Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 069
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 3 135
Бърд,за същото магазинче говоря 😁.Има и още един,но той е ориентиран повече към перилните и почистващи препарати.Такива стоки от пазара взимам (преди де, вече не) от мъжа и жената,които държат сергия и магазинче,едно до друго са точно.Тяхните цени се доближават най-много до тези при нас.А онази "новата"(за мен) сергия с такива стоки заобикалям отдалеч.
Зачетох се в една книга,и пак ще наближи полунощ докато заспя 🙄

# 3 136
  • София
Сали, дано само с уплаха да мине.
Аз се събудих от горещи вълни. Кофти нещо е остаряването.

# 3 137
Сали, благодарско за обратната връзка, записах си и аз. Първоначално ми се стори, че няма да я бъде комбинацията, но после се сетих, че и тиквичките и манатарките обичат копър и чесън. Та общо има. Ще се пробва. А котето ще е наред. Те винаги са наред.

# 3 138
  • София
Чироз, как е киликанзера 😘

# 3 139
Милия,  жив да го ожалиш...
Скрит текст:
😜]
Ей така е, щото ни вдигна в 5 сутринта. И утре пак ще ни вдигне .. и ще вдигна гювеч или ще мине с кърпел от ММ. Долно добиче е, ама прекрасно.

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 09:01 от Сирос

# 3 140
  • София
Много пуФкав и сладичък е като спи.

# 3 141
Сали, всичко ще е наред с котето, все пак девет живота има Simple Smile

Ехааа, Сиросче, хубавец е той.

Ренко, да, най-често от мъжа и жената взимам, основно масло, сирене сюзме и кори. Перилни отдавна не съм купувала. Коя книга четеш?

Аз хубаво легнах, ама вместо да спя или поне някоя книга да отворя, се кокоря в телефона.

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 10:01 от Birdflower

# 3 142
  • София
Чироз, пратих ти моето чудовище 🤣. Има страх от котки обаче.

# 3 143
Рен 🥰
Бърди, свекиният явно е от родата на моя дзвер. Какъв поглед вади...

# 3 144
  • София
Сали, дано всичко е наред с котанка! Не се обвинявай. Те се завират къде ли не за части от секундата. Бетер са от малки деца. Господ им е дал по 9 живота не случайно.

Добри, по вода да му върви на Горинич! Той вълнува ли се? Ходи ли му се? Египетско училище ли е, или е към посолството?

Клипчето е много сладко. Аз обаче съм повредена. Липсва ми отрочето когато е на училище. Нямам търпение да си я взема.

И на мен не ми показва някои постове.

Много готини котета! 😍 Моето зверче сега няма да го показвам, че ме мързи.

Пих фрапе след 17 ч. Дано успея да заспя. Мушкам зарядно в телефона, взимам книгата и - в леглото.

Лека нощ! ❤️

# 3 145
Ние бяхме на гости. Преди малко се прибрахме. Хубаво беше.
Изчетох едни 85 нови отговора. Кво запомних,не питайте.
Карамелче,аз съм вече 6 години под такъв тормоз-пароли се разбиват,рови ми се из снимките,акаунти се заключват... 🤬😤 Много е гадно! Накрая ще дам на някой 100 лв да му счупят ръчичките и да се приключи. Онзи ден пак имах влизане и заключен акаунт в едно приложение,дето си качвам снимките. Как може толкоз да нямат друга работа тия хора бе?! 🙄 Дано си оправиш ти мейла и фейса.
Мид,здраво и послушно да е детето! 🤗
Добри,късмет утре. 😊
Еми.. тва запомних.
Лека нощ и сладки сънища. 😴

# 3 146
Добри,успешна нова учебна година на сина ти!
Фил,🤗! Всичко ще е наред,ще видиш? Където са две там са и три!

Здравата съм се украсила с врастнал нокът 😫. Положението е трагично. Никога не съм си и помисляла,че може да боли толкова много. В края на работния ден куцуках като баба. До сега киснах краката в смес от вода,оцет,сол и сода. После сложих памучен тампон с йод. Дано спася положението,че не ми се мисли!

# 3 147
  • София
Вода, оцет и сода = вода. Содата е алкална,  оцетът киселинен и се получава нищо.
Йодът е по-добро решение.
Отиди на медицински педикюр. Ще мине.

# 3 148
  • софия
Добро утро,момичета Flowers Hibiscus

Не знам как е при вас,но аз се събудих от страшна буря тук. От 5:30 не е спряло да гърми през няколко секунди,вали адски силно, такава буря не съм виждала не помня от кога. Та тъй и тъй не може да се спи,та станах. Отивам да слагам кафе.

# 3 149
При мен няма вода, иначе слънце грее. Когато си прибрах снощи ми беше студено, реших, че само душ ще си направя, а косата ще остане за сутринта. Тази сутрин - изненада.

Общество, имам огромна молба, когато публикувате рецепти. Кръщавайте ги моля, дайте им име, защото си измислям при прехвърлянето в първия пост. Ако видите нещо именувано не както трябва, предупреждавайте, за да коригирам.

Приятна неделя на всички - и почиващи, и работещи!

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 07:41 от 💜 Clo 💜

Общи условия

Активация на акаунт