Кралски работи и клюки- август 2021

• 62 278
  • 1 038
  •   1
Отговори
# 420
  • Майничка
Доколкото съм чела, девойката не е случила на рода, била е изнасилена като дете от роднина, родителите й са разделени, тя е живяла в някакъв период на улицата, докъм 13г., после намира баща си и той й осигурява работа като помощен персонал в спа център. Там я забърсва Мадам Максуел (на 15-16г.) с "неустоимо" предложение и я зачислява като масажистка към "свитата" на Епщайн. Не прочетох (или не съм разбрала) в този период Вирджиния у някой от тях ли живее или е на повикване и дали поддържа контакт с баща си, защото, след като е пътувала до Лондон (където твърди, че се е срещнала за сефте с Андрю), би трябвало да има паспорт, а той се вади отделно. Макар че може Епщайн да я е превозвал, нея и останалите момичета, на собствен въздушен или плавателен съд, без съответни документи, което да е основание за обвинението в трафик на хора.
От друга страна, през 2002, мисля, Вирджиния отива да се обучава в школа за масажи в Тайланд, като Епщайн и Максуел й плащат таксата и билетите и й възлагат задача да убеди някакво конкретно момиче да отиде в Щатите, т.е., не е точно в "робска" позиция. Там тя се влюбва в австралиец, жени се за него и им съобщава, че няма да се връща при тях, което явно е прието без драми.
Та мацката явно е изтеглила къса клечка още с родителите си, не бих я съдила, ако е смятала, че с офертата на тези мизерници си купува по-добро бъдеще, въпреки "услугите".
Обаче ми е интересно да прочета конкретиката на обвиненията, които отправя към Андрю. Не че не ми идват едни квалификации за дърт пер*иш, залетял по младо, но въпросът е как му е представено това младо.

# 421
Неслучайно трафиканти на момичета, а и на Харви и жена му, таргета им е vulnerable момичета - тоест без стабилна семейна среда, защото са по-лесно манипулируеми.
Учудва ме в 21 век да се вменява все още вина на жена, че е била насилена.

# 422
АКО е била насилена. Иначе много, много лесно всъщност мъжът става жертва на всякакви златотърсачки и нечестни домогвания.

# 423
Кралското семейство дълго се опитваха да отклоняват вниманието от Андрей, като подклаждаха жълтите парцали с "истини" за други членове на семейството, но уви, не успяха да отърват поредния резил. 😜

# 424
  • Някъде там
Прекрасни са Нидерландците. Тази рокля вече много ми харесва.
Испанските девойки това лято се обличат много хубаво, обаче явно са си взели сако по един чифт обувки в Майорка.

Полата на Маделин. В нейния цвят много повече ми харесва.

Колието и обиците на Мери са страхотни.

# 425
Кралското семейство дълго се опитваха да отклоняват вниманието от Андрей, като подклаждаха жълтите парцали с "истини" за други членове на семейството, но уви, не успяха да отърват поредния резил. 😜

Нищо, като гледам няма да остане незащитен…

# 426
  • Майничка
ConnieS, кой е Харви и коя е жена му?
Човекът, срещу когото бяха повдигнати обвинения, се казва Джефри Епщайн. Жислен Максуел, дъщерята на покойния магнат Робърт Максуел не му е жена.

Харви Епщайн е американски политик, който няма общо с аферата.😉

Ули, съгласна съм, но тук не стои въпросът дали квалифицираме като изнасилване ситуация, в която А е принудена от Б да осъществи полов контакт с В, а дали В, ако не е в течение на заплахата и А не е възразила пред него против контакта, се явява насилник.

Което не променя фактът, че е осъществил контакт с непълнолетна - ми да е гледал. След случая с Роман Полански поне това бива да гледат любителите на млади момичета, освен ако възрастовата разлика не е до 2г.

# 427
Вирджиния съди Андрю за това, че я е насилил да прави секс с него, въпреки че е знаел, че е на 17 и жертва на секс трафик.
И го съди сега, защото има нов закон в Щатите, които е от 2019 и позволява на жертви на насилие над деца да съдят виновните, въпреки че е минало време или вече не са деца. Крайният срок за подаване на документи за съд по този закон е 14 август 2021 и е бил удължен, заради пандемията.
Въпреки всичко, за сега Андрю не го заплашва затвор, защото делото е гражданско, а не криминално, но може и да се обърне в такова.

# 428
gargamela, аз Андрю в случая също не го коментирам изобщо. Единствено така разпространеното обвиняване на жертвите на сексуално насилие.
В трябва да е доста наивен, за да не подозира какво се случва. Ама да речем, че В може в действителност да не е много умен. Но може и просто да е избирал да е с широко затворени очи. Съдът ще го преценява това.
Дано жената се е подготвила психически и има мрежа от подкрепа около себе си, защото ще й е нужна.

П.П. Аз изхождам от там, че става дума за Харви Уайнстийн.

# 429
Тази кралица  нещо няма късмет с наследници.Или е кралствала  и не ги е възпитавала.
Да решава съдът.
Само  е  натрапващо се ,че за идеята за справедливост съдят само известните и богати, нито един голтак не се чу да е в съда.
Дано не е заради парите.Идеята  за възмездие е  добра.Да са мислили какво правят.
Но все пак, такива закони със задна дата  ме впечатляват като политически поръчки.
Мисля, че нормално съдят според законите в момента на престъплението.

# 430
  • София
Испанските девойки това лято се обличат много хубаво, обаче явно са си взели сако по един чифт обувки в Майорка.
Е как, Леонор беше с други онзи ден с розовата рокля - те много ми харесаха. Гащеризонът на София не ми харесва, къс и торбест, но е супер на цвят!

Нидерландците на видео

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 11:57 от Lana

# 431
След като дори известни политици, бизнесмени и научни светила са били подведени от въпросния, значи може и други да не са знаели какво в действителност се случва.
Мисля си, че познавам приятелите си, но не мога да твърдя, че е напълно и не бих се изненадала, ако имам такива, които са ме подвели за характера си или действията си.

# 432
На мен ми е странно това:
Джуфре по -рано е уреждала два федерални дела, които е завела във връзка с твърденията си, че е била вербувана от Максуел и Епщайн в живот на сексуално робство към Епщайн и други могъщи мъже. Тя се уреди с Епщайн през 2009 г. и постигна извънсъдебно споразумение в иска си за клевета срещу Максуел през 2017 г. Нямаше признания за неправомерни действия и в двата случая, а финансовите условия на споразуменията не бяха разкрити.

От тук
https://www.google.com/amp/s/abcnews.go.com/amp/US/alleged-epste … ory%3fid=79367126

И това
Едно е да ме игнорираш. Друго нещо е да пренебрегнеш съдебния процес на щата Ню Йорк и САЩ “,

Т.е. Ако Андрю се беше съгласил на споразумение, както Епстайн и Максуел, нямаше да заведе дело срещу него.
Къде тогава остава справедливостта за всичко, на което са я подложили?
Защо въобще се е спазарили с гореспоменатите, след като са я продавали на различни влиятелни фигури.
Като добавим и лъжесвидетелстване е нормално човек да се замисли, преди да лепне етикет на изнасилвач.

# 433
Мммм не. Все ми е тая как се казва мъжът Х в случая. Дали ще е Андрю или Петкан не ми е важно, но ми е дошло до гуша от жени, яхнали вълната на "омг той ме принуди" и искащи пари за неща, случили се преди 100 години.

# 434
Защо испанците ги снимат всеки ден ?

Общи условия

Активация на акаунт