Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 93 017
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро!
Умните капки имат ефект,само един път се будих да кашлям.
Карамело,давай да я сменяме тая глава.Много си минорна тези дни,ще трябва да те стягаме,нема как!

Панде,като те видях с тези кафета и се сетих,че те прочетох в муните.Искай записа с физиономията на касиерката.SmileySmileySmiley

# 376
Добро утро!
Взимам си и аз от кафетата. Ако можех и от гаджетата Stuck Out Tongue Winking Eye

Леко днес и на климатик по възможност.

# 377
Добро утро. Дано нощта е минала спокойно за всички и денят да е спокоен и лежерен. В Бургас е жега и прахоляк от ранно утро. Кокерчето  раздра муцуна заради любовен порив и е му е наложен домашен арест. Кротал, "не кашляй тамо, ти, млада дамо..", ами кажи, моля, кои са тия умни капки?

# 378
Уайт, добре дошла и от мен Simple Smile

На въпроса ти - предполагам Умкалор. Да прощава Кротето, ако греша и затова, че я преварвам Simple Smile

# 379
А баш те са,Елиф. Комбинира ми ги с Мукоплант Анисол.
Уайт,точно онзи ден като отивах да си правя теста,един в подлеза я свиреше,много смешно ми стана.Smiley

Чакайте да ви черпя една песньовка.

# 380
Уайт, прооуснах вчера да те поздравя - добре дошла!
Ени, приятна разходка! Чакаме фоторепортаж от мястото на събитието. Аз видях Дунав за първи път преди много, много години - пътувахме на училищна екскурзия до Италия, но точно тогава бяха бомбандировките в Сърбия, затова заобикаляхме през Румъния. Спомням си, че бях много впечатлена.
Сис, как мина нощта?

Едва отворих очи днес. А снощи уж заспах рано. Днес последен ден на плажа, утре поемаме обратно.

Черпя ви един нощен пейзаж

# 381
Момичета,имам изпит.Стиснете ,моля ви ,по едно палче.

# 382
Кроталчик, мой любим! В центъра на сърцето ме простреля с песньовката на любимия ми език! Hug
Ще си сипвам от рано, то се е видяло Joy
Уми, кормуване? Отвей ги!!!
П.П. Панди, едно гадже и за мен моля! Нема да му придирям, нито ше го "ползвам" само да е сладкодумно... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 383
П.П. Панди, едно гадже и за мен моля! Нема да му придирям, нито ше го "ползвам" само да е сладкодумно... Stuck Out Tongue Winking Eye
Езика ще му ползваш Simple Smile))

Карамелка, звучиш ми по-добре днес. Дано е така. Отива ти да си засмяна и игрива, не тъжна Hug

# 384
Ще я включим в репертоара за стадиона!
Геро,бързо да научиш текста! Smiley

# 385
ОХ, АХ, Елифче, ама бива ли такова мръсно подсъзнание, не го очаквах точно от теб Joy Joy Joy
Либидото ми е на кота ЗЕРО Stuck Out Tongue Winking Eye та ще му ползвам само речниковия запас. Душата ми копнее за нормална, топла, човешка  комуникация...

# 386
Ам, тоя речников запас как ще излезе без език?! Едно време покрай дятиту имах вземане-даване с логопед, помня как раздвижвахме езика, преди да почнем да мъчим сричките, думите и изреченията.
Та, езика е в основата. С него се започва, с него казват, че се и свършвало Sunglasses

# 387
  • Пловдив
Joy
Ооох, майкоуу, рано кви сте ги подхванали...то Елиф, де...То гаджета, то езици...Stuck Out Tongue Winking Eye  Дан си пила нещо за либидо? Казувай бърже!

Ей така ни виждам инак... Wink

# 388
Много сте палави днес от сутринта 😅🤣!
Благодаря на всички ви за положителната енергия, Беболина е по-добре,весела е,яде,спа  сравнително спокойно!
Уми ,стискам!
Болните да оздравяват!

# 389
  • France
Точно щях да пиша, че няма новини от Сиска и тя долетя.
Радвам се.

Общи условия

Активация на акаунт