Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 925
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 2 820
Нечовешко е да ставаш в 6.
Все едно алармата ме вади от дълбоките недра на земята. Болезнено е чак.
Събирам каквото е останало от мен и бягам на работа.
Кроте, мерси за кафето.

# 2 821
Кроте, хубаво кафе си ни сервирала тази сутрин, благодарско.

Карамел, радвам се, че се разписа, ако знаеш колко се бяхме затъжили за теб...
Остава и Веселинкова да каже как върви почивката и всичко ще бъде ок.

Тринки, да пусна рецептата за негърчето? Или направо да я метна в първия пост...

Дописвам: метнах рецептата в първия пост на темата

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 07:49 от 💜 Clo 💜

# 2 822
  • софия
Добро утро Flowers Hibiscus
Как ми се спи да знаете...и как искам вече да е петък вечер. Ама не било петък вечер още.

# 2 823
  • Пловдив
Добро!
Само четвъртък било...м да...

Кро, ти си на работа веч ли? Че гледам си станАла и кафето си турила Simple Smile инак се успиваше...

И на мен все ми се спи, казах го де...ама снощи зяпах тоя мач, с детето дъра-бъра, че видиш ли си дошъл рано заради мен и понамокрен от дъждеца и тъй...Ама и тая сутрин в 6,28 отлепих преди алармата.

Карамелче, ша та бъди...споко Wink

Някой, ако знае лек за бъбреци да споделя...чайове ли, хапове ли...тъй да си гълтам профилактично, че...Взех един Цистирен вчера, че нали има черв.боровинка.

# 2 824
Добро утро, Кроталче, благодаря за кафето!
Мисля да се прекръстя не само във форума, но и по лична карта, набива ми се едно име - Марк Порций Катон Стари -римски консул, който завършвал всяка своя реч с рефрена -Картаген трябва да се разруши! Аз пък не спирам- Боли ме главата! Хора писна ми! Смачкана съм като препикан фас. Сали, замислям се за смяна, но като типична везна се двоумя, дори триумя, дали да взема глава от овца,  от говедо или от свиня? Всички ще ми подхождат и ще ме описват... Кроталче ми спомена за магазин, в който имало голям избор, наложително е да пробвам...
На вас хубав ден!

# 2 825
Карамел, как установиха липсата на този хормон? Да ти минава бързо!

Добро утро! Немисеработинемисеработимамкамунемисеработииии.

# 2 826

Добро утро! Немисеработинемисеработимамкамунемисеработииии.
Това!

# 2 827
Добро утро!
Студено ми е. Трябва да купя подарък за ММ, поне знам какво.
Скитори ми се някъде, дано времето се пооправи тия дни.
Мисте вземи си от аптеката Кидни чай, на мен много ми помага, дори и камък изкарах с него.

# 2 828
Сиросче, не ми е за първи път и невроложката знае каква съм пача и как се разкапвам след някакви стресове. Пробвали сме и преди и се получава, но последния път не сработи набавянето на серотонин и включи тежката артилерия, но тогава бях извън контрол...
Като ме почукваше с чукчето, реагирах сякаш ток минава през мен, казвам й недей да ми чукаш ръцете и краката, чукай ми главата, ама по- силно Joy А тя -  права си, от нея ти идват всички проблеми Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 829
Добрутру.
Карамелка, радвам се, че си тук и искрено съчувствам за главоболието. Мен ме боли вече трети ден, днес отново се събудих с главобол. Май ще закусвам нурофен.

И на мен не ми се работи, ама изобщо. Имам да довършвам неща, от които ми писна. Правя ги с такова неудоволствие, че няма накъде повече. Само броя страниците и се моля да свършват по-бързо.

# 2 830
...брутру... мен пък ми се работи... цял живот съм дефектна начиии Smile

# 2 831
Карамелка Hug

Видях на Сиросче и Попи чушките и се олигавих. Ако са ви артисали, ще ги приютя.
Зе, и мен ми се скитори и с мъка на сърцето ще откажа едно предложение за уикенда. Ама прогнозата за дъжд не ме кефи, нито перспективата да подгизна.
За малко да забравя малката Пандичка. Че е панТичка, така е, но и будно дете също. Панди, нека чете книги, които й харесват. Толкова ценни неща има извън задължителните четива, а сред последните - много неадекватни на съвременните деца.

# 2 832
Мистик, пробвай Неоренал, Билково е, ама мен ме спасява всеки път.

По принцип не пиша, ама ... Трябва да взема много сериозно решение. Лошото е, че емоционалното решение и практичното решение са несъвместими. Трябва да е едно от двете, т.е. трябва да е практичното. И мъжът съответно от вчера не ми говори, той е по-емоционален и сантиментален и от мен. Не знам какво да правя Sad

# 2 833
  • Пловдив
Карамелка, зАпиши ми час при тая докторица да ме поочука и мен с туй чукче по кратуната, та белким се намести нещо там горе Smile Head Band

Ще видя и чая и хапчетата, мерси за предложенията.

Ваичка...ти си написала отговора Wink

# 2 834
Ваичка, не се разбира какъв е казуса, но не винаги е правилно да се избира разумът пред сърцето.

Общи условия

Активация на акаунт