Кралски работи и клюки- август 2021

• 62 027
  • 1 038
  •   1
Отговори
# 345
  • Down south
Не видях писахте ли че братът на Мегън се снима в Биг Брадър.
И брат ли има, мислех че има само сестра, онази с книгата.
Ще погледна, какво се пише тук.

# 346
  • ENGLAND
Миналия ден гледах по виахистори документален филм, 2 серии, за Александра и Николай, последните руски царе. И всичко опря до голямата им любов, която довела до неглежиране обстановката в Русия, нищо друго не ги интересувало. Филма е въз основа на 1700 запазени  писма. Александра е била глупава, Николай я слушал, а тя му давала недобри съвети. Като добавка и Распутин почти като част от семейството. Александра е била мразена и от народа, и от останалата част от фамилията и политиците. И всъщност тяхна е вината за загиванео на Руската империя и собствената им смърт. Много интересен филм.

# 347
О, да, Распутин е имал огромно влияние върху Александра и решенията които са определяли живота й. Още се спори дали е бил знахар, астролог или обикновен мошеник, може би по малко от всичко.

Май 15 август е крайната дата, в която Вирджиния Джуфре може да повдигне официални обвинения срещу Андрей. Тогава, доколкото разбирам, ще не ще, ще трябва да бъде разпитан. Някой да ме поправи, ако греша, аз така го разбрах, сега нямам време да чета цялата статия.

# 348
Е, чак пък да е тяхна вината. Александра не е била харесвана, защото е германка. Нейното семейство също не одобрява Николай, но в крайна сметка им е позволено да се оженят. Имало е голям натиск върху тях да "произведадат престолонаследник" и това се случва с Алексей, който пък за нещастие е бил болен и майка му се вманиачава по неговото здраве. Аз лично, не мога да я соча с пръст, заради това нещо, но о, времена, о нрави. Чак смърт и заличаването на 7 членна фамилия...не са заслужавали.
Стискам палци на Вирджиния. Дано го направи и си получи справедливост.

# 349
Заради любов към съпруга/а или дете, или нещо друго не знам, но определено са подценили ситуацията. Нещата не са се случили от днес за утре, а са назрявали и е можело да бъдат отиграни другояче със сигурност.

# 350
Цитат
Цитат
Не видях писахте ли че братът на Мегън се снима в Биг Брадър.
И брат ли има, мислех че има само сестра, онази с книгата.
Ще погледна, какво се пише тук.

Много симпатичен се оказа. Не бях го виждала.
https://twitter.com/yachtgirlmm/status/1424499542603468805?s=19

# 351
  • Някъде там
Е, чак пък да е тяхна вината. Александра не е била харесвана, защото е германка. Нейното семейство също не одобрява Николай, но в крайна сметка им е позволено да се оженят. Имало е голям натиск върху тях да "произведадат престолонаследник" и това се случва с Алексей, който пък за нещастие е бил болен и майка му се вманиачава по неговото здраве. Аз лично, не мога да я соча с пръст, заради това нещо, но о, времена, о нрави. Чак смърт и заличаването на 7 членна фамилия...не са заслужавали.
Стискам палци на Вирджиния. Дано го направи и си получи справедливост.
На същото мнение съм, че е имала грешки в действията си, имала е, но това което се е случило не заслужава никой.

Адвокатите на Андрю отново не отговаряли на писмата на адвоката на жертвата, според статията, толкова за желаящия да съдейства...

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 22:52 от Не се сърди, човече

# 352
  • София

Това изглежда страшно направо!

Принц Чарлз също е в Шотландия - на посещение в замъка Дънробин вчера - това е една от най-старите постоянно обитавани къщи във Великобритания, датираща от началото на 1300г.

Кралица Елизабет вече е показана в темата, но да кажа, че много ми харесва днес, а мъжете с килтове са ми слабост. Wink

# 353
Адвокатите на Андрю отново не отговаряли на писмата на адвоката на жертвата, според статията, толкова за желаящия да съдейства...
Наистина ли, шокирана съм! Нали беше уж съдействал на ФБР или нещо леко съм се пообъркала май🧐
 А иначе ако няма какво да крие защо отказва съдействие?

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 22:52 от Анонимен

# 354
  • Някъде там

Наистина ли, шокирана съм! Нали беше уж съдействал на ФБР или нещо леко съм се объркала май🧐
 А иначе ако няма какво да крие защо отказва съдействие?
В статията която пуснах пише към 6 август адвоката не е получил отговор на писмата си, а те всъщност били в полза на Андрю.
Ани в случая се говори за адвоката на жертвата. За ФБР нищо не пише.

Тези какви сладури са.
Празнуват рождения ден на Скарлет.

Шарлийн пуска информация за фондацията и носорозите и моли за подкрепа.
Говори в клип и това са плакатите за инициативата.

https://www.instagram.com/p/CSTbrnwji_s/?utm_medium=copy_link

# 355
  • София
Страхотна е снимката на Шарлийн, много ми харесва! И много и отива с такава къса коса, а не като последните.
Тази снимка не е ли също от кампанията за носорозите?

# 356
  • Някъде там
Страхотна е снимката на Шарлийн, много ми харесва! И много и отива с такава къса коса, а не като последните.
Тази снимка не е ли също от кампанията за носорозите?
Да и двете снимки са правени за кампанията.
Мотото е : Носът на носорога не е готин!

На това клипче обяснява как се налага да премахват рога на носорозите за да не бъдат убити.Какво изобразяват снимките се вижда на края на клипа
 Лана и мен много ме впечатли а и посланието е страхотно.
https://www.instagram.com/tv/CSTbYf6DHwZ/?utm_medium=copy_link
Силно се надявам Шарлийн да се възстанови. Толкова болезнено слаба изглежда.
Днес било деня на жената в РЮА, а мислех че в цял свят е на 8 март.

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 23:29 от daviz

# 357
Е, случва се. Вирджиния е подала документи вчера и започва дело срещу принц Андрю
https://abcnews.go.com/amp/US/alleged-epstein-victim-sues-prince … r_impression=true
Скрит текст:
Делото търси неуточнени компенсаторни и наказателни щети и обвинява Андрю в сексуално насилие и умишлено причиняване на емоционален стрес. „Преди двадесет години богатството, властта, положението и връзките на принц Андрю му позволиха да малтретира уплашено, уязвимо дете без никой, който да я защити. Отдавна е време той да бъде привлечен към отговорност “, се посочва в съдебното дело. Достигнат късно в понеделник, говорител на принц Андрю от Обединеното кралство заяви, че няма да има коментар по делото.
"Държа принц Андрю отговорен за това, което ми направи. Силните и богатите не са освободени от отговорност за действията си. Надявам се, че други жертви ще видят, че е възможно да не се живее в тишина и страх, но човек може да си върне живота, като говори и иска справедливост “, каза Джуфре чрез своите адвокати в изявление пред ABC News. "Не взех това решение леко. Като майка и съпруга, семейството ми е на първо място. Знам, че това действие ще ме подложи на по -нататъшни атаки от страна на принц Андрю и неговите заместители. Но знаех, че ако не преследвам това действие, бих разочаровал тях и жертвите навсякъде ", се казва в изявлението.
Успех на Вирджиния!

# 358
Жена съди принц Андрю, че я насилил като била непълнолетна - https://www.theguardian.com/uk-news/2021/aug/09/virginia-giuffre … w-jeffrey-epstein
Virginia Giuffee твърди, че Епстейн я принудил да прави секс с Андрю когато била на 17 години. Андрю е отрекъл всякакви обвинения. Според мен е истина иначе не би имала смелостта да заведе дело.

# 359
Мда, от толкова коопериране...
То ясно, че някои са по-равни пред закона от време оно, да видим сега как ще е.

Общи условия

Активация на акаунт