Кралски работи и клюки- август 2021

• 62 054
  • 1 038
  •   1
Отговори
# 285
О, то било даже костен трансплант, а не реконструкция. Това звучи даже още по-сериозно🙄

# 286
Хубаво момиченце и хубави снимки

Красиви снимки. Сладурана е Шарлът, как нежно държи пеперудата 😘

# 287
  • Някъде там
О, то било даже костен трансплант, а не реконструкция. Това звучи даже още по-сериозно🙄
Да твърди говорителя ти, че си претърпял няколко операции, само за да не си мислят хората че се развеждаш или че имаш психически проблеми ми се струва доста нелогично.
Една е простичка инфекция с която не можеш да се оправдаваш дълго, съвсем друго 
това което се описва.
Да видим кога ще я посетят Алберт и децата.

Испанците днес отново са страхотни.
Тази рокля на Летисия много ми харесва.

# 288
Не може да лети. Не, че няма кораби, но с такъв проблем, всякакво пътуване и размятане насам натам си е неприятно и изтощаващо.
То вкъщи ти е гадно и не можеш да си намериш място, пък по коли и кораби...
Аз съм точнл в момента с поредния отит-спя с 15 възглавници, за да се оттича течността, сутрин ще ми се спука главата от надуване. Представям си да ме качат на кораб 🤣
Дано запази слуха си, защото с такива проблеми малко по малко си оглушаваш. Някои и рязко изведнъж.
Именно. Доколкото знам предстои и много тежка операция на костна реконструкция и дано успее да избегне усложненията, защото и те са много вероятни при подобни проблеми, колкото и добри да са лекарите.
Благодаря за информацията, пропуснала съм я!
Дано да има свестни лекари там, за да се справи с това сериозно заболяване и да успее скоро да се прибере при семейството си.

# 289
  • Някъде там
Нидерландците ги снимаха най накрая.
Максима има страхотен бански. Много ми харесва. Яхтата им също изглежда много добре.

# 290
  • София
Прекрасни момичета, и трите

Оооо, Максито много готина. С кърпата много ми харесва, банският е готин. Дано видим още снимки.

# 291
И на мен ми хареса Максито с кърпата. Много хубави Летисия и момичетата, но роклята на Лети с удоволствие бих я носила. Много обичам райета за лятото Simple Smile

# 292
  • София
И на мен ми харесва роклята на Летисия.
На Леонор не...нещо горната част много набрана, виснала.
Прави ми впечатление, че последно време я качват на платформи или малки токчета и същевременно сестра и е с ниски подметки. Явно за баланс, да не стърчи едната. За снимките ли го правят...на хората не им е важно, че едната стърчи, другата е по-дребничка.

# 293
Испанките са хубави, обаче Фелипе хич не ме харесва с тези дрехи. Те май всички мъже са облечени така.

# 294
  • Някъде там
И на мен ми хареса Максито с кърпата. Много хубави Летисия и момичетата, но роклята на Лети с удоволствие бих я носила. Много обичам райета за лятото Simple Smile
Аз имам подобна. Много ги харесвам.
Честно казано и еспадрилите и много харесвам. Те не са точно еспадрили де. Плетени обувки по скоро.
Ето марката.

Краля е гол 🤣😂

# 295
  • Sydney
На Ленор аутфита с цървулите:

https://www.instagram.com/p/CSRSNOWlWlY/?utm_medium=copy_link

Максима:

https://www.instagram.com/p/CSRb1n3FU4f/?utm_medium=copy_link

Летисия сте я качили. Харесва ми.

И Шарлот блузката:

https://www.instagram.com/p/CSRXsreF1y4/?utm_medium=copy_link

# 296
Ама на Шарлът снимката била актуална. Аз реших, че е от преди години, по-мъничка ми изглеждаше. Косата й как е изсветляла надолу.

Харесва ми банския на Максима.

Испанките са хубави, ама да вземат са обуят нещо различно другия път.

# 297
Ох, трепач е Летисия, бих си взела такава рокля, но нямам нейния бюст и няма да ми стои по същия начин, и ще си дам парите на вятъра🤣

# 298
Аз не цървули, а копитца им викам.😂 Иначе са красиви испанците.

На Максима банския е много хубав.

Страхотна е малката Шарлот.🦋 Дано инициативата има успех.

# 299
Щарлотчето с бюджетна блузка 4-6£,  много кокетна

Общи условия

Активация на акаунт