Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 90 782
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 735
Уйнд, кошмар! Да се оправя бързо и да го изпишат предсрочно!
Тук положението в държавните болници не е много по-розово. Беболина се роди началото на февруари,а радиатора в стаята ни не работеше. Отваряхме вратата към коридора за да се стоплим. Новородените тук са от ден първи непрекъснато до майката!

# 736
Уми, да, Л-тироксина спрях. ТСХ започна да скача, още когато го намалих. След спирането малко спадна, но на следващите контролни беше скочило на около 4. Сега не знам, на тая 45-дневка не го изследвах, че не ми е до лаборатории. Освен това искам да се вкарам в ред - 1-2 месеца да си мина на режим и спорт и тогава да го пусна. Че между намалената и високата стойност започнах да хапвам и допускам, че и това допринася.

Уинд, кошмар, стисни зъби още малко и вкъщи ще отдъхнеш.

# 737
Мистик, към перитонит е вървял, 5 дни каза опериращият, че ще си лежи там. Вливат му два антибиотика. Тъй, че хич не роптая за дните, за негово добро е. Честно чудя им се как издържа медицинския персонал. Много са свестни всички, ноо карат едни дежурства ум да ти зайде. Повечето сестри са в пенсионна възраст, санитарките също. Смените им дълги, вечер остава една сестра, една санитарка, отделението пълно. Повечето болни са на легло и не могат да стават. Лекарят, който ни оперира почти непрекъснато го виждам в отделението, комай вчера направи едно 24 часово дежурство. Непрекъснато постъпват нови пациенти, операциите са една след друга.

# 738
  • France
Милото дете... да му минава.

Ние се сдърпахме с ММ рано сутрин

# 739
То и мен ме боли ръката, но това е от голямото натоварване на работа, всички колежки се оплакват от това. Някой път имам слабост и не мога да стискам пръсти. Сега мажа с уримил гел и пия магнезий с витамини В. Много по добре се чувствам, но към края на седмицата, не мога да си смъкна гащите 😀, почивам и се пооправям. Докато мога, ще работя, ама нали съм с проблем, не мога и да избирам работата. А в къщи не ми се стои. Абе, брало си е лайката!

# 740
Горкият младеж...Уинд, ужасно звучи, но е за негово добро. Още малко и се прибирате у дома.
Шапка им свалям на медицинските работници. Повечето работят в ужасни условия и успяват да се справят с наличното.
Сиросче, прегръдка!

# 741
  • sf
Джъмбо=15мин, 38лв. 😁

# 742
  • София
Уинд, скоро да му минава на момчето! Hug
Някакъв ад е наистина по болниците. Но това, което и аз потвърждавам е, че персоналът е мил. С майка ми от два месеца все по различни болници се мъкнем. И на частно беше, и на държавно. В държавното е мизерия, но пак са любезни, което ми направи много добро впечатление. Преди години по едно време се държаха с пациентите като със затворници. Сега пак има единици от персонала, които явно са надзиратели, доведени от затвора Алкатраз за цвят. Но се ядва, защото след тях влиза някой мил и любезен, който си върши работата читаво.

Имат липса на персонал, затова дават кошмарни смени. Как издържат те си знаят.

Ах, Джъмбо! Ако имам пари и време, а и място за съхраняване на закупеното, ще изкарам вътре цял работен ден. Как само15 минути!

Икеа само по интернет съм я посещавала. Добре, че нямаме кола, а с градски транспорт не ми е на удобно място, защото иначе и от там щях да излизам с изтънял джоб.

Форумът ме убеждава за един пост, че не съм му аз автори не дава да видя кой е вирнал палчето. Аз пък твърдя, че съм баш автор. Няма да се разберем.

# 743
Уинд,  стисни зъби още малко! Hug
От болници и болести се изприщих вече. И сряда наближава, докато не мине прегледа на МН, няма да имам мир...
На апетита обаче не ми се отразява, Ама и вие сте лоши, от ранни зори манджи развявате. Мама направи божественярски ориз с агнешко. Ядох директно от тавата, като същинско прасе! Бай, безвъглехидратна диета.
И да, знам, че е гадно да си дебел, но пък е тооолкова хубаво, докато станеш Animal Pig

# 744
Хъх,Веселинкова,същата дрислива история.Чашата не мога да си вдигна,и инжекции слагах и нъцки.И с почивка не.А,така ми се щеше още някоя друга годинка да си походя по тая земя,без нищо да ме боли,ама на друг бил плана.Сега ми похвалиха един лекар,с някакви турски илачи.Ще го проверя и него.Не си е работа това.
Винтче,ще мине! Навреме са го хванали,но май му се провали почивката.
Карамеро,хич не си дебела,нари те видях на фотото.

# 745
Начи ще трябва да се жертвам да ходя да вдигам чашата на Кротето! Вчера не хапа, ама знам ли, ако не се появя повече, да знаете, че и жилав скорпион като мен не я спира.

# 746
  • София
Браво, Скан! Приятел в нужда се познава! Добро другарче си ти!

# 747
  • sf
Я да ви питам като странични наблюдатели. Как е по-добре? С тъмен или светъл конец?
Скрит текст:

# 748
Хахах,беее 🤣 За рИкията полагам неимоверни усилия.🤣Салатата все някак ще я добутам.

# 749
  • София
С бял Донси, ама Амин го прочетох като Админ 🤣

Общи условия

Активация на акаунт