Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 753
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 980
  • София
В брошурата от 30.8 не видях вендузи.
Доколкото се сещам ставаше въпрос за часовника за баня, на 28 стр.

Ха ха ха Значи, аз не съм разбрала. Morena, благодаря за уточнението.!

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 19:53 от Amiamo

# 1 981
Взех си от мюсли барчетата, които бяха с купон. Един мъж зад гърба ми обясняваше на жена си, че били отвратителни и затова да не взима. Взех само една опаковка с банан (да не би пък наистина да са отвратителни), сега ги опитах и са супер.
Много сладки, сигурно това е "отвратителното" Simple Smile Или пък имат палмово масло...
Трябваше да взема 3 опаковки, колкото позволява купонът.

# 1 982
  • Sofia
Аз взех три вида от мюсли барчетата и по спомен не са с палмово, но са с ГФС. Simple Smile  За съжаление рядко се намира нещо чисто.

# 1 983
  • Бг-мама
Взех си от мюсли барчетата, които бяха с купон. Един мъж зад гърба ми обясняваше на жена си, че били отвратителни и затова да не взима. Взех само една опаковка с банан (да не би пък наистина да са отвратителни), сега ги опитах и са супер.
Много сладки, сигурно това е "отвратителното" Simple Smile Или пък имат палмово масло...
Трябваше да взема 3 опаковки, колкото позволява купонът.
М, да отвратителни са , затова взех 9 опаковки с трите телефона на домочадието. Децата много ги харесват. Две , три кутии от вчера си заминаха.

# 1 984
Взех три различни вида от мюсли барчетата- най-много се одобриха с боровинките, след това -с ябълка и на последно място-с млечен шоколад. Ако някой иска снимка на състава-да пише.

# 1 985
  • София
Взех три различни вида от мюсли барчетата- най-много се одобриха с боровинките, след това -с ябълка и на последно място-с млечен шоколад. Ако някой иска снимка на състава-да пише.
Ако имаш още от млечния шоколад, пробвай да сложиш в хладилник за около 30-40 минути и да се хапва непосредствено след изваждането. Според мен така са по-хубави, отколкото на стайна температура.

# 1 986
# 1 987
И аз взех от тези мюсли барчета с купон, но бяха останали само ябълка и шоколад. Хубави са. Добре, че беше този купон, за да разбера, че има такива и да ги пробвам.

# 1 988
Дайте снимка за нас без купоните Simple Smile

# 1 989
greenbabybee, ето ги барчетата:

Аз изпуснах намалението, но щом казвате, че са хубави, ще взема.

# 1 990
Ммм благодаря. Не съм ги виждала/заглеждала. Ще взема и аз.

# 1 991
Сокът от праскова на "Солевита" хубав ли е?

# 1 992
Днес взех мицеларната вода на Cien с активен въглен. Попринцип нямам чувствителна кожа, но цялото ми лице се зачерви. На очите не ми пареше изобщо. Чудя се дали да й дам втори шанс или да си карам на la roche-posay effaclar, от дълго време я ползвам и съм доволна, но ми се искаше да я заменя с нещо по-евтино.

# 1 993
  • Бургас
Може би някоя конкретна съставка да ти дразни... Аз съм с чувствителна кожа, но проблеми с тази вода нямам - не ми пари и не се зачервявам. Пробвай пак, но може просто да не е "твоята".

# 1 994
Днес си взех такъв чай с джинджифил- от розовата кутия (май съм нацелила с най-големия % джинджифил- аз по розовото го избирах, ха ха). Extra strong 53%... 😅 Мнения има ли за тези чайове?

Има в него още лимонови корички, ройбос, мисля къпина и аромат лайм, това са основните неща май. Зелената кутия е с мента, другите 2 вида май са с цитруси...Някой пробвал ли е вече чайовете? Много приятно ми мирише през пликчетата (мисля, че е в нещо като плътно запечатани найлонови пликчета- но може да не са найлонови де, заради разпоредбите- но не са и хартиени, доколкото ги видях 🙂
Взех си всичко по списъка, дори повече. 😀 Имам 1 участие за играта...активирах. Оттук нататък трябва ли да правя нещо или автоматично съм регистрирана за тегления? 🤔

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 17:33 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт