Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 143
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 3 330
Проектирах върху Фил моята мечта!
Дано не съм засегнала някого с размислите ми за ваксините! Винаги съм вярвала в науката и прогреса на човечеството ,и все се надявам,че хората са с добри намерения. Затова вярвам,че ваксините са създадени за наше добро, колкото и наивно да звучи!

# 3 331
Съгласна, Веселинкова. Има тема за дърпане на косите относно ковид и ваксините. Хайде не и тук.

# 3 332
И аз да кажа и млъквам.
Най-болно ми е за децата и дистанционното им "обучение". Иначе уважавам избора на всеки. Не питам никого ваксинирал ли се е или не, за себе си също не говоря. Опитвам се да запазя нормалността в живота си, защото никой няма да ми върне ковидските години.

Фил, не слушай Сиската, не ти трябва сега трети дребос.

Да ви питам - ходих на маникюр, обикновен. Ами, нито основа ми сложи, нито топ лак 🙄 нормално ли е това?! Аз сама като се правя, задължително слагам. Донси?

# 3 333
Че тия, дето взехме отношение (почти де), и в Ковид темата се четем. Kissing Heart Няма опасност да забегнем там, искам да кажа.

# 3 334
Извинявам се и аз, че повдгинах темата, но наистина ми се иска да се счете като оплакване, а не като нападка. Просто за последните 24 часа съм чула епитети по адрес на неваксинирате като "гумена глава", тъп бунак и т. Н. Които вече ми идват... В повече. Причината да не се ваксинирам е сходна на тази на Уиш. И те така.
Не трябваше да споделям нищо, вече съжалявам. Хубава вечер на всички!

# 3 335
Елиф,има такива лакове,споко!
Цветенце,използваш епитети, които не ми се харесаха на мен лично! Аз говорех за ваксините по принцип,а не специално за Ковид!

# 3 336
Е Цветенце, и мен ме нарекоха ваксинирана овца. Няма да си разплета чорапите, я!
Попи, както изглежда за сега, няма да ни мине котка път. Пу пу.

# 3 337
Цветенце, няма за какво да съжаляваш. Няма проблем да кажеш къде те стиска чепика. Едно е сигурно - политиката "разделяй и владей" работи безупречно. И двата лагера са озверели и се скубят за косите. Няма място за обменяне на мнения, няма място за common ground. Повечето хора откачиха централно. А такива хора се управляват от лесно по-лесно.

# 3 338
Пу-пу, Сирос!

А да ви кажа ММ какви ги надроби. Свекърва ми ще гледа дребната тази седмица. И тоя ми ти серсемин да ѝ каже, че в дните, в които съм ХО, няма нужда да я гледа. Scream Дал’ не казах, че аз дни ХО нямам, да си я взима с него на работа. Joy Мноу бързо си припомни защо изобщо имахме уговорка за цялата седмица.

# 3 339
А,така! Сбийте се,имам една бира,отварям я.Честно,какво ви става?

# 3 340
Аз ше ви метна по едно шишче да глозгате...

# 3 341
Не ти ги щем. Дай от Т..Ч...те.

# 3 342
За мен може ли шишчета, на които има парче мръФФФка, парче т..чка, пак мръФФФка, пак т..чка. И Кроталова да ми налее бира, моля! Ледено студена! Днес леля ми беше отговорник по бирата и ми я сервира топла. Било студено времето моля ви се! Добре, че не я беше стоплила на котлона като чайче.

# 3 343
Топла бира.... съчувствам. Няма такава мъка Confused

# 3 344
Има и по-голяма мъка, Сирос. Един гений преди години ми беше сервирал мерло, ЛЕДЕНО от хладилника.

Общи условия

Активация на акаунт