Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 050
  • 2 160
  •   2
Отговори
# 1 740

Много тягостна брошура нещо.
Сто страници за дезинфекция, препарати, кърпи, УВ лампи. Joy Joy

# 1 741
Скрит текст:
Много тягостна брошура нещо.
Сто страници за дезинфекция, препарати, кърпи, УВ лампи. Joy Joy
За всекиго по нещо, стига да има настроение за това. Едно нещо харесах- сирене бри 🤫.

# 1 742
Препарати много обичам и вървят повече от хляба у нас😁.Ще си накупя ,както и гъбите за упорити замърсявания.Много неща си харесах аз.

# 1 743
Феникс, и аз харесах брито и още някои хранителни неща. 🙂
И часовниците за стена с вендузи загледах...за банята евентуално. Изпробвани ли са дали вендузите се закрепват стабилно (нашите плочки са много лъскави?)

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 01:08 от dolce miele

# 1 744
  • Козлодуй
Много хубава брошура - направо разоряваща Simple Smile

# 1 745
Кое Бри коментирате?
Преди имаше един камембер в дървена кутия и беше страхотен, но вече го няма никъде...жалко.

# 1 746
  • Велико Търново
И за мен брошурата е разоряваща. Разгледах я в просъница към 03ч, но харесах куп неща. Особено както ми предстои чистене преди нанасяне и чистене преди отдаване под наем, добре ми идват 100те страници препарати. Също и дъската за гладене ще видя и кошовете за смет и кошчета за съхранение. А, трябва и да се яде.... Ще пълна количката два пъти явно.

# 1 747
От тази серия, Леми, взех с масло от авокадо един продукт (възстановяващ крем за суха коса). Предпочитам, обаче да има постоянно в асортимента такива продукти- цяла серия, а не от дъжд на вятър.
Права си. Аз си мисля че такива серии се правят с по-скъпи продукти и не им е изгодно да пускат големи количества.
Мариат, жалко че не си намерила.
Майки, радвам се, че ти е харесало.
Долче, не се отмива, при мен хем замества балсама/маската, хем стилизира и придава обем на косата.
Аз се заредих с четири крема, една маска, два душ гела, и 2-3 олио за тяло с бадемово масло. 😄
Бобчи, напиши кои препарати ще взимаш 😎
Вчера за втори път видях стоки със срок на годност до предишния ден, да стоят на регалите с етикет за намаление 30%. Снимах ги и мислех да пиша на Лидъл, но така ми се завъртя деня, че не ми остана време. Първия път беше скоро сутринта след отварянето на магазина, и реших че служителите просто не са имали време да ги махнат но вчера пазарувах в ранния следобед:
Скрит текст:

Сега обаче съм в шах, не мога да намеря контактната форма, този линк ме води на никъде 🤔
https://corporate.lidl.bg/obsluzhvane-i-kontakti
пп. Оправих се, ама как са го забутали...

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 08:00 от Lemy

# 1 748
Аз чакам детски есенни якета...Нещо се бавят. Видях, че ще пуснат ориз баланс на Крина, препоръчвам го. А за бебешките стоки на промоция, доста минималистично. Само 1-2 пюрета и малко памперси.

# 1 749
Препарати много обичам и вървят повече от хляба у нас😁.Ще си накупя ,както и гъбите за упорити замърсявания.Много неща си харесах аз.
Кажи как ползваш гъбите и за какво

# 1 750
  • Бургас
Снощи отворихме купените преди два дни тарелки с обезкостено месо от бутчета на Россо и като ме лъхна една смрад...Confounded МъжО не даде дума да се издума за хвърляне и ме погледна като луда, като му споменах че може да ги върнем евентуално. Та си ги пече той посред нощите - близо 2 кила пилешко месо! Умириса ми се душата от смесицата между подправки и застояло пилешко Weary  Купени на 23-ти, занесени за 5 минути до хладилника у дома и със срок на годност до 27-ми, а още на 25-ти да намирисват - голяма далавера ни излезе, няма що! Като нищо щях да ги оставя както са изсипани, измити и подсушени, да ги метна в две торби заедно с тарелките и утре да си им ги занеса, ама отидЕ, спестовникът щял да си ги изяде Close
Някой друг да е взел тази седмица от тях и да са имали неприятен мирис?

# 1 751
Много хубава брошура - направо разоряваща Simple Smile
Гледаш я скромна брошура, а всъщност има доста добри намаления.

# 1 752
  • Пловдив
Леми, при нас винаги е  дълъг срока на продуктите с -30%...чак се учудвам...Пиши им.

Да питам...тия дето ползват препарата за перални...на колко градуса я пускате с него?

Цветята ще погледна аз...друго нищо кой знае какво.

# 1 753
На 60 градуса, с центрофуга.

# 1 754
  • софия
Да питам...тия дето ползват препарата за перални...на колко градуса я пускате с него?
90 без центрофуга.

Общи условия

Активация на акаунт