Кралски работи и клюки- август 2021

• 62 773
  • 1 038
  •   1
Отговори
# 450
Е, хайде сега, на основни неща ли ще се учим:
Скрит текст:
Трафикът на секс е трафик на хора с цел сексуална експлоатация, включително сексуално робство, което се счита за форма на съвременното робство. [1] Жертвата е принудена по един от многото начини да изпадне в ситуация на зависимост от трафиканта (ите) си и след това да бъде използвана от трафиканта (ите) за извършване на сексуални услуги на клиентите. [2] Престъпленията, свързани с трафик на секс, могат да включват придобиване, транспортиране и експлоатация; [1] това включва детски секс туризъм (CST), трафик на непълнолетни лица в домашни условия (DMST) или други видове търговска сексуална експлоатация на деца и проституция. [2]
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sex_trafficking

# 451
Именно.
Според разказа на самата Вирджиния, една година по-късно отива сама на обучение в школа за масажи в Тайланд, като Епщайн и Максуел поемат пътя и таксите. Не ми звучи много като трафик.

# 452
Ами да се учим, Тирамису - "експлоатацията “включва като минимум експлоатиране на други лица с цел проституция или други форми на сексуална експлоатация…” в светлинатана настоящите насоки е необходимо да са налице трите основни елемента на определението в Конвенцията: действие, средства и цел". Преди някой успешно да докаже тези три елемента, аз съм само зрител и се надявам да излезе информация наяве. Иначе всичко е спекулация и дотам.

# 453
Според мен, пък, въпросната Вирджиния се е надявала "връзката" й с Андрю по някакъв начин да продължи, да му е метреса на повикване ли, част от любовниците... нещо от този сорт. Респективно- да има съответните облаги от всичко това. Сега, какво/ как/ защо са се развили събитията по друг начин- можем само да гадаем, но все си мисля, че е имало няккави чисто финансови подбуди от нейна страна, за да допусне всичко това да се случи.

# 454
  • Майничка
Такова предположение ми се струва несериозно.
По-логичният въпрос е дали, какво и по какъв начин е получавала Вирджиния от Епщайн и Максуел за услугите си.
Че тяхната дейност е криминална и подсъдна, тук спор няма и се надявам делото с/у Максуел да приключи с ефективна присъда.
В частните си искове към тях обаче Вирджиния Джуфре се съгласява на извънсъдебно споразумение срещу пари. След това завежда дело срещу Джефковиц, от което се отказва.

Ако се докаже, че Андрю е имал полов контакт с непълнолетна (независимо дали е знаел или не възрастта й), той е извършил подсъдно деяние и следва да бъде наказан. Ако се докаже, че е имал контакт, въпреки изразено несъгласие на момичето - имаме изнасилване и същото следствие.

Обаче, на този етап, тя е тази, която следва да докаже твърденията си от жалбата срещу Андрю и ако успее, да видим как ще завърши. Защото дотук посланието й е "Да покажем, че богатите и влиятелните не могат да правят каквото си поискат", обаче от двете споразумения оставам с впечатление за недоизказано "... без да си платят подобаващо".
За каузата една ефективна присъда би била по-резултатна.

П.П. May Ling, не съм ги гледала, но четох транскрипция на интервютата й, затова изпитвам известни съмнения. Тя не е отвличана и реално е имала доста възможности да се махне.

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 15:36 от gargamela

# 455
За който смята, че трафика на хора е мираж, нека изгледа поне интервюто на Вирджиния и какво точно разказва.

И да, много често хората, които отвличат до толкова свикват с жертвите си, че ги оставят да живеят доста свободно.

Ами да, да си беше мълчала Вирджиния - като роялките с тиарите. Аз не съм била изнасилвана, но нападана с такава цел и единствената приятелка, на която споделих каза, че сама съм се поставила в опасна ситуация.

Еми не, не отидох в полицията, но ако сега видя изрода по телевизията ще изляза и ще кажа какъв е бил, нищо че са минали 10 години

# 456
  • София
Никой не твърди, че трафика на хора е мираж. Аз лично смятам, че точно в този случай е малко по-различно, както и в повечето публични. Смятам, че гласност е необходима, но подобна точно вреди на истинските жертви, които не са се снимали с разни звезди, не са получавали роли или позиции.

# 457
  • Някъде там
Още един любител на забавленията с млади момичета кралски роднина, отървал се с лекота.  
Саймън Боуз-Лион е освободен от затвора, след като е излежал пет месеца за сексуално насилие.
19-ият граф на Стратмор и Кингхорн, пра-пра-племенникът на кралицата майка, беше осъден на 10 месеца, след като се призна за виновен през февруари.
Каква справедливост само. 🤐
Нападението, което се случи през февруари 2020 г., се случи в родовия дом на семейството му, замъка Гламис в Шотландия. Според The Guardian , жертвата е присъствала на тридневно събитие за връзки с обществеността в замъка, когато Боуес-Лион навлязъл в спалнята й и я нападнал. 🤐
https://www.vanityfair.com/style/2021/08/simon-bowes-lyon-released-from-prison

# 458
# 459
  • София
Точно, защото трафикът е факт и изнасилванията са факт, за мен е много грозно и опасно да се дава гласност на хора, на които едно време им е било удобно нещо, а след години се сещат, че могат да изсмучат едни пари. Така истински травматичните преживявания олекват и много хора започват все по-малко да съчувстват и да имат критична мисъл към такива деяния.
Аз имам база за сравнение и лични преживявания и честно, хич не ме карат да им съувствам и съпреживявам(като бивша жертва на жертва), а се чувствам обидена, че вместо да се борят и получават справедливост за истинско насилие и отвратителни деяния, то се използва като повод за спечелване на пари.
Иначе онези гнусляци трябва да си получат заслуженото, но и доста от тези дела са един фарс и кахърно мигане пред съдята на тези бивши компаньонки.

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 16:43 от Дези.

# 460
  • София
Да се надяваме истината да излезе наяве...
Обаче друго прави впечатление, вече ден и половина мина, а няма нито един възмутен вопъл за отнемане на титла, заради уронен престиж, най-малкото.
Хората от Йорк дали им е приятно да бъдат асоциирани с херцога на Йорк.

# 461
  • София
На хората от Йорк и ем през оградата за херцога.

# 462
  • София
Мдааа https://www.yorkpress.co.uk/news/18051246.letter-duke-york-embarrassment/
Превод https://www-yorkpress-co-uk.translate.goog/news/18051246.letter- … _pto=ajax,nv,elem
Старичко е, може вече да са го приели и преглътнали...

# 463
  • София, България
Да се надяваме истината да излезе наяве...
Обаче друго прави впечатление, вече ден и половина мина, а няма нито един възмутен вопъл за отнемане на титла, заради уронен престиж, най-малкото.
Хората от Йорк дали им е приятно да бъдат асоциирани с херцога на Йорк.

Което какво означава според вас? Някой е платил на хората от Йорк или че някой е по-голям дразнител за хората от Съсекс?

# 464
Разсмяха ме Perhaps the queen could be persuaded to sack him?. Нямат шанс, ама калабалък да става Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт