Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 993
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 405
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ти кажи за майка ти. как е?
изкара ли пясъците да се успокоите и двете.
или да идвам с бяла престилка и касинка?

https://www.youtube.com/watch?v=-4V5Yagzb54

# 406
Добре, щях да кажа - чукам на глава, добре е, но се сетих, че на шперплат не важи Joy
Днес е без обезболяващи, ЛЛ. каза, ако има отново болки ще я праща на суха снимка. Дано се разминем, че с толкова болнИци около мен, тотално изплисках легена. НО, ти слагай касинката и идвай! И усмирителна риза може да донесеш, тук винаги има някой за връзване Simple Smile

# 407
ей го! знаех си!
предложиш на човек инжекция, а той иска да свали ризата от гърба ти! Wink Wink
Simple Smile радвам се за майка ти. една грижа по-малко. Simple Smile

# 408
  • Euskal Herria
Любим момент от обичан филм, Добри!
Още ли сте тук?
Благодаря, момичета! Кокерът има повече снимки от децата ми, сега само с внука се конкурират по брой фотоси Simple Smile. Истината е, че така е свикнал, че като снимам нещо, той моментално се "вмъква" в кадъра, че и се наглася сам. Скоро преглеждах какво имам в телефона - там, където е могъл, едно 90% присъства. А когато целенасочено снимам него, направо е профи - няма мърдане, докато не го "освободя". Естествено, не без заплащане, де. Трудът и търпението се възнаграждават. Чака си бисквитката.

# 409
Юхуу,опнах се вече с дребната на басейна. Ам не ще да излиза от водата диването. 😁 В крайна сметка дойдохме на Рибарица.

Последна редакция: чт, 05 авг 2021, 19:21 от Anyyyone

# 410
Оуууу! Ени, кви бедра! Hands Plus1
 Кога, викате, да спрятам раничката за Витоша?
Хич да не е, все до някое крайпътно заведение ще стигнем Smiley

# 411
Дебеласти! Викам на ММ да ме снима,ама да не ми се вижда корема. 🤣😆

# 412
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ени, къде сте?

# 413
  • France
Пералнята блокира... Tired Face

# 414
Пералнята блокира... Tired Face
[/quoteЛоша работа

# 415

банел?

# 416
И аз идвах с предположение за банел. Обаче имам много идиотски въпрос. Уишмастъров умря да ми се смее, ама аз ще питам. Всеки, абсолютно всеки път, Пенка, а.к.а. перално-сушилнята изяжда по 1 илил 2 чорапа. Дотук преброих 12 самотни бройки. Другарчетата им са изядени от Пенка. Бърках в барабана, бърках внимателно в сгъвките на уплътнението. Къде дамусеневиди да търся проклетите чорапи?! Хелп!

# 417
  • France
Според мен е бебешко чорапче във филтъра. Но точно сега не беше момента. ММ се връща към 21h30-22h най-рано.

Уиш, накарай мъжо да разглоби филтъра. Ще имаш изненада.

# 418
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
И аз идвах с предположение за банел. Обаче имам много идиотски въпрос. Уишмастъров умря да ми се смее, ама аз ще питам. Всеки, абсолютно всеки път, Пенка, а.к.а. перално-сушилнята изяжда по 1 илил 2 чорапа. Дотук преброих 12 самотни бройки. Другарчетата им са изядени от Пенка. Бърках в барабана, бърках внимателно в сгъвките на уплътнението. Къде дамусеневиди да търся проклетите чорапи?! Хелп!
Долу във филтъра?

# 419
Хотел Зорница,Съншайн. Тетевенска Рибарица.

Общи условия

Активация на акаунт