Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 952
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 2 535
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ти пА! шоколад! как пък не!
ще го храня само с кето, био, еко, безглутенови храни, без мляко, захар, брашно... и с камари фибри.
Wink

# 2 536
Как ме разсмя Лейла и се сетих за една дъска за хляб.Шарена от едната страна.Аз я слагам с дървото напред,тя я обръща с китките.Сега ми е смешно,но тогава минавах да я обърна,ей така нарочно.Мълчаливо си я привеждаше във вид.

Мисля,че като се върнеш сериозно трябва да поработиш по двора,да посадиш био моркови.Ябълки да отгледаш.Сложна работа,я давай шоколада.

# 2 537
  • Euskal Herria
Добро утро, общество!
Много ми се ще,ако ще одъртявам да съм акъла си.Не,че много имам,ама да не тормозя околните,да не се разхождам по пижама по улиците,ей такива неща.
Кро, то това всеки го иска. Дано!

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 13:17 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 2 538
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ябълки, круши, праскови и сливи има засадени. и кайсии.
ябълките вече дават плод.
моркови има и още около 50 вида зеленчуци гледахме първата година за да видим кое става и кое - не.
всичко е био и еко, защото не торим, не пръскаме, а както казва бащицата "и не копаем".
Wink и детелинка засяхме, ако всичко изброено попада в графа "не стават за дЯтИтУ"

# 2 539
Мента и глог в долния десен ъгъл?
Забравила си джинджифил и див чесън,но и детелината бива.Глухарчета?

# 2 540
  • София
На бабиното злато ще му изям бутчетата! Heart Eyes

# 2 541
Ре,Ена още си пие кафето,излежавайки се на дивана и се чуди кво да апне. За сега нямам планове да ви дразня с нищо,ама знае ли човек... 🤣
Аз нема да пиша за мойто свекървище! Не! Отказвам. 🤭🤐
Янче,сладки баджачета! 🥰😍

# 2 542
И аз като Ени,нито дума,ще мълча като партизанин!
Много ми се искаше Беболина да има баба като моята! Ама не би...

# 2 543
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Трудно ми е да работя с една колежка, много неприятен човек е, все дава акъли и наставления, които никои не  и иска. Пример, минава през помещението в което съм аз "Ама защо не си пуснеш климатика", или ако е пуснат "Ауу, ама не ти ли е топло/студено, увеличи го/намали го". Сега е зациклила за ваксините, и децата трябвало да се ваксинират, и да е задължително. Ама никои не я пита, все пак.

# 2 544
  • София
Малката Пандичка имаше прекрасна баба. Purple Heart  А сега си има прекрасен дядо. Purple Heart Аз пък имах прекрасни дядо, баба и прабаба . Purple Heart И нямах свекърва, защото е починала много отдавна, не знам това дали е плюс или минус. Но в този ред на мисли си давам сметка каква щастливка съм, че винаги съм била обградена с любов. Revolving Hearts

Съни, пускай я по тъча. Нека си цикли. Кофти, ако ти пречи да работиш като си подхване триадите. Съчувствам!

Какво става със Съни, която отиде да работи в Германия? Дано всичко е наред! Скоро не е писала, а имаше някакви проблеми там.

# 2 545
Ден!

Позамазах колибата.

Лейла, няма да е лесно. Нито удобно. Ще си имаш ядове.

Аз за моята свекърва няма да пиша. Спомина се жената, лека и пръст.
Един, единствен път, обаче, подреди един мой шкаф с бельо 👀 След това се срещна с погледа ми. Повече не посмя нищо друго да направи в апартамента, без да попита.
И бях лошата снаха.
Това е.

Аз ще бъда свекърва и тъща. И аз като ДобрЕ, дистанционна. Отдалеч и по възможност с покани... Внуци ще гледам при особено крайни случаи. Ще бъде!

Почивайки чистя и пера.
Умувам как да взема лаптоп на килеша. На ДО отиват нещата, отново. Искам да има повече възможности за ученето.
Такива нещица..

# 2 546
  • Пловдив
Така ми се доспа, че незнам кво и що...отювам за кафе...

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 13:56 от mystic woman

# 2 547
  • София
13, прочетох "помазах кобилата" 🤣🤣🤣. Още цвиля.

# 2 548
13,ако искаш съдействие за лаптоп,свиркай. 🤗
Тъй,надигнах се и аз,поошетах,ся напръсках фурната с обезмаслител,ама една цигара време ще му дам да разкисне гадориите. 😆

# 2 549
Момичета,златни сте.Пътуваме вече.Благодаря за палчетата.Ай,стискайте утре за изпита, външен листовки,че нещо много се проточи тоз курс,а тепърва ще ме късат на кормуване.

Общи условия

Активация на акаунт