Кралски работи и клюки- август 2021

• 62 058
  • 1 038
  •   1
Отговори
# 270
Делфина голяма аристократка стана Simple Smile

# 271
Тя май е била художничка, затова и тоалетите й са доста...арт, но е интересна инициативата, макар да не мога да дам мнение за дизайна на колата.

# 272
  • София
Важното е да е бърза...дизайна 😁

Хокон и Марта Луиз танцуват като деца. Пускам линк, че са няколко клипчета
https://www.instagram.com/p/CRjj4nHlZgS/?utm_medium=copy_link

# 273
# 274
# 275
  • София
На мен са ми безинтересни колите, но дизайнът е готин.

Според мен са наметнали жилетката на Мегън, за да придадат елегантност. Хем си е вкъщи по потник, хем е леко елегантна. Нито щеше да изглежда добре само с потник, нито със строга рокля.
Вълната не топли и да охлажда-тя е хубава за всякакви сезони, защото изолира от жегата/студа вън и от влага. Има дрехи от мерино с коприна, които са същевременно нежни и подходящи за термо бельо зимата или индивидуална дреха през лятото. Аз работя с подобни дрехи и вкъщи сме целогодишно в мерино и смесено с копринени нишки. Понякога има и смесени с памук. Различната нишка придава устойчивост на вълната. Но да не се отклонявам 🤣

За Шарлийн съм склонна да приема, че може да е много зле от ушна инфекция. Аз самата имам хронични проблеми с ушите. Болката е ужасяваща. Ако те боли крак, ръка, нос-може нещо да си сложиш/намажеш, да го пипнеш с ръка. Болката навътре в ухото те кара да полудяваш. В началото е пукане и сърбеж, после като се влоши и е горяща болка. Абе много е гадно.
Та това си води до изтощение-физически, но и психически.
Единствено ми е трудно да разбера отделянето от децата. Тя трябва да почива, но един човек се чувства най-добре с близките си, а една майка-с децата си. Те нямат ангажименти, като баща си...вярно, децата обичат да са си вкъщи, но повече обичат да са с майка си. Могат да са в някое имение с нея, да имат бавачки, да ги водят насам натам из страната-хем обогатяващо, хем ще са по-често с майка си. Но кой знае каква е схемата там.

Последна редакция: сб, 07 авг 2021, 12:35 от Дези.

# 276
Гадно е с инфекции, имам такава, потискам и пак се проявява.Засяга движението,вестибуларния апарат.Не само с болки.Немислимо е пътуване далеч с никакъв превоз.
Децата може бащата да не иска да отделя от палата си.
Пък и  като чета ,голяма любов  и грижа там няма между тях, той  е   самодостатъчен според мен.
Да се оправя жената заради децата си, че са малки.

# 277
А каква е официалната версия за Шарлийн?
 Защо и е в Южна Африка да се лекува, а не някъде другаде в Европа, където има много по-добри специалисти?

# 278
Доколкото знам си е от там жената.Станало е там, не може да се мести.

# 279
  • София
Не може да лети. Не, че няма кораби, но с такъв проблем, всякакво пътуване и размятане насам натам си е неприятно и изтощаващо.
То вкъщи ти е гадно и не можеш да си намериш място, пък по коли и кораби...
Аз съм точнл в момента с поредния отит-спя с 15 възглавници, за да се оттича течността, сутрин ще ми се спука главата от надуване. Представям си да ме качат на кораб 🤣
Дано запази слуха си, защото с такива проблеми малко по малко си оглушаваш. Някои и рязко изведнъж.

# 280
Една любима снимка на Софи и синът ѝ

# 281
https://youtu.be/M2XnukaoTiA

На Метън сестра и`. Имат много близки гласове.

# 282
Хубаво момиченце и хубави снимки

# 283
Не може да лети. Не, че няма кораби, но с такъв проблем, всякакво пътуване и размятане насам натам си е неприятно и изтощаващо.
То вкъщи ти е гадно и не можеш да си намериш място, пък по коли и кораби...
Аз съм точнл в момента с поредния отит-спя с 15 възглавници, за да се оттича течността, сутрин ще ми се спука главата от надуване. Представям си да ме качат на кораб 🤣
Дано запази слуха си, защото с такива проблеми малко по малко си оглушаваш. Някои и рязко изведнъж.
Именно. Доколкото знам предстои и много тежка операция на костна реконструкция и дано успее да избегне усложненията, защото и те са много вероятни при подобни проблеми, колкото и добри да са лекарите.

# 284
  • Някъде там
Шарлийн и в последното интервю го каза и тук го споделяхме няколко пъти.
Заминала е в началото на май заради мисията с носорозите. Трябвало е да остане две седмици, но малко след това се е почувствала зле.
Проблемите с ушите и синусите  си ги е имала, като активен плувец.
Просто от инфекцията положението е станало по зле. Претърпяла е операция и след нея е получила усложнения се е наложило още една. Даже вече трябва да е претърпяла и третата.
Усложнения след  синусов лифтинг и костен трансплантат в челюстта, твърди говорителя ѝ.
Ако това не звучи сериозно и причина да не лети, кое ?
Ето още веднъж информацията.
https://trendswide.com/princess-charlene-of-monaco-says-shes-ter … -to-her-children/
https://www.news24.com/you/royals/news/exclusive-princess-charle … e-albert-20210804

Общи условия

Активация на акаунт