Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 060
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 2 670
Крот, патладжан ще ядеш и ще питаш за още Stuck Out Tongue Winking Eye щото е вкусен де Kissing Heart

# 2 671
Изчезвам и аз,лека и мека! Сладки сънища!

Щото се предполага,че като преям не мога да пея от виното и ще мирувам.Smiley Ах,ти!

# 2 672
Не ви будя, тихо, тихо, спете, само оставям кафето

Уми, този вирус ходи и по балканите. Не се ядосвай, ще мине.
Синеочка е бонбон.
Патладжани обичам повече от тиквички.
Фил, момчетата също имат своя чар. Да поотраснат още малко, пък ги пренасочваш към таткото, да се занимават по мъжки, а ти подхващаш чашата вино и релакс.

# 2 673
Добро утро. Едвам станах, пък и такъв хубав дъждец заваля, само за спинкане.
Мерси за кафенцето Елиф.
Синеочка е бонбон неземен. Моята съм я кръстили Маугли. Не дава да припаря до косата и пък и сама не се реши хич. Така си мечтаех за момиченце, да си и правя плитки, къдрички, роклички...Харесала си е едни къси трикотажни панталони и едни джапанки от Лидл и шляпа цяло лято.
Бягам на работа, пожелавам ви слънчев, безгрижен ден!

# 2 674
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
упях! видях Синеочка. Simple Smile Simple Smile Simple Smile иначе все триете и аз все на сухо. Simple Smile

на тия къдри лично бих ушила 5-6 туту-та Wink разноцветни, с пайети, с мъниста... да се фръцка.

# 2 675
Добро утро.Майко мила,зле ми е.Не съм спала.Пия кафе и се чудя дали няма да ми стане по-зле от него.След малко тръгвам на изпита.Нещо не съм обнадеждена и ми е смърцафърцано Sad Само се моля да не повърна там.

# 2 676
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
с теб съм! няма да ти стане зле. ще ги отвееш. Simple Smile
само спирай на пешеходните пътеки и не забравяй мигача.

# 2 677
Добри,на листовки съм ,душо.Но благодаря за подкрепата.

# 2 678
  • Пловдив
Добро утро!
Ръфам тука един геврек, ма той сух та се не отгризва, обаче и аз инат... Simple Smile

Уми, късмет!

Ени, красавица си отглеждате! Завид Sparkling Heart

Айде и от мен едно кафе...

# 2 679
  • Германия
Добро утро, докато се наканя да дойда при вас 2 кафета сте сервирали, ето така се започва хубаво деня.
При нас в момента е 7 градуса, август сме а вече ми мирише на сняг. Дано тази зима не е много студена поне тук при мен. Нито жеги искам, нито студ, с две думи нямам угодия
И аз успях да видя синеочка, разкошна кукла е.

umi zoomi, няма нищо страшно в листовките, само чети внимателно въпросите, аз когато ги държах имах 2 наказателни и то защото бързам да отговарям преди да съм дочела целия въпрос. Стискам палци колежке

# 2 680
Винаги съм си мечтала за момиченце! Още с първата неуспешна бременност усещах от самото начало,че е момиче! Не съм аз мъжка майка,не мога да съм твърда с детето. Затова пък идеята на Елиф за заниманията по мъжки много ми хареса!
Синеочето е мечта 🥰! С къдриците,със сладката туту,с малката раничка.... Ени,отглеждате си съкровище!
Успех на Уми!

# 2 681
Добро утро.Майко мила,зле ми е.Не съм спала.Пия кафе и се чудя дали няма да ми стане по-зле от него.След малко тръгвам на изпита.Нещо не съм обнадеждена и ми е смърцафърцано Sad Само се моля да не повърна там.
Уми, пийни един активен въглен. На мен ми помогна Бисептола, две нощи и два дни изучавах стените на тоалетната. Оводнявай се  и успех на листовките!

# 2 682
Към активния въглен и пробиотик.
Добро ви утро, общество.

# 2 683
  • Германия
Сиси, аз пък винаги съм си мечтала за момче. Не мога да си представя да връзвам опашки, фибички, ластички, направо се потрисам. Иначе много се радвам на момиченцата ама от далече. А и каквато съм джаста-праста, не знам как щях да отгледам момиче
Елиф е права, много е хубав момента, когато започнат да се занимават по мъжки. Моя син откакто се занимава със спорт е все с баща си, а аз служа само да строявам положението, когато почне да се лигави. Родена съм за пълководец аз, не за домакиня

# 2 684
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Морнинг!
Снощи се прибирам, гледам на входа бележка "Проверете си сифоните и тръбите, има ОБИЛЕН теч  в сградата" .
Викам си наум "Жено, това вероятно е свързано с това, дето ти смениха водомера миналата седмица", и като отворих вратичката, дето са водомерите, то си беше така! От снадката на новия водомер капе и църцори, купичка от 500 мл се пълнеше за 30 минути! Раз-кош-ни-чко! То лошо няма да си тече в шахтата, но един от апартаментите по долу е прекрояван, и банята им се пада в хола, май май... Пернишка трагедия!
 Събира се  вода в купичката, аз преливам, мъжа ми се прибра, вайкам му се аз, че ПАК трябва да се разправям с ВиК-то, да им звъня, организирам отсъствие от работа, той пък си извади инструментите, спря водата от централния кран, и се оказа, че още с монтажа са смачкали уплътнието! Но новия водомер изглеждал като да ни се е паданал от някое Зрънчо Sad , викам му "За 100 лв. толкова". Ремонта е успешен, сухичко е и на сутринта, ама все да има нещо там...

Sissy, аз пък още като забременях, някак си знаех, че ще е момче, шантава работа, но го усещах. Иначе, вероятно и с момиченце ще се справя, за момиченцата има по голям избор откъм дрешки, аксесоари...

Общи условия

Активация на акаунт