Лидл 154 - Августовска жежка

• 112 321
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 2 025
Сякаш всеки понеделник не работи приложението.... И миналата седмица беше същото.
На касите един мъж така крещя, даже на националния телефон се беше обадил и го беше пуснал на високоговорител.

# 2 026
Да, прави сте, момичета. Ама аз съм гледала горната дата и въобще не съм забелязала, че страницата е разделена на две и има още една дата.

# 2 027
  • Варна
За първи път ми се случва на мен, явно има някакъв ротационен принцип Joy Писах им в контактната форма с въпрос при обявена официално отстъпка не трябва ли да си я въведат ръчно вместо да ми предлагат да ми сторнират продукта.

# 2 028
Лидъл+ "HAPPY" MONDAY...да не им стане традиция? 🤔🙄
Настрои ръчно часовника с в минути напред. Ама този часовник кога ще се настрои сам чрез другия сигнал...🤔 Иначе е много симпатичен. 🙂

Лови явно сигнала, започват да се въртят стрелките. Обаче защо все се застопорява на 1 часа и спира (то е нормално да спре, но до някакви минути пише, че трябва да улови сигнал и да се настрои...)? Пише, че часовниците предвидено май за Литва спират на 1 часа, а иначе на 12 часа...

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 17:36 от dolce miele

# 2 029
  • Sofia
При мен си пише (в Лидл+), че имат проблем, работели по отстраняването.
Иначе когато пазарувах (около 11ч.) нямаше проблем, имам си отстъпките за крушите и сметанките.

# 2 030
Бъгнали са се явно по някое време. Миналият понеделник пак се оплакваха в темата потребители. Не знам заради бъга или друго, се е появил (имам и такъв) бонус купон за отстъпка на цената на киви.

# 2 031
От приложението:

# 2 032
  • Бургас
Бъгнали са се явно по някое време. Миналият понеделник пак се оплакваха в темата потребители. Не знам заради бъга или друго, се е появил (имам и такъв) бонус купон за отстъпка на цената на киви.
Тц, купонът за киви е бонус заради липсата на плоски праскови с купон JoyJoyJoy

# 2 033
Значи какво ли не липсва днес - праскови, сладолед, добре че не ходих напразно … да имаш купон, ама да няма нищо в магазина е като “тати ще ти купи колело… ама друг път” 😂

# 2 034
Чувате ли? Това е тенекията , която ми дрънчи. Ходих за лудо на Лидл. Ама аз съм си виновна.. като не чета всичко в приложението. Ни сметани взех ни детска извара , ни мялко, заради приложението. И такава е каша на касата... Един човек само примъква стока обратно на местата им , за да не се трупат по касите.

# 2 035
  • СОФИЯ
Имам всички  посочени купони, но ще пазарувам най-рано в петък.

# 2 036
Опитах специално заради вас пъпешовия сладолед. Нормален ми беше на вкус, нещо такова очаквах като че ли. Обаче е с мека консистенция и можеше да бъде подсладен по-малко...чак супер изкуствен вкус или мирис за мен нямаше (но пак повтарям, това очаквах от пъпешов сладолед- все пак не е с истински пъпеш, та да очаквам друго). За занаятчийски сладолед бих очаквала друг вкус. 🙂 Едва ли ще повторя де...Другите вкъщи го харесаха много.
П. С. Може би защото сравнявам вкуса с едни сладоледи в кутия Фамилия- които ми миришат адски силно и изкуствено, дори и след като сладоледът е изяден, и този с пъпеша не ми се стори чак толкова ужасен.

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 02:33 от dolce miele

# 2 037
  • София
Да се похваля,че ни отвориха ремонтирания магазин на Каблешков.Снощи доволно грабнах намален тънък панталон с връзики за 11лв( умален беше ,нося 36/38, а този 34) , детско бельо и тениски. Много се мотах,но докато се оправя кое къде е.., а имах и проливен дъжд като фактор за любимото мотаене в Лидл 😁

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 19:40 от Stеfa

# 2 038
Момичета, имам чуденка. Тези цветоулавящи кърпички, вярно ли е, че една може да се използва няколко пъти? За първи път ще използвам и не съм много запозната😁✌️

# 2 039
Абсурд да се ползва многократни. Аз като вадя кърпичката след пране е толкова черна, че понякога си се слива с прането.

Общи условия

Активация на акаунт