Лидл 154 - Августовска жежка

• 112 316
  • 2 160
  •   2
Отговори
# 2 010
  • Mostly in my mind
Кафето в бутилка, лате макиато, много ми харесва.
Според мен "избрано за теб" просто така си го пишат. И аз имам и киселото мляко, и сладоледа.

# 2 011
  • до най-прекрасния мъж
За мен пък нищо не са избрали. Сигурно, защото имам 1 пазаруване за 5 месеца, в което си употребих купона за 20 % отстъпка, който ми бяха дали, че съм им липсвала. И сега нищо не дават. Ми ще чакам пак купон за 20 % отстъпка, пък. Като са толкова стиснати.
Тези мюсли барчета и ние много ги харесваме, особено шоколадовите. Но аз не отказвам нищо с шоколад.

# 2 012
Marinadp, благодаря, не че се бях засилила специално да ходя, но имам и аз за сладолед купон. Ще си спестя губенето на време и ще взема нещо аналогично от друго място, че и по-близко разположено.

# 2 013
  • Варна
И аз нямам "избрано за теб", а на седмица по два пъти съм там. Не знам на какъв принцип ги пращат тези купони. освен това днес имаше проблем и отстъпките от лидл+ не се отразяваха в сметката. Изобщо стана тука има - тука нема работата.

# 2 014
За мен пък нищо не са избрали. Сигурно, защото имам 1 пазаруване за 5 месеца, в което си употребих купона за 20 % отстъпка, който ми бяха дали, че съм им липсвала. И сега нищо не дават. Ми ще чакам пак купон за 20 % отстъпка, пък. Като са толкова стиснати.
Тези мюсли барчета и ние много ги харесваме, особено шоколадовите. Но аз не отказвам нищо с шоколад.
Няма да е заради това,аз ходя ако не всяка седмица ,то 2 пъти месечно за голям пазар и съответно оставям доста стабилна сума,но нямам купон избрано за теб Grinning около морето детето пък се разболява и не бях ходила много време повече от месец ,но тогава пък ми дадоха купон за Пепси на минус 40 процента, та явно на друг принцип ги избират

# 2 015
Ведраре взех, намален котидж от ХХЛ седмицата, бургери от говеждо и други подобни. Търсих лавандула но нямаше.

# 2 016
  • In transit
На мен никога не са ми пускали такива купони "Избрано за теб". Пускат ми само Happy hour за сряда. Тази седмица беше някаква бира.
При мен приложението работеше днес, взех три зехтина, каймак, кашкавал и св.врат от балканската седмица.

Тия дни коментирахте миризмата на препаратите за почистване на перални. Този, който е на промоция в К. на Хайтман мирише страхотно.

# 2 017
Здравейте, знаете ли в какъв срок може да се върне продукт (неразопакован), нехранителен в магазин  Лидл?

# 2 018
  • Сливен
90дни

# 2 019
  • Бургас
Ведраре взех, намален котидж от ХХЛ седмицата, бургери от говеждо и други подобни. Търсих лавандула но нямаше.
Мисля, че лавандулката беше от четвъртък анонсирана Wink

# 2 020
Банани на тази цена имаше още вчера и взехме. 🙂
От скреч картата ми се паднаха бисквити Грандино- ще ги взема, от 2,70 на 1,70 лв или нещо такова е.
Купон за кисело мляко имам и аз, май и за сладоледи...
Аз обичам джинджифил, току виж на мен ми харесал този extra strong чай...😆
Купихме часовник за баня. Много е симпатичен, белият. Да го чакам ши сам да се настрои? Като сложих батерията тръгнаха стрелките (с произволен час), след известно време спряха на 1 часа. Показваше градуси. Ей сега забелязах, че е започнал да показва (редува) градуси и влажност. Стрелките още стоят на 1 часа...Пише, че автоматичната настройка започва когато стрелките са на 12 часа (дали пък няма значение лятно/зимно време). През колко време се самонастройват този тип часовници- запомнила съм на всеки кръгъл час? 🙂

# 2 021
Тъкмо щях да питам дали и други имат проблем с приложението, че два пъти пазарувах днес и двата пъти нито един купон не отчете.

Взехме виното от 1,5л, хареса се на близване.

# 2 022
Лавандулата е от понеделник по брошура.

# 2 023
Лавандулата е от понеделник по брошура.

От четвъртък е, листа е на две разделен, горния край е от понеделник, долния от четвъртък.

Приложението днес работи на принципа тука има, тука нема. Сутринта си купих всичко от купон, оферта, всичко точно. На обяд ходих за киселото мляко, преди мен жената нищо не и хвана системата им и върна всичко де що е взела от лидл+, нещата от офертата. При мен отново нямаше проблем и отчете купона.

# 2 024
В Стара Загора  също има проблем с Лидл + ,но ми го казаха чак на касата. Стоките се таксуват на редовна цена.

Общи условия

Активация на акаунт