Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 667
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 3 195
Ей,ме.Купих си саксии.Помотах се.Вече имам свободен достъп.Laughing
Чироз,чушки.Laughing

# 3 196
Люти ли,Кро? На Рибарица като бяхме на масите в ресторанта имаше по една малка метална кофичка с люти чушлета,дето са различни цветове и растат нагоре. Много сладко беше! 😃
Лейла,и аз не съм съгласна! Като се появи някой да ми обяснява как децата със смартфони стават агресивни,затлъстели и не знам какви още,чак ми става смешно. Моето дете от малко има телефон,за сега (и дано така си остане!) няма никакви вреди. Научи много неща от клипчетата на английски,а в последно време и на руски. До такава степен го знае,че си говори до като си играе с играчките на руски. 😆 Учи се да рисува,до като гледа Настя и й се получават много добре нещата. Въобще аз съм ок с това. Разбира се,контролирам я и ако се наложи,се намесвам. Но за сега само положителни неща е научила.
От друга страна се замислям,че както вървят нещата,вече и в първи клас си е необходимост да имат смартфон. Дали няма да е по-добре моето дете,което вече се е нагледало на клипчета и няма да му е интересно и да се разсейва,или онези,които не са им позволявали и тепърва се оказват в този необятен интернет свят? Всеки родител си преценява и решава кога и какво да прави,но за мен крайното отричане и забрани не са ок.
Тъй,много се разфилософствах! Не държа да сте съгласни с мен. Това си е мое мнение и решение и не ангажирам никого! Да уточня,да не ме нападнете ся. 😁
Наядох се на прасе. Ся ще пуша и ще полегна. Навън е есен! 🤭🥺

# 3 197
  • София
Кроте и аз купих едни китки и още не съм ги насадила. Почвам един онлайн курс, който е бая тегав и дълъг.
Абе искам да се пенсионирам и да роля чубрица.
Ено, тея май не са ядливи.

# 3 198
На добър час на Горинич! Да му хареса в новото училище, да намери добри приятели, да се чувства там чудесно и да постига много успехи!
Добри, ако не е проблем разказвай за училището, интересно ми е как са устроени нещата там.
Аз се самопровъзгласявам за кралицата на муните! Имаше някаква подобна тема във форума. Та не ме питайте какво точно натиснах на клавиатурата/щото не видех/ едновременно с мишката, нооо сега на всеки пост в лявата долна част ми стои триъгълник с удивителна вътре. Като го прихвана с мишката пише информирай модератор. Въх, помагайте, не мога да го разкарам, а уж не съм толкоз технически неграмотна, но от време на време творя "чудеса", особено на телефона, но както стана ясно мога и на компютъра. Flushed
За китки не ми говорете, някакви нагли гъсеници са ми нападнали цветята на терасата, днес проведох масова екзекуция, но съм сигурна, че не съм изтребила всички до крак.

# 3 199
  • София
Една година имаше такова нашествие от скакалци, че ги чувах как хрупат.

# 3 200
Уинд, купи си инсектицид от селскостопанска аптека, иначе отърване няма.

Ени, да не те плаша, но в начален курс, тоест до 4 клас са забранени телефоните. Копчета, смартфони, майкита, всичко. И вече си длъжен да го водиш и прибираш детето задължително. До 5 клас поне. Каката след началото на втори клас сама се връщаше след училище, вече няма такъв вариант. Ако ще да живеете на 20 метра от входа на училищния двор.

# 3 201
  • София
Ре, потръпнах!  Това хрупане ако го бях чула, сигурно щях да се спомина от ужас.

Кло, забранени? Малката Пандичка сега ще е във втори клас. Миналата година класната ни помоли по възможност децата да нямат часовничета и телефони, но не е забранявала. Съответно половината деца в класа имат. Преди месец купих часовниче Майки и на Малката Панда. Телефон не смятам да й давам, защото със сигурност ще я разсейва, въпреки че има свободен достъп до такъв вкъщи. А и може да го затрие. Но часовниче тази година и тя ще има. Ред причини ме доведоха до тази покупка .

# 3 202
При нас е с изрична заповед на директора. До колкото знам, в другите училища в квартала е същото.

Един ден се бях ядосала много, беше още в първи клас и не беше започнала историята с пандемията. Детето му е било лошо, от сутринта е била с температура и е дремела на чина, нито учителката, която е с тях до обяд, нито възпитателя цял следобед са счели за нужно да ни се обадят, за да я приберем. След занятия ходеше на танци, треньорката ни се обади, защото малката едвам гледа и гори цялата. Ако беше миналата година станало, щяха да я "изолират" и да ни открият веднага.

# 3 203
Ени,лютиви са.Дърво трябва да станат,ама не от тези дето са нагоре.Много хилави,но две имат и по една чушка.Много важен бил съда в които са,що разстели на корен.

Акъл да имат и Господ да ги пази,защото ние не можем!

# 3 204
  • София
А, баш така е Кроте. Колко нощи не съм спала като прокараха  преди това ходеха тук и там. Сега съм Зен, Оммм и вино.
Даваш им начало и до там. После сами трябва да си изграждат живота.

# 3 205
Скания,къде е?

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 07:10 от Sissy

# 3 206
Ще ѝ изям бибата. Душичка златна. Скания се загуби вече доста време, аз също я мисля.

# 3 207
Кло,аз говоря за ДО,не за самото училище.
Сис,😍🥰 Сладкишче!
Кро,сади,после ще даваш семена. 😁

# 3 208
  • София
Беше скоро активна. Да се отчита веднага!

# 3 209
  • София
Ангелче е тази Беболина!

Да се оплача от машината за кафе. Това, че ми върна по-малко ресто ще го преглътна. Дългото кафе, което ми пусна вместо кафе с мляко - също. Ама това, че не ми е сложила захар, въпреки че изрично натиснах три лъжички, вече ми идва прекалено. Може би вселената се опитва да ми каже да не пия кафе? Trollface

Общи условия

Активация на акаунт