Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 155
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 2 655
Уми,дано е нещо леко и утре да си на 6!
Абе Карамелката нещо ми се губи! 🤔

# 2 656
Ей,с това море! Като ви чета и тук жив да не е останал! Стойте като луди на слънцето,после във водата,наплющите се с бира и сладолед и ай...морски вирус.Пии,една шепа черен пипер,мушкай един валидол и лягай!

# 2 657
  • France
Верно, че Кармелита се загуби нещо.
Не ми говорете вече за море и ваканция. Искам само от вълшебните хапченца на свекич, дето пиеш половинка и спиш 12 часа.

# 2 658
Окъпах се аз и ся се чудя да се суша ли или да легна пак с мокра коса и утре да съм като кошница. 😆
Чакайте да ви покажа къдриците на Синеочето.
Бях я сплела на рибена кост. 🥰 Даже май и аз ще се сплета ся и утре ще съм такава. 😆
Днес се нагласи с една туту пола,прически си прави,кокона голяма! 😁 Нищо,че е цялата в синини и пъпки от комари,важното е да е с туту!

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 18:06 от Anyyyone

# 2 659
Тона синеоче Heart
То като майка му Blush
Ено, маслини и кашкавал?

# 2 660
Мааалее, страхотна маНдама 😍

Предлагам Скир с боровинки 😎 Тъкмо примлясвам тука.

# 2 661
Ох сгънах една фафла... 🙈🤣 Нищо не ща,вече си направих плитка и полегнах. 😊

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 00:30 от Anyyyone

# 2 662
  • France
Чудно детенце. Пу-пу. Да казват каквото си искат, друго си е момиченце. С ММ и име бяхме намерили - Марина. Но нямам сили за трети опит.

# 2 663
  • Euskal Herria
Само чаша студена вода мога да пия сега. Wink
Страхотна Синеочка! Да му мисли баща й след някоя и друга година.

# 2 664
  • софия
Eни, като кукла е, голяма хубавица е това дете 😍

# 2 665
На живо беше по-сладка с тая поличка. 🥰 Някак много готино седят,аз много ги харесвам. Има още 2-3 такива.
Да не чуе дявола,ама почна да се храни повече и си личи. Одеве изяде едно кюфте и половина,а аз едно. 🤣😊 Дано се задържи така,да качи малко,че е като скакалец.
Благодаря ви! ❤

# 2 666
Ено,чудна е! Скакалец била,ех бой де!

# 2 667
Ено, ще те лопна с нещо. Ако ти покажа моето, живо ще го ожалиш.  Скелет. Вечеря 5 залчета, точно 5 доматена каша, а това му е едно от трите любими манджи. На почти 15 е 28 кила. Синеоч си е екстра.
Съгласна с Крот претенцията Grinning

# 2 668
Бах тоз патладжан! Чироз идвам,ще ям! И вино ще пия! После ти ще се срамиш пред околията за гюрултията.Satisfied

# 2 669
Ми не знам,струва ми се ммого кльощава. 🥺 И на височина расте,а килата си седят 16-7 от повече от година сигурно. Ама тоо и аз бях така до преди 5-6 годинки,а като дете наистина скакалец,та нормално. Да ме видите ся... 😂🤭
Ох айде оставям ви,да лягаме веч.
Лека нощ и сладки сънища. 😴

Общи условия

Активация на акаунт