Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (113) - август 2021

• 120 454
  • 1 813
  •   1
Отговори
# 30
От днес има и награди на Дъвки Halls и Студен чай Fuzetea по някои квартални магазини. Сега ще добавя правилата на игрите в Активните игри.

# 31
Благодаря за новата тема! Да ни е честита и късметлийска!

Детето хареса колонката на КК и реших да играя. Не можах да го зарадвам, но пък занулих кодовете. Изхабих 30 участия. Не мислех, че толкова трудно ще се падат.
Игрите нещо много намаляли. Всички са в лятна ваканция явно. Stuck Out Tongue Winking Eye
Пробвах и аз няколко пъти, но си занулих диамантите. Ако случайно пусне колонка ще ви я пратя, на мен не ми трябва.

# 32
Аз изхабих 104 кода ( 52 опита ) за колонка и нищо. Наистина трудно ги дава. Добре, че повечето кодове ми ги дадоха...
Дано пуснат сега през август и нещо друго за лятото

# 33
Честит Август! Да бъде слънчев и успешен за всички!
Спечелих суитчер от колата.

# 34
Филмова игра "Круиз в джунглата"
https://m.dnevnik.bg/kruizvdjunglata/

# 35
Честит нов месец! Пожелавам много награди да валят и да ни разхлаждат в жегите!  В нашия квартален магазин трите куфара свършили още в първите два дни - иначе теглих карта от едно доста дебело тесте и нищо...Да се чуди човек, как пък ги изтеглиха за два дни....

# 36
Честит нов месец! Пожелавам много награди да валят и да ни разхлаждат в жегите!  В нашия квартален магазин трите куфара свършили още в първите два дни - иначе теглих карта от едно доста дебело тесте и нищо...Да се чуди човек, как пък ги изтеглиха за два дни....
Ще ви кажа как. Вчера с очите си видях как един служител в местна хранителна верига, излезе като пич от парадния вход на магазина и си прибра куфар в багажника на личната си кола. После защо ни подават за теглене скреч карти с чертички по тях уж от ръбчето на друга карта или "неволно" драснато с маникюр.

# 37
От Кока кола нищо.
Но пък спечелих пак от Инстаграм ,играта на Нотино - парфюм Blush

# 38
  • София
Благодаря за новата тема!
...
Някой да се похвали с награда,от новата игра на КК-при покупка на 5лв,може да се спечели торбички,парти-грил или мини хладилник.
Тази игра съм я пропуснала, за кои магазини е?

https://www.spechelinagradi.com/2021/07/specheli-nagradi-kvartal … he-coca-cola.html
Благодаря!
Защо като има игри със скреч карти не пишат, кои са участващите обекти. Пазарувам само от големите вериги, но ако някой малък магазин около мен я провежда бих отишла, но не и да обикалям без да знам участват ли.
Ако някой знае Фантастико участва ли, моля да сподели.

# 39
  • Пловдив
Благодаря за новата тема!
Пожелавам на всички много и все желани награди, слънчево и прохладно лято!
Чакам печеливши от Биотен, но нямам големи надежди, защото съм само с една бележка регистрирана вчера.

# 40
  • Русе
Купих Морени, но греда
...Ама защо печеливши е с име, или това не е име?
Утре и Милка ще взема, при нас шоколадите са с изтичащ срок и са на левче.

# 41
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Играта на Милка този път не е ли с бисквити?

# 42
  • Nesebar
Нищо не печеля в колата възможно ли е защото нямам приятели

# 43
Играта на Милка този път не е ли с бисквити?
Да, само за бисквитки е

# 44
  • софия
Благодаря за темата! Едно на нула за Морени, ще се включа и в Милка.

Общи условия

Активация на акаунт