Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 620
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 2 640
  • Пловдив
13, а дано си дойде Wink
Ако намерите лек за кокалчето да ми свирнеш. Аз имам и на двата крака Cry

# 2 641
Що бе,Чироз? Аз бъркоча искам,тя ми вика,че се гевезя!
Защо? Защо? Smiley

Слагайте каските!

# 2 642
  • Euskal Herria
Аз съм увековечена на клип как махам ринга от тортата и тя бааавно и полека се разлива Wink. Ама понеже още от начало го подозирах, бях я сложила в една тава. И приготвих лъжиците. А моят мъж снима, хили се и после разпрати клипа на децата.
Момичета, препоръчайте ми магазин, в който мога да поръчам и платя онлайн мобилен телефон. С доставка до дома или да се вземе от магазина. Искам най-обикновена слушалка, на свекър ми е по-лесно с такъв телефон. Че досега има няколко гафа със смартфона и си иска пак обикновен телефон.

# 2 643
Обаче не бързам да се срещна с предизвикателствата на пубертета, а в очарованията му се съмнявам. Trollface
Ако знаеш колко е интересно 😬.Имах доста добро и разбрано дете до преди няколко месеца.Ся,зависи кой хормон къде го тресне 😂.Ту мълчи намусен като пукал,ту задава безспир безсмислени въпроси,люшка се в двете крайности общо взето.Колко години викате траело 🙄
Почивката си тече сравнително спокойно,даже ме учудва.Дребното в във възторг,не се спира за секунда.Луди станахме 🥴

# 2 644
Ренко,ти нали имаш мъж!? Що за въпрос е това,колко години трае? Smile

# 2 645
# 2 646
Янче, аз съм доволна от технополис. И с доставка, и с получаване на място без проблем. С гаранцията също.

# 2 647
  • Euskal Herria
Благодаря ви, Кло, Сирос!

# 2 648
  • Пловдив
Ренко, ма ти и тийн ли имаш?

# 2 649
Имах доста добро и разбрано дете до преди няколко месеца.Ся,зависи кой хормон къде го тресне 😂.Ту мълчи намусен като пукал,ту задава безспир безсмислени въпроси,люшка се в двете крайности общо взето.Колко години викате траело 🙄
Ако е мъж, до към критическата трае. Simple Smile

# 2 650
Боже,Кро,ич не се и замислих за тва 🤣🤣🤣.Па и са една зодия,направо са си копи пейст двамата.Значи,чакам някой слънчев ден да си хване пътя в живота,и после десетина години и другия да го последва,та,да,има надежда да си пия бирата или виното на спокойствие тоя живот.Добре че малка го раждах първородния 😂
Мисте,двама са-на 12 и 1 😬

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 21:48 от Ренко

# 2 651
Уишо,дам от пубертета в критическата.Ептен ги успокоихме Smiley
Дишай,Ренко! Smiley Бързо минават двайсетина години.

# 2 652
Ей, момичета добра ви вечер.
Малко се позатрих, ама ще се поправя. Бачкане след отпуска си е стрес отвсякъде, а онзи с портфейла, само ни праща на село през  уикенда, да може си кани гаджето дома. Та, толкоз с порастването и отърваването 🤪
Връщам се да чета, да видя какво съм изпуснала.

# 2 653
За тва не ходя на море през август.2 дни бяхме на море и тая вечер ми е недобре на стомаха.Лошо ми е малко и на разстройство ме избива.Утре съм на изпит.Дано оцелея до тогава.Другито дете дето беше с нас и то повръщало днес.Дано моето го прескочи.
Да ти се не видят морските вируси.Що се навих за тва море,а не си седях на гъза при мама ?!

# 2 654
Уф, Уми. Бързо да минава!

Общи условия

Активация на акаунт