Кралски работи и клюки- август 2021

• 62 266
  • 1 038
  •   1
Отговори
# 405
6 часа в Нидерландия стигат.
Максима и Вилем са тръгнали към Гърция, отново.
https://mobile.twitter.com/MennoSwart/status/1425130148978954245
Вилем беше правил същото упражение още един път, една седмица след като заминаха за Гърция.

Престолонаследницата нещо не е хепи.

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 20:00 от Tinо

# 406
  • Някъде там
В първи клас  и в колежа. 🙂♥️

Братовчедите 🙂

# 407
Мери почти не е мръднала. Браво (;

# 408
  • София
Извинете, коя година Андрю бил изнасил не знам си кое момиченце? И как точно е попаднал на въпросната госпожичка? Тя въобще къде е била и какво е търсила там?

# 409
Максима и семейство явно не се страхуват от пожарите в Гърция.

Скрит текст:
Надявам се (заради Вирджиния) да не е насилвана, защото никой не го заслужава.

Но, какво се оказва за нея
- вече е лъжесвидетелствала под клетва, че е имала сексуален контакт с чужд президент;
- вече е обвинявала два свои приятели, че са я насилвали. Прокурорите обаче прекратяват производството, заради противоречия в думите на Вирджиния.

За който се интересува, тук има и стенограми от съда с разминаването на изявленията и още за Вирджиния.
https://vote-watch.com/2021/02/16/prince-andrew-accuser-admits-s … r_impression=true

# 410
  • Някъде там
Мери почти не е мръднала. Браво (;
Просто е станала по женствена и хубава с годините. Тук си е направо момиченце. Все едно му е голямата сестра на Крис.
Толкова години снимки. Не съм им обръщала внимание.

# 411
Ех, Фреди, Фреди💗 защо си толкоз хубав🥰❤🤣🤣🤣

# 412
  • София
В чужбина често започват по-рано. На позната момиченцето стартира 4 клас преди 10 дни. В Германия.

# 413
Още новини от обвинението към Андрю - Обвинен е и че е знаел, че Харви е използвал и принуждавал момичета да проституират, но не е направил нищо....
В статията има и снимка на Андрю с Виржиния, когато е била на 17 години...
Какво ли им е на дъщерите му в този момент! Беатрис е бременна, а Южени с малко бебе и до преди дни я разнасяха из медиите по повод приключенията на мъжа й на яхта с топлес моделки...
Този Андрю ще се окаже голямо леке.

# 414
  • Някъде там
Беа и Южени не заслужават да минават през това, но пък Андрю заслужава поне малко наказание за всичките си изпълнения. Не говоря само за конкретния случай. Достатъчно други изцепки има.

Една красива Мери. Каква класа излъчва.
Страхотна просто.

# 415
Извинете, коя година Андрю бил изнасил не знам си кое момиченце? И как точно е попаднал на въпросната госпожичка? Тя въобще къде е била и какво е търсила там?
++
И аз се чудя как всички удобно отбягват да мислят в тази посока. Или не е проблем девойката да се размята по яхти и купони на 17, вероятно търсейки бъдещ благодетел (и), обаче изведнъж, само 20 години по-късно, е минал срама от това време и трябва да разкаже всичко, за да постигне вътрешен мир. Не видях нито една снимка, където да е тъжна или разплакана. Да бяха повдигнали обвинения срещу родителите - те са носили отговорност за нея. Къде, как и защо са я оставяли да се мотае като свободен електрон?

# 416
  • София
Нидерландците с олимпийците.

# 417
Кристи,
И аз се чудя къде са били родителите и въобще как 17г момиче попада в такава среда - яхти и заможни чичовци.
Не само това се отбягва, ами и факта, че вече е лъжесвидетелствала поне 2 пъти.
И ако предните пъти е лъгала какво пречи да лъже и сега?
Ще видим какво ще излезе от делото срещу Андрю.

# 418
Само като изгледах интервюто на Андрейчо по ББС, където хъкаше и мъкаше и се въртеше като обран евреин и ми стана ясно колко "лъже" Вержиния. За да си позволи да заведе дело срещу любимото синче на мама Бети и то след толкова години, значи има шанс да го спечели. То и Епстийн имаше много пари и влияние, ама накрая се оказа в панделата.

# 419
Датчаните са готини, макар че не са ми любимци - Фредерик ми изглежда недорасъл и шавлив, Мери наистина излъчва класа, но и тя има нещо в излъчването... Синът им е симпатяга, харесва ми най-много от тримата.

Роклята на Максима е разкошна - и като цвят, и като модел.

Андрю следва да си получи заслуженото. Но дела се завеждат не само когато могат да се спечелят, а и по други подбуди - надежда за пари при извънсъдебно споразумение, очернящ пи ар и т.н. Не вярвам да вкарат английски принц (или какъвто и да е по народност принц, поне в Европа) в затвора, честно казано.

Общи условия

Активация на акаунт