Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 637
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 3 165
Мид,жив и здрав да е рожденика и много радост да ви носи!

Донсита,я кажи?!

# 3 166
Попи,аз правя хляб и с кисело,и с прясно,и със сухо мляко. Ако едното е свършило,замести го с друго. Все ще стане. И само с вода също става,но аз го обичам с по-богат вкус. 😁🤗

# 3 167
Any, много добра идея. Ама колко да сложа, колкото прясното мляко ли? Не го меся на ръка, слагам в хлебопекарна.

# 3 168
Чета за тази поредна щуротия и ми изтръпва мозъка.Confounded
https://varnanovini.bg/2021/08/28/varnencheta-v-opasno-predizvik … IPZO7m9V0aaUwNgsk

В Кауфланд продават ли саксии?

# 3 169
Добри, на добър час за детето!
Мид Heart
Леека и слънчева неделя да имате!
Кроте, продават. Имат онлайн брошура на сайта, в градинските често правят промоции.

# 3 170
Попи, пробвай това, ако искаш
Продукти:

350 мл айрян
1 равна ч.л. сол
1-2 ч.л. захар
1 ч.л. зехтин
1 пакетче суха мая
460 г брашно

Брашно винаги ми отива повече обаче. Не го меря, а досипвам толкова, че да ми стане тестото на топка.

ПП. Ето още един, става като погачка. Рецептата му е точна
260 мл айрян
2 яйца
1,5 с.л. захар
0,7 с. л. сол
60 гр. масло
500 гр. брашно
1 пакетче мая

# 3 171
Попи,на кое се спря? Ако е кисело,аз го правя на айрян,да стане колкото е прясното в рецептата. Сухото си го добавям на прах,ама да ти кажа на око действам. Имам и рецепти за пекарната,ако искаш ще ти снимам някоя със сухо. 🤗
Кро,има,ама май са скъпички. Виж в някой “китайски”,цената им е наполовин. 😆
Кучето е с възпалено ухо. 🥺 Мъчно ми е да я гледам.

# 3 172
Any, нямам сухо. Та с айряна. Не се сетих, че не се изсипва киселото мляко от кофичката. Joy Ама с тестата хич ме няма. Никога нищо от тесто не ми се получава, освен първата питка за Бъдни вечер, която правих. Добре че е хлебопекарната.

Сирос, благодаря и на теб. Сега ще видя какво ще забъркам. И на мен винаги ми отива повече брашно.

# 3 173
Мерси.Гледах им брошурата сега,няма саксии.
Ся де да го диря тоз китайски,има едно умряло Шихо в нашия квартал,няма такива работи там.Едно Джъмбо освен да врътна.И без това не мога да мърдам из къщи много,отрязан ми е достъпа до простора,има и едни момичешки маратонки на вратата.Smiley

# 3 174
Кроте, има саксии, но не и на промоция.

# 3 175
Кроте, какво ще садиш?

# 3 176
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ooooo, дамешки маратонки пред вратата!
говори ми, говори. Simple Smile Simple Smile навремето брат ми така беше паркирал едни дамски обувки пред вратата на стаята си за да види майка какво ще направи.
не отиде на работа. заседна в преддверието и до обяд се правеше, че готви. Simple Smile сакън, да не изтърве коя му е вързала.
Wink те бяха на сестрата на негов приятел. студентка, вясваше се на село то дъжд на вятър и нямаше да ѝ липсват сандалите с ток.

мид, живи и здрави да сте, а мохитото да е само за забавление, не за утеха. кой клас ще е?

донси, ма! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 3 177
Ооо имаме снахичка на гостЕ ли? 🥰 Браво браво. Отивай в Джъмбо! 😊
Попи,ще му свикнеш на тестото. Просто наблюдавай до като се меси първите минути,да добавяш нещо ако трябва,да стане хубава топка,да не лепи.
Снощи мислех да направя питка за гостито,ама се сетих късно и нямаше време. Домакинята беше правила с готово тесто,ама нещо не й се беше получило. 🙈 То и аз като се старая за нещо,все някой гаф става. 🤣

# 3 178
  • София
Мид, Робоформ и Nordpass. Платени са обаче. Норд включва и ВПН.

# 3 179
Кроте, напредва момчето

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 06:15 от 💜 Clo 💜

Общи условия

Активация на акаунт