Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 113
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 3 345
Никога не бих нарекла някого ваксинирана овца. Или чипиран тъпунгер, примерно. На мен ми става обидно, защото усещам да се процежда буквално злоба през репликите, които идват от хора, близки до мен. По мой адрес. И по този на един от родителите ми. Имаме детенце в семейството, което ще е 1ви клас. За тях е наистина най-неприятно и дано не са на дистанционно обучение.
Аз не пия... Излязох с идеята да си купя нещо сладко и нещо за пиене, но и двете места ме разочароваха - едното не работеше, а другото беше продало всичко сладко. Ся се чудя да чета ли, или да си лягам директно.

# 3 346
Има и по-голяма мъка, Сирос. Един гений преди години ми беше сервирал мерло, ЛЕДЕНО от хладилника.
Е това вече е кощунство! Съчувствам!

# 3 347
И аз неща,наплющях се току що и то яката,противно на всякакви таблици за бла,бла не яжте и те пийте от до.Също прасе живее в мен е много ми е смешно,като ме пита някой,ти ядеш ли.Smiley
Наливам,Уиш! Ледена е! Топло не мога да пия аз,зимата пия студена вода.Та аз съм твоя човек,имам и ракия във фризера.
А...имам и едно топло вино в килера,червено.Там не помирисвам.

Аз съм,чао!
Да се пазите,да слушкате,да не се карате! Усмивки да имате!

# 3 348
Има и по-голяма мъка, Сирос. Един гений преди години ми беше сервирал мерло, ЛЕДЕНО от хладилника.
Е това вече е кощунство! Съчувствам!
Сега си ме представи как бях обгърнала чашата с ръце, за да стопля виното и да го докарам до по-поносима за пиене температура. Приличах на Малката Кибритопродавачка.

# 3 349
сега ще те шокирам, ама аз и лед му слагам. Никога не ми е достатъчно студено виното. Бяло, червено... ледено ми трябва. Та и аз гений Joy Топло признавам само греяна ракия по Коледа.

# 3 350
Сирос! Винопрестъпница такава! Припад от възмущение! Припад!

# 3 351
Мани, резил съм. А имам дълъг стаж по винзаводите.  Мне, студено, иначе не ми е вкусно.

# 3 352
Сигурно го знаеш номера вместо лед, чашата се държи във фризера. А за бирата купих едни чаши с двойни стени, като между тях има някаква течност. Като сложиш чашите във фризера, течността замръзва и държи бирата ледена дълго.

# 3 353
Я дай линк към тия чаши, че и на бирата лед слагам. А за чашите във фризера знам, стоплят се за нула време. Confused

# 3 354
Уиш,пластмасата изкривява вкуса на бирата,хвърли ги.
Няма ме!

# 3 355
Не понасям студено червено вино! Не пия никакъв друг алкохол,но червено вино обичам топло ,а бяло студено!  Бирата я оставям на вас! Твърд алкохол не близвам ,а Бейлис и ликьори не помирисвам дори! Ром само в сладкиши ,а узо в ястия с морски дарове!

# 3 356
Телеграфно само да кажа за празненството съседско. Звуча "happy birthday" в живо изпълнение на гайда. Шотландското усещане обаче се изпари от последвалите мелодии тип - разплети си Доне левия терлик Joy И  не зная дали мога да опредля като "акапелни" мощните но също и  чести подвиквания  - ИХОООууу, АХООуууу  Stuck Out Tongue Winking Eye Уличните кучета са във възторг, лаят самоотвержено и с хъс и само булото на мрака ми пречи дали видя дали  бурно аплодират.
На вас спокойна нощ Smile

# 3 357
Сирос, не мога да намеря линк. Едни пластмасови халби от Джъмбо са. Кроталова да не мрънкоти против пластмасата, че ледът в тях трае дълго.

# 3 358
Ооо, бира, вярно. Искам и аз ледена бира. Само това не съм пила/яла тази вечер. Голямо освинване падна. Гледам сега един пакет слънчоглед, успявам да се сдържа да не го отворя. Спира ме само това, че доработвам и ми е зор едновременно да пиша на компа и да чопля семки.

Аз пък червено вино не мога да пия. Буквално от 2-3 глътки лицето ми пламва и усещането е много неприятно. Срамота, щото в нашия край мавруда много се тачи. Преди години от фирмата на МУ за всяка Коледа им подаряваха бутилка червено вино. Имаме вкъщи поне 7-8, даже не ги знам какви са. Той вино не пие изобщо, аз червено не поглеждам и стои така, отлежава.

Такива чаши, за каквито говори Уиш, съм виждала в Джъмбо.

# 3 359
  • София
Изчетох ви. Ваксини и вино няма да коментирам.

Фил, голяма прегръдка от мен. Дано е това, което ще бъде най-добро за всички ви! Усещам колко си изтощена физически и психически. Стискам палци! Пиши когато направиш теста.

Общи условия

Активация на акаунт