Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 890
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 2 865
Панди, като помислиш, реално дават точно това, което са обещали.

# 2 866
  • София
Не си.  Според мен с годините и с изграждането на вкус и визия се намалява необходимостта от купуване на много неща.
Аз се познавам, знам какво ми отива, а и избирам неща, които ще са ок с години и като вид и като материи. Разнообразявам с някоя модерна дреха или аксесоар.

# 2 867
Оплаквам се от Уиш, че си изплюх кафето заради нейния Конан Варварина в сериозна тема, пък не е удобно да се разхиля там. Laughing

# 2 868
Ем, Попи, аз глътнах накриво кюфтето, което мляскам, след като видях как в сериозната тема цитираха Конан като експерт по демокрацията.

# 2 869
  • София
Е поне линк да споделите преди да се гътнете от смях, А?

# 2 870
В темата за ковид е, Ре. Но вероятно скоро ще го изтрият. Там модовете са много чевръсти и бдителни. Но то не е нещо интересно. Един чичко ни поучи какво е демокрация чрез думи на Арнолд Шварценегер.

# 2 871
На капсулен гардераб съм и аз през последните две години. Ноември 2019 се преместихме в нов апартамент, в същата кооперацията, в която живеехме, но на приземния етаж с двор. Преместването беше планувано за пролетта, но оперираха майка ми и дойде при нас за няколко месеца, покрай нея се пренесохме уж за малко и не свалихме никакъв багаж от стария апартамент, само няколко пижами и ежедневни дрехи. После дойде ковида, аз така и така работя от вкъщи и много дрехи не ми трябват....в един момент осъзнах, че години наред съм трупала дрехи, които не са ми нужни и реших да пробвам "капсулен" гардераб и ми се получи много добре Simple Smile маниак съм обаче на купуването на пижами, тях ползвам и за домашни дрехи и ми е готино да са готини Joy не обичам размъкнати и ибелели дрехи, дори и за дамашни.
Минах преграда, светлината в края на тунела се оказа от идващия влак. Шипове, остеопороза на прешлените, хашимото и ранната критическа са се постарали добре, пусти да са. Лекарката се хвана за главата, каза ми че като ме е видяла на вратата е била готова да се обзаложи, че не съм за там, толкова млада и здрава, според външния ми вид, а накрая каза, че ми е сложен случая Sad

# 2 872
Леле,Сали,не звучи добре.От какво се е получило? Confused
Не знам какво е капсулен гардероб... Rolling Eyes
 И моя гардероб е пълен с дрехи,които не нося,а сега пък съвсем изостават.Но да ви кажа честно,не ме е яд да хвърлям,защото купувам само намалено и изгодно(по моите критерии,разбира се).Хич не обичам да давам много пари за дрехи,това марки и прочее не ме вълнуват.Ето онзи ден ви казах,че си поръчах рокля надвишаваща бюджета ми и сега малко съжалявам. Чудя се,дали да не я откажа?!
А пък нали сега никъде не ходя,взех да си вадя роклите и да се фръцкам с тях у дома.

Аа,и да кажа,че вчера готвих пълнени чушки,които накрая залях с Бешамел и запвкох отново.Станаха страхотни!

Панде,ма малкото Панде какво яде тогава? Flushed

# 2 873
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Layla•°
 Пример за "капсула", идеята е да имаш набор базови дрехи, които да комбинираш помежду си.

Миналия месец поръчах неща, които върнах без да отворя, само платих транспорта;

# 2 874
Ахааа,благодаря, Съншайн!
Идеята ми допада. Blush

# 2 875
  • София
Това не ми е капсулен. Моят е доста по-офисен. Но жълтата пола я имам в бяло.

# 2 876
  • Пловдив
Не ги схващам тия неща с капсулите аз Rolling Eyes Трябва някой да доде да ме обучи Wink

Уффф...днес беше напрегнат и изморителен ден. Ади да става 17 и да бЕгам.

п.п. Ся пак се загледах в тоя пример горе...ами то има само 1 тениска...С какво ще облечеш полата или късите панталони?

# 2 877
Вменявате ми чувство на вина! Оплаквам се от вас! Не искам капсули,нито ограничения,нито пижами! Харесвам къси копринени нощници!

# 2 878

Пример за "капсула", идеята е да имаш набор базови дрехи, които да комбинираш помежду си.

Явно и моя е "капсулен", ама рокли в него няма. Не се харесвам в поли и рокли и не нося таквоз нещо.
Не, че з@дника ми е манекенски, ама фустите не са моето нещо.
Всъщност излъгах! Това лято си купих лятна рокля. Още си е с етикета....
И следващото лято ще е с етикет...Ама поне имам рокля Simple Smile

# 2 879
Сиси,лоша жено,подсети ме,че и къса,черна нощница поръчах снощи Weary
Не знам какво ми става,но никога не съм била така разхайтена Grinning
Явно НЕизлизането толкова дълго време си оказа влияние най-накрая..

Общи условия

Активация на акаунт