Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 922
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 815
  • Sofia
Брей... моят гофретник е лидълски, ама няма нищо такова, съвсем спокойно го отварям.

# 1 816
Морена, и моите 4 броя гофретници са от Лидъл 😃 Обичам го този магазин 😅

# 1 817
Слагам пилешките пържоли от бут да се готвят, нямат никаква лоша миризма, месото изглежда добре, ами… и аз харесвам Лидл, нищо че нямам гофретници 😀!

# 1 818
Благодаря,пеп-4o.Ако не те затруднявам, че отдавна чакам машинката.

# 1 819
Феникс, време ти е за гофретник 😜

# 1 820
Соул, аз слагам на око. Малко количество спрямо каймата. Идеята наистина не е да се вари, така че количество което считаш, че ще се изпари бързо, докато разбъркаш  хубаво...Не знам дали има някакво конкретно съотношение.
Всяка кайма според мене става на буци, като се пържи, ако не се добави студена вода. А аз ям само кайма, смяна пред очите ми в месерница. Слагам щаймата в тигана, добавям малко вода, с дървен прибор размесвам добре на студено и след това тиганът на котлона.

# 1 821
Такава изтриваща се дъска взех от Пепко за 10 лв.

# 1 822
И аз я търсих там ама нямаше наскоро като гледах

# 1 823
Хм, преди месец някъде взех, имаше много, дори различни цветове.
Със сигурност ще заредят пак.

# 1 824
Здравейте, вероятно сте коментирали машинките за вакуумиране.В момента има доста бройки,но  ми се струва,че  ватовете са малко. Последният път не успях да си купя и мисля, че бяха  с по-голяма мощност. Позвате ли и бихте ли препоръчали?
Ползвам лидълската и съм доволна,  но не мога да видя мощността до събота вечер
Не съм Пепчо, но да отговоря - моята лидълска е 125W и се справя много добре. Единственият гаф го направих сама - тръгнах да вакуумирам лидълски земели, за да се използват за сандвичи, като ходим по Родопите. Вакуумът смачка напълно първите и на следващите само залепи пликовете без вакуум (има такъв бутон).

# 1 825
Благодаря, Недоволна.

# 1 826
  • Sofia
Относно каймата аз не слагам вода и пак се раздробява идеално. Иначе от години ползвам кайма  смляна пред мен от месо, което съм си избрала.

# 1 827
И аз я търсих там ама нямаше наскоро като гледах
И ние имаме, още от преди половин година и е любима на дъщеря ми.

# 1 828
От сайта им, сега се загледах в старата цена Joy дали не е по-добре да си го купим на редовна цена JoyJoy

# 1 829
Да 😅
А този зехтин в стъклена или в пластмасова бутилка е? И горчи ли? Не съм от придирчивите, но имаше някакъв зехтин в стъкло, екстра върджин и дори на мен ми понагарчаше...нещо с П беше...артикул ХХЛ май беше, 1 л на цената на 750 мл...

Общи условия

Активация на акаунт