Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 016
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 755
Цунтрофугата е за да отръска котления камък хубаво.

# 1 756
Здравейте. Моля, някой днес да погледне дали има водни бои из ученическите пособия. Чакам ги, а ги няма в брошурата. Досега не са пропускали година без да ги пуснат.

# 1 757
  • Пловдив
А половината шише ли изсипвате?

# 1 758
Аз 2/3. Останалата 1/3 ползвам да ицбърша гумата и люка, и да накисна чекмеджето.

# 1 759
  • Стара Загора
Добро утро! Лучените кръгчета хубави ли са и са само тесто като калмарите? Чудя се дали да си спестя няколко лева. 🤣

# 1 760
Дали са хубави като се направят на фурна?

# 1 761
Би трябвало да станат и на фурна, в еърфраера също стават... обаче точно тези не са толкова вкусни като лучените кръгчета дето ги слагат в американските седмици, някакви по-различни са. Аз че съм позагубила вкус към такива неща, позагубила съм, но и вторият човек дето ги пробва тогава също каза че не е впечатлен от вкуса им. Май ги изяде само защото им се надъхваше от преди това.
С калмарите не мога да сравня че такова пък изобщо не ям но си имат тесто де, то няма как да е повечето лук.

# 1 762
В новата брошура са върнати курабиите с бадеми на по-ниска цена. Чудех се защо ги скриха (имаха количества и бях сигурна, че не са продадени). Другата седмица ще взема повечко.
Освен това Лидл + ме известява, че ще има разпродажба в моя филиал, дано да намеря нещо интересно.

# 1 763
Здравейте, търся етажерката в бяло от тази седмица.
Имаме зелената, но търсим бялата, а навсякъде са изчерпани... За размяна, ако някой съгласен

# 1 764
Брадата, миналата седмица си купих пилешко филе пак в срок и също миришеше. На другия ден само им споменах на касиера, който ми обясни, че може да върнат парите по касова бележка(без да е нужно да им се носи месото).
Благодаря за брошурата. Момчето ще намаже кисело мляко Ведраре.

# 1 765
  • софия
mariat, не трябваше да споменаваш това Simple Smile

# 1 766
  • Варна
mariat, не трябваше да споменаваш това Simple Smile
То направо ми звучи абсурдно и като покана за злоупотреба.

# 1 767
Добро утро и от мен - и аз да се отчета с един ученически пазар в Младост 2. За съжаление нямаше ..или аз поне не открих нищо от ученическите пособия - нито на BIC , нито другите ...не че ми е болка за умиране ...ще се появят сигурно другата седмица.

От голямата кутия препарат за петна на Фромил -1 кг има ли някакви отзиви - дали може да махне петна от сапунени балони или поне жълтото под мишниците на някои блузи ( този препарат на Beckmann не ми е по-ефикасен от обикновен сапун за петна , честно казано Sad )

# 1 768
Е, дали е истина- нямам идея. Може и касиерът да се е объркал.

# 1 769
  • Стара Загора
Вземали ли сте скоро от картофите по селски? Последните, които взех преди време, бяха адски люти за мен (аз не ям люто), та не смея повече да купувам, а преди ги харесвах.

Общи условия

Активация на акаунт