Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 993
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 725
  • Велико Търново
Без да ме питате, да кажа, за да не си прахосвате парите на вятъра... Като мен.
Сладоледа с шафран е 99%химичен вкус. Изобщо няма да повторя нещо лидл ориенталско не подкрепено тук с хубав отзив. Ще си го изям, естествено, тъй като сладоледа за мен е нещо свято, но изобщо не ми хареса!

# 1 726
Няма ли начин самият шафран да е със специфичен вкус по принцип? Помня тук някои много хвалят, а други много недолюбват някакво ризото или паста с трюфели...😃 Дали нямаше и подобен сос или овкусен зехтин...
Малките торбички (или пликчета) с ванилия отлистени ли са? При нас не мога да видя, а от няколко седмици на една подвижна количка с намалени хранителни стои една опаковка- но е без оранжев етикет. Странно ми е, явно не е намалена. Но какво прави там и защо няма други бройки там където би трябвало да има...🤔

# 1 727
Как изглеждат тези пликчета ванилия? Аз съм виждала само ванилена захар и есенция ванилия в шишенце.

# 1 728
  • Велико Търново
Ароматизирано найлонови торбички за съхранение. Не е подправка или есенция гореспоменатото.

# 1 729
Аааа 😁, ясно. Ама, и тези не съм виждала ☺️

# 1 730
  • Велико Търново
Не открих снимки, но ето информация за тях.

# 1 731
Да, не са есенции 😄 Но и аз не съм уточнила както трябва...Помня, че преди време ги хвалехте за малки кошчета. Какво правеха при намалени с 30% хранителни и защо други в магазина няма- това е загадка за мен. 🙂

# 1 732
Пийк, в нашия Кауфланд има розав тоник вече Joy Иде, иде вече навсякъде

# 1 733
Понякога в кошовете с намаления има единични бройки, които не са намалени. Как го решават това, не знам. Питала съм дали не е пропуск да сложат стикер, не било. Rolling Eyes

Ориенталските сладоледи доста критика отнесоха в темата, точно химически са. Не е до ориенталски аромат.

# 1 734
Аз си помислих, че клиент е сложил там ароматизираните найлонови пликчета или пък, че служител е забравил да сложи стикер...но седят там вече седмици без стикер, другите стоки се сменят...т.е. не би трябвало да е и пропуск.

# 1 735
Тенк Ю! Утре ще обиколя.

# 1 736
В Лидл винаги го има и този вариант, клиенти зарязват неща къде ли не... Спомням си веднъж че отворих фризер да взема нещо от замразените неща и до него кротко се мъдреше плик с домати. Няма как да смогват да връщат всичко по местата, отделно че някои неща като тия домати вече са си за изхвърляне после.

# 1 737
  • Буркина Фасо
отдавна е тук.
при нас го има в селския магазин даже.

# 1 738
Натка, да де, ама чак няколко седмици да стоят...🤔 Иначе и аз съм попадала на какво ли не...

# 1 739
Новата брошура е тук :

https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-30-08-do-05-09-broshura/view/flyer/page/1

Приятно разглеждане!

Общи условия

Активация на акаунт