Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 151
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 2 280
Ахой, обществото!
Малко запомних. Диорела видях. Честита годишнина на Сали! Попи, да оздравява бързо малката! Ще бутаме заедно ХО от утре.
Изгостувахме се с детето. Планът беше още вчера да се приберем, че да отметна Ои, но така да ни беше добре в двора на въздух.... та днес се прибрахме, а ОИ още си чака. И вечеря трябва да мисля. Нагушках си племенника, няма такава усмивка. Хлапето пък се разстрои нещо, не стана ясно какво, но орева орталъка и не изпусна леля си и на сантиметър от него. Три дни се вихрих на печката, всички доволни, аз най - много.
Та сега се варим в четирите стени.  Искам къща на село. Веднага.

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 15:36 от Сирос

# 2 281
  • София
Аз да похваля МН. Купил ягоди, оня ден, куантро, водка и такива коктейли развъртя, че утре главата ми ще я няма.

# 2 282
Ее Ре,браво на ТМ! 🥰
Сиросче,да ви намеря някоя близо до мен? 😊😘
Айде,до после!

# 2 283
Не е лошо Ени, ама далечко ми е.

# 2 284
  • София
Тя задни мисли има Ената. Ще иска да косиш, а и ще те огоява 🤣.

# 2 285
Тя задни мисли има Ената. Ще иска да косиш, а и ще те огоява 🤣.
никак няма да протестирам. Sunglasses

# 2 286
  • Пловдив
Аз да похваля МН. Купил ягоди, оня ден, куантро, водка и такива коктейли развъртя, че утре главата ми ще я няма.
е, щом до утре ще оцелееш, няма ядове Wink Страшно е когиш паднеш под масата Stuck Out Tongue Winking Eye

Сиросче, кат се пенсионираме ще си въртим по ранчо на село Wink  Ся тръстиката у градО...

# 2 287
  • София
И аз днес бая ОИ извъртях. Готвих ориз с фиде и сирене, че става бързо и само го метнах във фурната да се готви докато аз чистя. Мързеше ме да готвя нещо дето трябва да му бая.

Бяха при нас брат ми с детето и жена си. Щерка ми и племенницата направиха панаир от играчки. Нормално, но после ги строих двете да си ги подредят. Майка ми ги беше научила, че след като племенницата си тръгне подреждаме ние. Аз не бях съгласна с нея и реших още от първия път да вкарам новото правило да подреждат заедно децата, защото и двете са разхвърляли. Сега се чудя не съм ли гадна?

# 2 288
  • Пловдив
Панде, не...не си лоша.
Я кажи за тоз ориз..? Със сирене?

# 2 289
Пандич, изобщо не си гадна. Така и трябва да бъде. Малката си кани гости и тук, и на село - след гостито всичко се подрежда от игралите с това всичко...

И аз варЪ царевица. Мале как ше се опрасяяя... ММ е отпуска и тая седмица и ше я прекара на село. Густомайнакефффф... ше карам само на царевица, сладолед, семки и плодови бири... е, и розе. И ше ям когато АЗ си искаааам...

Сирос, къщата на село найш колко работа и поддръжка иска... обичам си четирите стени аз, никви къщи не щъ, лошото е, че един ден тамън 2 ше наследя...

# 2 290
Тамън и аз идвам с въпрос за ориза.
Пандич, бих постъпила като теб.
Мързеловааааа, привет! Живяла съм в къща и знам какво е. С кеф ще си дам тия четири стени за къща.

# 2 291
  • София
Как се радвам, че ви има! И в хубаво, и в лошо , и за забавление или просто за "сверяване на часовника" вие сте тук и ми е по-леко като си помисля за това! 🤗❤️

Мисте, първо запекох само лука в мазнина. После добавих ориз и фиде и също малко ги оставих на сухо да се пекат преди да добавя водата. Вместо сол сложих универсална подправка. Точно преди да изключа фурната добавих натрошено сирене. След 2-3 минути извадих тавата.
Още не знам как е на вкус. За вечеря е.
Досега съм го правила все на котлон. Днес реших така да е.

И аз искам къща, но като си помисля колко работа има около една къща започвам да преосмислят желанията си.

# 2 292
Днес навсякъде за селски къщи сте се размечтали. И аз съм с вас. Не издържам в града. Ще съм шофьор на децата, ще се лиша от лукса “Какво ще вечеряме, не ми се готви.”, но не искам в свободното си време да гледам хората и мръсотията, които гледам сега, ако не искам да съм между 4 стени.

# 2 293
Така, Попи. + 100. Грижата по къщата е повече, но и дава повече. Няма сравнение между два квадрата тераса и двора, а и такива красоти

# 2 294
  • Пловдив
Хубаво, ама в близките до града села имотите са в космоса, цените им, де...
Нямам ни от кой да наследя, ни кой да ми подари Simple Smile Та..ще си гледам градските дувари.

Общи условия

Активация на акаунт