Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 911
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 2 835
Добро утро! Събуди ме тел на ММ,а той спи като пън. 😆
Карамека се е появила! Радвам се,ама да се оправя тая глава. Кофти е.
И на Мистик бъбреците да минават.
Чакам Синеочка да стане. 🤭🤪 Трябва да ходим до Спиди. Да си налеем вода. После ще видим.
Хубав ден! 🌺

# 2 836
Добро утро!  Преспах два часа Confounded
Ваичка, в 99,9% съм взимала емоционални решения и за живота и за работата. Практичните ми отнемат съня и ми пропукват мира. От това разбира се ми е патила главата много, но знам, че ако имам втори шанс, пак бих постъпила така.
Лек и усмихнат ден и една сутрешна наздравица, за сега с кафе "Нека имаме повече поводи, за които да пием и по-малко – от които да искаме да се напием!"

# 2 837
Добро утро, банда!

Мисля да се прекръстя не само във форума, но и по лична карта, набива ми се едно име - Марк Порций Катон Стари
Айде, моля НЕ! Ще се оглавоболя докато ти запомня новото название! Sad
Карамела - карамел - сладичко - кара миа - ИДЕАЛНО!

Мисти, ти май питаше за фраера? Имам го. За бърза вечеря, но суховата, е идеален. Ние сме двама, уреда ми е от малките, но за едни картофки, едни бутчета или парче риба е идеален.
Гледам, че някои пекат и пълнени чушки там, ама трябва да си взема от малките алуминиеви тавички, за да го пробвам тоя номер, щото дъното на уреда е на дупки...
Пици също виждам, че се правят. Във ФБ има група за рецепти в такъв уред.
Аз лично съм доволна. Не съм го купувала, подарък ми е, но е удобен.
Е, ако имате друг вкус, който изключва сухата храна, не ти трябва.

п.п. - дъщеря ми също не ядеше чушки като малка. Започна да ги яде, когато започна сама да готви Simple Smile

# 2 838
Да си кажа и аз за решенията, моите винаги са под въздействието на емоциите и често са грешка, но това съм аз - всичко свързано с разум е далеч от мен.
И да се оплача - докато лежах на тъмно, малкия Карамел си беше поканил гости, та двама от групата са счупили облегалките на столовете.Нямам идея как са седяли, но тапицерията на облегалката на единия стол е изкъртена, а на другия е буквално скършена на две Rage Питам го, ти човешки същества ли покани или развилнели се бизони? Казва ми  - и аз съм потресен, нямам идея какъв беше този  чекнеж на столовете!
 Мислех поне столове да не купувам, че ги претапицирах миналата есен и си ги харесвах, сега трябва да се бъркам за нов комплект, щото тия са неизползваеми. Оплаквам се, че парите излитат със светлинна скорост, а краят на харчовете е мираж!
И да се похваля -дресмейкъра ми уши страхотен фустан от кадифе в бордо, да ми подхожда на чантата подарък. Утре отивам на последна проба и се кефя на макс, есента може да заповяда, ще я посрещна в бордо. Фустан насред мизерията винаги ми действа освежително.

# 2 839
Карамелчик и на мен ми се прииска ново фустанче, след като те прочетох Simple Smile

Нещо много минималистична съм станала. Оплаквам се от себе си. Опитвам се да се сетя последно какво съм си купувала, мислих, мислих  ... нищо не измислих Frowning

# 2 840
Елифче, аз ако не си купя нещо поне веднъж в месеца се депресвам, може едно коланче да си взема, но гледам регулярно да се терапевтирам с покупка лично за мен, много мотивиращо  ми действа изрязването на етикет на нещо новичко Simple Smile

# 2 841
Карамелчик, трябва  да смениш обстановката. Сал един фустан, струва ми се, няма да е достатъчен, освен ако не го разходиш подобаващо . Много ти се събра напоследък.  Зарязвай всички и иди да попрактикуваш малко здравословен егоизъм.  Малко рязко ти се натрапвам, ама не ща да чувам, че тая волна душа твойта страда.

# 2 842
Карамелка толкова красиво описва тези фустани, че чак и аз се размечтах за дресмейкър, платове, проби. Едно време моята приятелка шиеше, вечно обикаляхме за платове и бяхме пременени.

МУ днес е първи ден хоум офис. Седна сутринта да работи, по едно време му се обадиха, че ще му пуснат ъпдейт на компа и се ъпдейтва от 9 сутринта. Ходи за банички, разсейва ме, постоянно нещо дърдори. Току-виж до обедната почивка успее да се ъпдейтне, че да започне да работи и да млъкне най-сетне.

# 2 843
  • София
Здравейте!
Мистиче и Карамелче бързо да се оправят!

Аз чистих цяла сутрин. Баща ми готви. Харесал някаква рецепта от кулинарния канал и я пресъздава в момента. Вкусно мирише .

Карамелче, колко са големи тез младежи? Ако нямат 18 г, според мен е редно да се каже на родителите. Ми не е хубаво да ти потрошат мебелите и да се изнижат. Ако пък са работоспособни вече, да вадят кинта от джоба. В противен случай следващият път не бих ги пуснала в дома си, ако ще да се сърдят на детето.

# 2 844
Уайт, много искам да си променя хабитата, поне за малко. Карамелов е заврян зет, казвам му, като се скараме, няма при кого  и къде да избягам, а той ми вика- звучиш като виц, ходи в стаята на майка си, докато ти минат бесовете Joy С тоя безконечен ремонт и пандемичната обстановка като бонус  не смея много да скитам.  Утре обаче ще отида на проба, на фризьор, а вечерта имам уговорка с любима приятелка, да отидем да разпуснем в заведението на друга приятелка. Лошото е обаче, че няма да мога да вкарам някоя увеселителна напитка.
Бърд, много си обичам фустаните, поръчала съм им два огромни гардероба,но като гледам количество кашони, в които сега "живеят" се съмнявам, че ще ги наместя.  А и не спирам да трупам като катеричка Joy Подготвям мама да ми даде под наем, един от нейните гардероби Simple Smile
Панди, мъже на по 30 години са, но няма да се занимавам.

# 2 845
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Уайт, много искам да си променя хабитата, поне за малко. Карамелов е заврян зет, казвам му, като се скараме, няма при кого  и къде да избягам, а той ми вика- звучиш като виц, ходи в стаята на майка си, докато ти минат бесовете Joy С тоя безконечен ремонт и пандемичната обстановка като бонус  не смея много да скитам.  Утре обаче ще отида на проба, на фризьор, а вечерта имам уговорка с любима приятелка, да отидем да разпуснем в заведението на друга приятелка. Лошото е обаче, че няма да мога да вкарам някоя увеселителна напитка.
Бърд, много си обичам фустаните, поръчала съм им два огромни гардероба,но като гледам количество кашони, в които сега "живеят" се съмнявам, че ще ги наместя.  А и не спирам да трупам като катеричка Joy Подготвям мама да ми даде под наем, един от нейните гардероби Simple Smile
Панди, мъже на по 30 години са, но няма да се занимавам.

Те мъжете по на 30 години  жена с бебе зарязват, щото вече не  искали "семейство", ти за счупени столове говориш...

# 2 846
  • София
И аз се чудих за еър фрайър, но след обстойно проучване се отказах. Това с фрайъра не е баш. Пече като фурна с вентилатор, а такава си имам.

# 2 847
Всяка жена трябва да има право на поне три дни болнични всеки месец,заради " онези" дни! Чувствам се като парцал,боли ме,вие ми се свят! Казах ли вече,че не ми се работи днес?! От сутринта са едни претенции,едно чудо.....ще кажеш,че пълнолуние има!

# 2 848
  • Германия
Сис, за някои хора всеки ден има не пълнолуние, а празноглавие. Заради такива екземпляри е гадно да работиш с клиенти.
Карамелка, радвам се че се разписа. Много ми липсваше. Надявам се следващия път като пуснеш  снимка на фустаня да имам късмет да го видя

# 2 849
Чадър и 2 лака за нокти в обедната почивка, брои ли се за терапия? Joy

Добре де, ако имам 20 фустана, кога ще успявам да ги нося?! Най-много 10 да облека. Вие успявате ли да износите всичките си дрехи или всеки сезон хвърляте, за да има място за нови?

Общи условия

Активация на акаунт