Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 93 045
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 360
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Е в краен случай ще идем до там и на място ще преценяваме. Ако има къде,ще останем. Ще ви снимам. И аз не съм ходила никога,срамота да не съм виждала Дунав! 🙈
Направих си 3 серии йога по 9 мин. Сега баня и в леглата.
  Вземете си репелент, дунавските комари са много зли.
Козлодуй и Оряхово са доста позамряли градчета. Но може да се повозите на кораба Радецки, на брега да разгледате музея, има и беседа, Враца , има музей, интересни неща, Могиланската могила, Куртпашовата кула, Белоградчишките скали, пещерите Леденика, Венеца, Магурата, може да спите в Белоградчик, примерно.
 Видин - крепостта, кръстата казарма, синагогата, или остатъка от нея, парка покрай реката...

# 361
  • София
Видин ми е слабост, но не съм била там от близо 10 години. Оплаквам се от последното!
Когато бях там спях при приятели, но помня, че в парка до Дунав имаше един хотел с хубав вид. Не знам за басейн обаче дали има. Но лично аз не бих си изкарала времето край басейн в хотел при положение, че има какво да се види в града. Съншайнчето е изредила, няма да ги пиша и аз.

Добре дошла на "слязлата от балкона"!

Сис, спокойно да изкарате нощта!

И на всички останали лека нощ!

# 362
О хич не ми се обикаля,че ще е и голяма жега,пак към 38-39градуса. Но ще видим утре какви ще ги свършим. По принцип ни се почива,не ни се ходи на екскурзия,ако ме разбирате. 😂 Ще минем до къщата на ММ в Мизия и от там ще видим на къде ще хващаме.
Благодаря ви за насоките. 🤗

# 363
  • София
Разбирам. Онзи край обаче е западнал. Туризмът не е развит. Не знам дали хотел с басейн има, но може и да намерите. Успех и приятно изкарване!

# 364
Гледах из гугъл,има няколко. До колко са такива като на снимките,не знам. И цените не ги пише. Обаче имаше лоши отзиви за кухнята на едното място.. Ще го измислим в движение. 🤗 В краен случай може да идем на Рибарица,ходихме миналата есен на едно комплексче,пак с басейн и батут,за който Синеочка ми наду главата. 🤣

# 365
Гледах из гугъл,има няколко. До колко са такива като на снимките,не знам. И цените не ги пише. Обаче имаше лоши отзиви за кухнята на едното място.. Ще го измислим в движение. 🤗 В краен случай може да идем на Рибарица,ходихме миналата есен на едно комплексче,пак с басейн и батут,за който Синеочка ми наду главата. 🤣
Във Зверино има приличен комплекс с басейн, но не знам дали си струва да биете път до там?

# 366
То ни е близо,40 км са от нас,но предполагам,че ще е лудница. Може да го офертирам ММ,ако се навие ще е яко.
Глупавото е,че можехме още днес да идем и да останем две нощувки,ама нали сме заплеси,одеве го решихме. 😆 Той е на работа в петък в 14 и до тогава трябва да сме се върнали. Ама квото такова.

# 367
Ено,времето си знае мястото.И ние така ги решаваме от днес за утре или,ай ставай да се поразходим.Ще дойдете така до Варна,някой ден.

# 368
Така е,Крот. Дано да е скоро! Ако не,ти ела,знаеш адреЗа. 🤪🤗

# 369
Гутен ви сабахлен у четвъртък, Хубавелки!
Ни мой да не се разпиша, нал? Вчера ми беше кофти ден, ма... каквото такова!
Добре дошла на новата другарка от балконЯ! Ний сме готини отвсякъде, гарантирано!
Рапорт приет на Тиквичка! Две седмици мойта печка почива-само салата, тИрИтор, айрян, дини и пъпеши, това се яде! Не се търмозя с допълнителни количество топлина, тцъ! 😀
Излязох да прибера прането и ма изедоха комарите, айшамусеневиди!
Беболинка да се оправя!
До скоро, другарки!
Днес ша сипе огИн и жупел от небето, пазете се, стойте на сянка!
Лек ви ден! 🍀

# 370
  • София
Добро утро!

Хайде на кафетата ( Рахаля поправи на гаджетата 🤔🤣)! Избирайте според вкуса си.

Сис, как изкарахте нощта?

# 371
  • Пловдив
Добро утро!
Панде, мерси! Аз разлях вече едно, то взимам второ...е, падна от машината, някак се наклони. Нищо.

Не ми се бачка. Всичко ми е схванато и имам нужда от масаж. ММ и той файда никва не вижда от тия инжекции Rolling Eyes снощи боцка третата.

Ени, ква е е тая йога? Дай клип да видя Simple Smile
В Белоградчик не разчитай да спите. Няма нищо читаво.
Във Видин ходихме само да разгледаме, но аз се влюбих във Враца Relaxed

# 372
И от мен кафе за всички, обслужете се, моля!

Веселинче, като ни НАпоздравиш, ми оправяш клетия ден. Hug
Сис, докладвай добри новини!
Боли ме главата и дясното око, явно пак мигрената ме е зашила.
Днес мама ще е без обезболяващи, ДАНО няма проблем!

# 373
Добро утро, сладурки. Лепкава жега е по морето, но няма се оплаквам. Вчера се чух с колегите по работа и рязко ми се скапа настроението. Как ще се връщам не знам. Карат ме да се чувствам виновна, че съм на почивка пък те опъват и за мен...пфуу.
Ени, приятна разходка днес, да пуснеш снимки! Сиси, да пише как е минала нощта. Карамелче, душо, пийни си повечко вода, дано ти размине.
Айде, бягам на плаж да не изпусна плажните коктейли😁

# 374
Pandi, кафетата вървят с гаджета, или поне така беше, преди 20 години. Сега е със разговори Grinning

Sisi, как е дребосъчка? Ти как си?

Днес моето го доставих в градината, имам нужда от почивка. И да свърша малко работа поне за два дни.

Общи условия

Активация на акаунт