Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 905
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 2 850
# 2 851
  • София
Аз купувам малко неща и ги нося дълго. Сега съм в драма след напълняването, но свалих малко и се надявам  да продължа.

# 2 852
Че какво са 20 фустана,Елиф! От тези 20 Коло са ежедневни сутрешни,колко ежедневни вечерни? Колко от тях са за работа и колко за кафе? А за вечеря? А за тържества? Само на мен ли не ми стигат никога фустаните?

# 2 853
Аз с времето осъзнах, че колкото и дрехи да купувам, нося активно малка част от тях, която са ми най-удобни и най-много ми допадат. Затова в повечето случаи успявам да контролирам поривите и не пазарувам толкова много, колкото преди. В последните две години сериозно ограничих купуването на дрехи - реално не ми трябват кой знае колко, предвид това, че работя в къщи и с всички тези затваряния. Иначе да, всеки сезон все изхвърлям по нещо - или овехтели, или омалели дрехи.

С обувките ми е по-трудно да се контролирам - там като видя моя номер, бързам да купя от страх да не вземе да се изчерпа и да си остана боса.

# 2 854
Ако ви кажа,че имам 5-6 рокли преко сили,а че съм ги обличала по веднъж,не знам дали ще ми повярвате. 🤣 По-удобно ми е с панталони,клинове,дънки... Рядко ми идва музата да се наглася с рокля. То няма и къде,нали сме си само у дома.

# 2 855
  • Оптимист по принуда
Аз малко ни в клин, ни в ръкав, но съм заклет фен на Браян Адамс и вчера ми беше отговорил  на коментар в YouTube под негова песен. Grinning
кУт' тийнейджър се почувствувах Blush

Рокли нося широки, тип тениска, но много, много рядко. Ще ми се да съм по-женствена, но уви.

Карамелче, някаква физиотерапия пробвала ли си?
Мистиче, да минава.

О, да, Ени, видях само къдриците Синеочкови, принцеса е тя! Heart

Пу, свърши ми обедната почивка, ще бягам на тръстиката.

# 2 856
Аз купувам малко неща и ги нося дълго.

Ето така правя и аз. От няколко години (с изключение на домашно-спортните тениски, потници, клинове и до някъде бельо, които подменям често) купувам малко дрехи, задължително от качествени материи и с добри кройки. Импулсивни покупки нямам. Дебна на намаления, защото материите си вървят с цената. Общо взето за всеки сезон съм с нещо като леко разширен капсулен гардероб.

Аууу, Деми! Heart Exl

# 2 857
  • София
Аз купувам "импулсивно" , просто мразя да ходя по магазини, но като видя нещо и ме грабне го взимам. И аз залагам на качествени неща и по-рядко.
С един пуловер си препратих правилото, защото е изкуственяк и естествено се скапа за един сезон, но и цветът и моделът ме грабнаха.

# 2 858
  • София
Малката Панда яде свинска пържола на обяд. Доживях!

Аз пък се разхълцах и тя ми се подиграва. Ама когато тя хълца никак не й е весело.

# 2 859
Не го вземай на сляпо. МУ ми подари и като изкара тоя ми ти парфюм на моята кожа едни лукчета.... ама лукчета ти казвам Mask Пък трябваше да го нося и да му се радвам Head Band

Икономична съм напоследък от към дрехи. Нямам и желание да купувам.

# 2 860
  • София
Много е сладка ПанТичката. Записвай и бисерите.

# 2 861
  • Пловдив
Мерси Сиросче...и описанието на едно съфорумка ме отказа...

# 2 862
Мисти, да добавя за парфюма, че освен че е задължително да се пробва как ще реагира ароматът на твоята кожа, много е важен и сезонът, през който ще го носиш. Един от любимите ми парфюми, Jean Lanvin (заклет фен на всичко на Lanvin съм) е прекрасен и дискретен върху моята кожа през зимата, но през лятото ще умра от задушаване, ако го сложа. Като смрадлива бомба бих била с него сега.

# 2 863
Аз купувам малко неща и ги нося дълго.

Ето така правя и аз. От няколко години (с изключение на домашно-спортните тениски, потници, клинове и до някъде бельо, които подменям често) купувам малко дрехи, задължително от качествени материи и с добри кройки. Импулсивни покупки нямам. Дебна на намаления, защото материите си вървят с цената. Общо взето за всеки сезон съм с нещо като леко разширен капсулен гардероб.
Не съм значи само аз Simple Smile

# 2 864
  • София
Обърнах на БНТ 1 току-що. Според инфото на оператора трябва да дават "Влакът на динозаврите". Реално дават парламентарен контрол. 😆

Общи условия

Активация на акаунт