Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 757
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 965
В София в Х. Димитър вчера следобед имаше доста бройки от вакумиращата машина.
Не помня кой питаше, но аз съм пазарувала от немския Лидъл точно с Габко. Никакви проблеми нямаше.
Аз питах и се интересувам, ако много любезната съфорумка не намери машинката. Какви данни дадохте за име, защото Габко иска към името да се добави идент. номер и още неща и сайта ме наплю.

# 1 966
  • София
Не помня кой питаше, но аз съм пазарувала от немския Лидъл точно с Габко. Никакви проблеми нямаше.
Аз питах и се интересувам, ако много любезната съфорумка не намери машинката. Какви данни дадохте за име, защото Габко иска към името да се добави идент. номер и още неща и сайта ме наплю.
Да трябва да си направиш регистрация, ще ти дадат ID номер и  него трябва да напишеш като правиш поръчка  освен името ти от Лидл, Габко по него ще ти дадат после това което си поръчала.
Трябва да го добавиш след името ти.

# 1 967
Да трябва да си направиш регистрация, ще ти дадат ID номер и  него трябва да напишеш като правиш поръчка  освен името ти от Лидл, Габко по него ще ти дадат после това което си поръчала.
Трябва да го добавиш след името ти.
Габко ми доставя неща от 10 години, само сайтът на Лидл не ми разреши в името да вкарам нещата, за да ме идентифицира превозвача.

# 1 968
Не знам, защо се е получило така, при мен нямаше проблем. Скоро бях забравила при поръчка от Амазон да си сложа ID то, като се усетих писах на Габко, че имам поръчка без ID, получих си я без проблем.

# 1 969
  • София

В Борово в сряда имаше

Благодаря, в този филиал ли -
Скрит текст:
И в магазина на "Сливница" ги има.

# 1 970
  • Sofia
Да ви кажа как се изненадах да открия, че прясното мляко на Пилос 3%  вкисва. Беше останало малко в кутията и го бях оставила вчера по обяд на стайна Т, а тази сутрин установих, че е вкиснало. Изобщо не очаквах!
Сега ми хрумна да пробвам да го подквася, да видим какво ще стане. Simple Smile

# 1 971
Защо да не вкисва?
Аз редовно хвърлям остатък коъто се е развалил, защото са минали дните след като е отворено.

# 1 972
  • Sofia
Защото смятах, че е повече сухо, отколкото истинско мляко.

# 1 973
Всичката захар са изкупили... Мислех да си взема за още една доза сладко.
 Зареждаха нещата за утре и ще ходя за прожектори, доволни сме и ще сложим и от другата страна на къщата.

# 1 974
Аха..ясно.
Аз от пластмасовите шишета..на пилос.
Ама все се вмирисват след 3-4 дена...

# 1 975
  • Sofia
Аз от пластмасовите шишета..на пилос.
Ама все се вмирисват след 3-4 дена...
Според мен е едно и също млякото в пластмасовите шишета и в кутията, нали разликата в цената е нищожна и е само заради опаковката... смятам.  Иначе може у нас да е по-топло, пък и количеството беше малко - 3 пръста някъде - по-лесно се стопля.

# 1 976
  • София
В брошурата от 30.8 не видях вендузи.

# 1 977
Защото смятах, че е повече сухо, отколкото истинско мляко.
Все съм си мислила че и само сухо мляко да разтворя, не е особено трайно и ще си се развали... Не би ми хрумнало да престоява, че и на стайна температура ама знам ли, може и аз да бъркам. Рядко съм ползвала и все непосредствено преди употреба съм разтваряла.

# 1 978
  • Sofia
В брошурата от 30.8 не видях вендузи.
Доколкото се сещам ставаше въпрос за часовника за баня, на 28 стр.

# 1 979
  • София
Според мен е едно и също млякото в пластмасовите шишета и в кутията, нали разликата в цената е нищожна и е само заради опаковката... смятам.  Иначе може у нас да е по-топло, пък и количеството беше малко - 3 пръста някъде - по-лесно се стопля.

На всяка бутилка/кутия има 6-цифрен код - уникален за всеки производител. Така ще разбереш дали са на един и същи производител. Тип : BG 101020
Това от снимката ти е на Шрайбер фуудс ( Данон ). Те бутилират и Ведраре. Но за кутиите не знам.
Иначе е в баркода, но Лидл са със собствени и тук тази опция отпада.

Общи условия

Активация на акаунт