Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 633
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 2 625
Мисте, то лесно излезе, ама в насипно състояние Joy
Елифко, с праскови, да. Хич няма да му бая. Другия път в правоъгълна тава и те така. Ай ше му се не знае Triumph
Поне се утешихме с дечко с патладжани в доматен сос. Щях чушки да пълня и забравих.

# 2 626
Абе,къде изчезна Огица? Гледам една група,има снимки на местни джебчиики.
Чироз,като не ти харесва,опаковай и изпрати на приятел!

# 2 627
Нали никой не вярва,че колкото повече растат децата по лесно става!?
Ъм, надяваме се, Кроталова. Надяваме се. Ей, ся, и Нахалницата да избутам още 4-5 години и алелуя! Алелуя! Алеееелуууяяяяя!!!

# 2 628
Нали никой не вярва,че колкото повече растат децата по лесно става!?
Ъм, надяваме се, Кроталова. Надяваме се. Ей, ся, и Нахалницата да избутам още 4-5 години и алелуя! Алелуя! Алеееелуууяяяяя!!!
Надай се,надай!

# 2 629
  • Пловдив
Уиш...а после? Ще ти е скуууучно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 630
Крото, мани тая грозотия. Ела на гости, имам патладжан и вино.

Карамелчик,  я да мъцнеш, че ми се губиш.

# 2 631
Вино не пия,не съм гладна,а имам и в гювеча мръвка с картофи,моркови,тиквички и пипер.Патладжан ям веднъж на сто години.Имам шоколад,бисквити,чипс,мечета.Обаче ми се дояде точно нещо такова,нещо отровно сладко.
Прати го,аз ти върна благодарствена картичка с историята на моя точно в такъв вид сладкиш. Smiley
Ся,чопля фъстъци и ако не затворя тоя форум като нищо ще набъркотя нещо.Може и в хлебопекарната.

# 2 632
Уиш...а после? Ще ти е скуууучно Stuck Out Tongue Winking Eye
Скучно щяло да ми е моля ви се! Лелееее!
Кроталова!!! Къде е емотиконът, тропащ с крак?

# 2 633
  • София
Сиросче, на мен ми се прииска да хвана една лъжица и през екрана да гребна. Обичам плодови сладкиши. Не ми пречи, че се е разпаднал лекинко така.

За децата ... някои неща стават по-лесни, други - по-трудни. Всяка възраст си има своите предизвикателства и очарования. Обаче не бързам да се срещна с предизвикателствата на пубертета, а в очарованията му се съмнявам. Trollface

# 2 634
Уиш,ето я.Smiley

# 2 635
Не го виждам, Кротева. Като цъкна, някаква посестрима се върти като побъркана.

# 2 636
Сирос, ма кво му е на кекса? Ай стига и ти, на изложба няма го предлагаш. Чуден!

Фил, когато усещам и е видно, че съм нужна- никакъв проблем. Там съм. Обааааче.. лигавщини не търпя. Ама може да си поръча от Зара или Алиекспреса.. разни боклучета, а не може една шина да потърси и поръча. Ровят се по цел ден в тоз нет, няма свършат нещо смислено, в Тик- ток ми седят и се хилят кат зелки на хорска простотия. Знам си стоката. Затова съм категорична тъй.

И изобщо не ми е скучно, да уточня.
Обаче като ми кажат моите двамцата- спокойно и ми се изправя косъма. Спокойно е = на ей, ся я омазахме. Особено от килеша. В момента той е на ред.
Уж, треньора разрешил за в петък. Ако нещо дотогава не стъпи накриво, ще пална колицата да го взема малко 😍

# 2 637
ето ми провала от преди минути.
Скрит текст:

Ти не си видяла истински провал, затова така говориш!
Пък и, повярвай ми, на “митницата“ ще изглежда много по-надробен!
Идеален си е сладкиша!
За децата - няма свършване!
Ама пък иначе ще ни стане много розов живота, а ние не сме свикнали така, нали? Smiley

# 2 638
Е,баш тя де,полудяла е.Smiley

Ето ги,всичките,но явно от телефон,не се виждат.
http://smayliki.ru/smilies-135.html

Избираш си,цъкаш на първия линк и само пействаш тук и готово.

# 2 639
Гер, Grinning на митницата Joy

Крото, голяма си претенция! Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт