Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (113) - август 2021

• 120 466
  • 1 813
  •   1
Отговори
# 15
  • Сливен
Честита нова тема.Някой да се похвали с награда,от новата игра на КК-при покупка на 5лв,може да се спечели торбички,парти-грил или мини хладилник.

# 16
Честита нова тема. Някой да знае дали има активна игра на Загорка с регистрация на кодове? Че ми дадоха капачки на загорка от 0,500 с код отдолу, а не намирам нищо.

# 17
1:0 за морени мрън Мрън.

# 18
  • Стара Загора
И при мен месеца започна с греда.. но аз не бях с големи очаквания.
Усмихнат и успешен Август на всички Hug

# 19
Благодаря за новата тема Simple Smile
Чакам резултати от Райдър и Лайън; също имах участия в Споко и Роден край. Продължавам да участвам и в Евридей. Сигурно ще се включа и в Милка и Морени.
Вчера се включих и в игра на издателство Емас в Инстаграм: https://www.instagram.com/p/CQyGm3LLcKu/

# 20

Лили дрогерия

# 21
Да попитам- на Морени с днешна дата ли ви е касовата бележка или може да се играе  и със стара. Защото имам от сряда, но не знам дали е редно да я регистрирам.

# 22
  • Sofia

Тези се излагат - малък брой награди за продукти на високи цени. Пантен купувам от паралелен внос  цената е 50% по-ниска.

Искам игра на Швепс но няма в момента ... Нищо не печеля аз отново, август ми е любимия месец , дано имам късмет.

# 23
Благодаря и аз за новата тема Heart
Имам по едно участие в роден край и Лили (Фа).две бележки за еври Дей  и  това е .трябва да си заредя прах за пране ,но не искам савекс ,да вземат фирмите да пуснат нещо Imp
Ще се включа само при морени ....за сега ....
Редактирам се ..и тук ще си купя две бои

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 10:52 от DENICA3

# 24
  • у нас
Благодаря за новата тема! Да ни е честита и късметлийска!

Детето хареса колонката на КК и реших да играя. Не можах да го зарадвам, но пък занулих кодовете. Изхабих 30 участия. Не мислех, че толкова трудно ще се падат.
Игрите нещо много намаляли. Всички са в лятна ваканция явно. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 25
Благодаря за новата тема!
Успех на всички и дано има повече награди за всеки!
Аз си чакам само суичера от КК, имам едно участие в Лайън, но не се надявам.

# 26
  • София

...
Някой да се похвали с награда,от новата игра на КК-при покупка на 5лв,може да се спечели торбички,парти-грил или мини хладилник.
Тази игра съм я пропуснала, за кои магазини е?

# 27
  • София; Дружбето
Не знам дали на 1ви все още ще раздават халбите на Каменица, но аз си взех вчера от Кауфланд,имаше доста останали.

# 28
  • Сливен
...
Някой да се похвали с награда,от новата игра на КК-при покупка на 5лв,може да се спечели торбички,парти-грил или мини хладилник.
Тази игра съм я пропуснала, за кои магазини е?

https://www.spechelinagradi.com/2021/07/specheli-nagradi-kvartal … he-coca-cola.html

# 29
Честита нова тема. 😊
Да се похваля и аз чакам си суичър и колонка от КК, от магазина до вкъщи има и промоция купуваш кола за вкъщи и участваш за торба, парти грил и още нещо беше, та там за момента съм с торба - нищо особено. :д
Късметлийски месец на всички. 🍀

Общи условия

Активация на акаунт