Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 915
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 785
  • Sofia
...
Колкото до двойната кофа за боклук- понеже ползвам от този тип (не е от Лидл) - това е удобно, ако събирате разделно, в противен случай няма смисъл.
Разбира се. Simple Smile

Риган в саксия и аз не помня да съм виждала в Лидл.

# 1 786
Здравейте, вероятно сте коментирали машинките за вакуумиране.В момента има доста бройки,но  ми се струва,че  ватовете са малко. Последният път не успях да си купя и мисля, че бяха  с по-голяма мощност. Позвате ли и бихте ли препоръчали?

# 1 787
Защото е малко офф, но по повод разделното събиране :
Скрит текст:
...
Колкото до двойната кофа за боклук- понеже ползвам от този тип (не е от Лидл) - това е удобно, ако събирате разделно, в противен случай няма смисъл.
Разбира се. Simple Smile
В Икеа имат разни кофи за такава цел, понякога трябва нещо по-обемно да е, защото разни опаковки като пластмасови бутилки, които не могат да се смачкат добре заемат доста място, та погледнете и там и сравнете (преди доста време съм купувала, не съм гледала и не знам какво имат в момента).

# 1 788
  • Sofia
Аз тъкмо размерите на двойната кофа искам да видя, макар да си ги представям де, малка изглежда, демек за лятно време би вършила някаква работа. А с по-голяма и без това не бих задръстила балкона.

# 1 789
  • Козлодуй
bradata, ние взехме пилешки обезкостен бут росо уж заради купона обаче не го отчете после ми подариха отстъпка затова, както и да е. Simple Smile Та ние го опекохме веднага пилешкия бут като преди това го мариновах с вино и подправки и чесън на гранули и на скарата иначе миришеше и нашия а така нямах търпение да го опитам това пиле росо защото до сега все ми е скъпо и сега викам айде с купон ще го опитам та малко съм разочарована Simple Smile
От препаратите отдавна чакм този против петна иначе за почистване на пералня още имам от предното зареждане - първо вадя чекмеджето и с полвината препарат го накисвам в една кофа за доста време, натопявам в препарат четка за зъби и търкам вътрешността под чекмеджето като се накисне добре чекмеджето пускам с останалия препарат пералнята на самопочистване Simple Smile

# 1 790
Два пъти съм ползвала лидълския препарат за почистване на пералня, на 90 градуса - не съм усетила миризма след края на програмата.

# 1 791
Харесах си сладолед от пъпеш,лаврак,курабии и брауни,както и дрешки.🤗😅

# 1 792
  • София
Харесах си сладолед от пъпеш,лаврак,курабии и брауни,както и дрешки.🤗😅
За конкретно този сладолед от пъпеш ( Аз май само него от асортимента им не познавам ) май имаше доста негативни коментари тук.

# 1 793
  • Стара Загора
И аз си набелязах сладоледа с пъпеш, но не съм купувала досега и не знам как е.

# 1 794
  • до най-прекрасния мъж
Нещо става с тия пилета напоследък. Купихме цяло пиле, беше годно до 02.08. Разфасовахме го и го сложихме във фризера, като срокът не беше изтекъл още. Миналият ден пратих на майка ми костите да ги свари на село, каза, че са й осмърдяли къщата. Сега имам 2 бутчета и филе във фризера и не смея да ги сготвя. Че аз пък трябва да внимавам с развалени неща заради положението ми в момента. Май ще ги пращам на котките на майка ми.

# 1 795
Днес ходих до Лидл и взех смело бутчета Росо - няма никаква съмнителна миризма, съвсем нормално изглеждат. Наскоро от Ф. купих цяло пиле, с него също не е имало никакъв проблем, много вкусно сготвих с него.

# 1 796
За сладоледа от пъпеш имаше 2 лагера. Едните го ненавиждаме - отровно сладък и тежък химичен вкус, едва го пласирах с кафето, Марчева (тя къде се загуби 🤔) пък директно го изхвърлила. Другият лагер са във възторг.

# 1 797
Силничък аромат са му сложили наистина, не всеки харесва чак така.

# 1 798
С вафлените кофички от Кауфланд ми е ммммм този сладолед с пъпеш. Все едно пак съм дете Wink и аз ще взема..ако има място във фризера Wink

# 1 799
  • Велико Търново
И аз харесах пъпешовия първият път когато го взех. После обаче, пробвах още 18 различни и все не мога да повторя пак пъпеша... Ред не ми остава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт