Кралски работи и клюки- август 2021

• 62 040
  • 1 038
  •   1
Отговори
# 360

Беатрис колко се разхубави в последните години!!! Heart Eyes
Като се се сетя за сравненията със сестра й за "злите сестри на Пепеляшка" на сватбата на Уилям и Кейт... Grinning

# 361
https://novini.bg/sviat/eu/675763
Ето и на български за делото срещу Андрю

# 362
  • Някъде там
Чудесно. Браво за смелостта на Вирджиния. Дано съдията по делото е честен и не се притеснява от това, че Андрей е принц и истината излезе на яве.
Освен изнасилване според нея е имало и побой. Това до сега не го знаех ?🙄

Фредерик с датските медалисти от олимпиадата. Толкова хубава беше тази олимпиада. Да им са честити медалите на всички олимпийци.

# 363
Браво на Вирджиния, че проговаря открито и иска справедливост вместо да живее в мълчание и страх. Ще ми се делото да се гледа на открити врати и да разберем какво е казал подсъдимият Андрей/или адвокатът му, но предполагам все ще се разчуе.

# 364
  • София
Цитат
Цитат
Не видях писахте ли че братът на Мегън се снима в Биг Брадър.
И брат ли има, мислех че има само сестра, онази с книгата.
Ще погледна, какво се пише тук.

Много симпатичен се оказа. Не бях го виждала.
https://twitter.com/yachtgirlmm/status/1424499542603468805?s=19
Не си приличат много:

Влизал в австралийския Вип Биг Брадър. Wink  Записите на предаването са започнали в края на юли. Явно ще има материал и за нашата тема от там.

# 365
  • Някъде там
Браво на Вирджиния, че проговаря открито и иска справедливост вместо да живее в мълчание и страх. Ще ми се делото да се гледа на открити врати и да разберем какво е казал подсъдимият Андрей/или адвокатът му, но предполагам все ще се разчуе.
Нищо няма да стане  според мен Ани. Ще потулят вдичко, то е ясно, но е важно че едно такова момиче има смелост да се изправи пред човек от "друга планета".
Поне ще следим от коя страна на полата на майка си ще подава нос Андрейчо.

Йоаким и семейство. За първи път не ми харесва тоалета на Мари.

Виж роклята на Летисия е чудна.

# 366
  • След завоя в дясно
Аз не разбирам как при толкова родствени връзки с голямата кралска фамилия, не са избягали в УК. Или където и да е другаде всъщност...
Имат два неуспешни опита, при първият (тогава са имали най голям шанс) точно преди заминаването една от принцесите се разболява от шарка и плана се проваля. А при вторият вече се оказва прекалено късно.
Не знаех че са имали опити за бягство...Кога трябва да е бил вторият - непосредствено преди екзекуцията ли?
Не не е преди екзекуцията. Гледах едно предаване много подробно бе представено, ще се опитам да го намеря.

# 367
  • София
Никак не ми е симпатичен Андрю и бившата му, но това е толкова изсмукано от...някъде, че се възмущавам. 
Нито е невинна, нито неразбираща девойката. Иска да осигури каквото може, не че не го е направила вече, но явно са свършили парите.

# 368
  • Някъде там
Имаше една статия с доста интересни неща за Андрейчо. Май сме я пуснали тук.
Ето я с Гугъл превод.
https://www-nzherald-co-nz.translate.goog/lifestyle/the-damning- … _pto=ajax,nv,elem
Сара сигурно съвсем случайно пусна сега любовния си  роман 🤣 и му направи такава реклама и продължава да я прави.

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 10:54 от bubanka

# 369
Не ми се мисли какво ще й се изсипе сега на главата на тази жена...

Снимката на Шарлийн е много силна. Много детайли има, много ми харесва.

# 370
  • Някъде там
Не ми се мисли какво ще й се изсипе сега на главата на тази жена...

Снимката на Шарлийн е много силна. Много детайли има, много ми харесва.
Започна се да. Но предполам знае преди да го направи какво ще изтърпи.
Но щом е минала през другото ще мине и през това.

То цялата кампания на Шарлийн и организацията е много силна. Кадрите са разтърсващи.
Дано имат успех. Носорозите са много застрашени.

# 371
Давиз, да, статията припомня злоупотребата на Андрей със служебното му положение, застрашаване на националната сигурност като показвал на съмнитялните си приятели правителствени документи които те не са имали никакво право да виждат, финансови машинации, използването на спонсорираните му от данъкоплатеца пътувания за собствена лична изгода и забъркването с корумпирани диктатори отново с цел лична изгода. Да не пропускаме близкото приятелство с осъден педофил (ама неприлично богат)...и всичко това удобно замитано под килима и потулвано доста време. Сега предполагам ще му се стъжни на
Андрей, вече и мама му не е в състояние да спре делото.

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 11:35 от Анонимен

# 372
Не ги подценявайте Simple Smile много неща са в състояние да потулят, но в днешно време е много по-трудно. На това ще разчитаме.

# 373
Тази Вирджиния няма синя кръв явно и не е научила правилото "не се оплаквай и не се обяснявай".

Сега ще стане като Мегън и тя персона нон грата и ще четем как сама си е виновна и е алчна за пари, та от там проблемите.

Хубаво поне, че вече не могат да ползват Мегън за удобно отвличане на вниманието. Да видим как ще се изиграе този път цирка..

# 374
  • Майничка
Доколкото съм запозната със случая, от ФБР са я потърсили първо за даване на информация във връзка с разследването срещу Епщайн. Тя е отказала в началото, после е премислила. Подала е жалба първо срещу Епщайн, после срещу  Жислен Максуел, като е посочила поименно известните хора, на които те са я "пускали". Четох, че е подала жалба срещу един от тях, бивш адвокат на Епщайн. Няма логика, след като е казала А, да не каже и Б.

Общи условия

Активация на акаунт