Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 747
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 995
  • Пловдив
И аз го купих тоя чай да не остана по-назад, ама така си стои...не ми хареса.

# 1 996
Долче, коментирахме ги преди време, този с канелата много ни харесва, става и като студен чай за лятото.
И още един пробвахме, също ни хареса, но не помня точно с какво беше, имаше и лимети в него, май беше с жълтата опаковка.

# 1 997
Тези чайове с джинджифил пак ли са в пирамидки?

Вчера минахме през Лидл, бяха заредили някои балкански неща, та половинката си взе хърватска бира, но не я одобри.

# 1 998
С мъжът ми си взехме тия и не са лоши, като за да имаш нещо на път или разходка

Аз харесвам подобни и има едни големи и доста по-вкусни на Лидл, с тях изкарах в родилното, хаха, с череша, банан имаше.Добре,че си бях заредила доволно в багажа, за всеки случай си казах.

# 1 999
Тези чайове с джинджифил пак ли са в пирамидки?
Не.

# 2 000
Мнения за това вино? Много рядко пия ,но и за готвене ползвам понякога ,та май ми се иска да взема

Аз уж нищо кой знае какво не харесах от брошурата като я гледах в четвъртък,но сега като влязох в приложението да си направя списъка пак сума неща начатках Joy

# 2 001
Препаратза стъклокерамика добър ли е?
Сега ползвам на Сано 🤔

# 2 002
Имам два купона "Избрано за теб". Единият е кисело мляко "Пилос", а другият за сладолед с бадеми. Много точно са ни улучили. Харесваме млякото на "Пилос" и много го купуваме, както и прясното. А тези година и доста сладолед с бадеми си накупувахме.

# 2 003
И аз имам киселото мляко, сладолед - не. Миналата седмица взех петте млечни шоколада от този вид купон, защо са решили, че не обичам сладко...

# 2 004
Знаете ли каква е големината на тези игри? Мисля да взема на синът ми, но е на 4 години и се чудя дали не са прекалено малки като размери.

# 2 005
  • Пеликания
И аз имам за киселото мляко. Само от него вземаме ама пише стандартна цена 0.79лв, а те го бяха увеличили. Да не са върнали старата цена?
Скрит текст:

# 2 006
  • Асеновград
Мнения за това вино? Много рядко пия ,но и за готвене ползвам понякога ,та май ми се иска да взема

Аз уж нищо кой знае какво не харесах от брошурата като я гледах в четвъртък,но сега като влязох в приложението да си направя списъка пак сума неща начатках Joy
Виното не е лошо.

# 2 007
  • Sofia
"Избрано за теб" (и аз имам за млякото, което така или иначе ползваме) да не се окаже за всички. Joy
В нашия филал има от чедъра 1кг - някой питаше преди известно време (аз лично се отказах от него, че не ме устройва таква голяма разфасовка, взимам си от малките) и  от мюсли барчетата и разновидностите им има.
Аз си взех панер за дрехи, Формила за петна, син дезодорант без алуминий (да го пробвам), сметанки, круши, грозде Велика (любимото ни), банани Доле на 1.65лв, тофу, ориз Баланс, Джъмбо стафиди, резене (заедно с крушите за друга любима паста) и  активирах още две участия, пък се чудя за днес ли ще се броят и ли за следващото теглене.

За виното само да вметна... ако не ви допадне за пиене, да не го ползвате и за готвене.
Аз за известно време ще ползвам Пино гриджо, че онази голяма бутилка... Simple Smile

# 2 008
  • София-Младост
Пише полусухо...само това ме отказа да го пробвам. Има захар.

# 2 009
На Ляпчев бомба е паднала, а е ден понеделник.
Сладолед от скреча нямаше, бисквитите и линцера от скреча също.
Сока от брошурата - само кашон и етикет.
Бях се засилила към кафето в бутилка - една госпожа взе 7 бр, отивам всички кашони празни.
 Спирам да пазарувам в този филиал, омръзна ми още в понеделник всичко да е свършило. Сега ще пиша в контактната форма, а да им се невиди!!

Общи условия

Активация на акаунт