Кралски работи и клюки- август 2021

• 62 721
  • 1 038
  •   1
Отговори
# 750
Гаргамела,  много интересно,  благодаря.

Хареса ми Беа и Рания.

Булката е с много красива рокля.

# 751
Аааа, много е готин гащеризонът. Аз обичам такива цветове Wink

# 752
  • София
Полата на Рания е жестока! Но пък ризата не ми харесва, къса една такава, странна. На манекена съчетанието повече ми допада.
При Мери пък цветът не е моят, този нюанс синьо хич не го харесам, но самата дреха е хубава, а обувките са красота 😍😍😍😍

# 753
  • София
Не го мислете Андрю! Нито ще го признаят за виновен, нито ще умре от глад, нито ще  ходи гол и бос. Майка му няма да го изостави.  Коя майка ще пожертва сина си, та макар и да е на 60+ год.? И, ще гледа безучастна как отива в затвора? Тук става въпрос за сина на английската Кралица- най богатата, най влиятелната, и др. жена на света. Тази Дюпре, не може дори да и да си представи, че нейните "обвинения" изобщо не вълнуват никой от КФ. Дори и самият принц. Абсолютно е наивно да смяташ, че ще изкараш пари от тях по какъвто и да е било начин.

# 754
Да , ама влиза в биографията.

# 755
  • Някъде там
Аааа, много е готин гащеризонът. Аз обичам такива цветове Wink
Много.

Лана то си е то вкус, цвета. На нея и отива много.
Обаче грее Мери. Личи си че с кеф се връща към работата си.

Една страхотна Шарлийн. За първи път вижтам тази разкошна  специална рокля.

# 756
Да , ама влиза в биографията.
Голяма работа. То, важна е само правата линия. Разклоненията нямат значение и никога са нямали. След 80-тина години, когато се объждат внуците на крал Джорджи,никой няма да си спомня за биографията на някой си прачичо,който не е ставал за нищо.

# 757
Е, как не става за нищо! Добре, че е той да защити честта на фамилията, дет се вика 😉 Митовете за порочността и фустогонството на кралските мъжки издънки. Че брат му се постара уж, ама от толкова години е по-тих от водата и по-нисък от тревата, че не го бива за пример 😎

# 758
А нейната биография , също важи.

# 759
Херцогът на Съсекс, патрон на фондацията Инвиктус, лорд Алън ъф Кенсингтън, председател, и Доминик Рийд, CEO на фондацията Инвиктус, са направили общо изявление, в което се чете - Това, което се случва в Афганистан, резонира в цялата Инвиктус общност. Много от участващите нации и състезатели в семейството на Инвиктус Геймс са обединени от споделения опит на службата в Афганистан през последните две десетилетия и вече от няколко години се състезаваме и с отбора на Инвиктус от Афганистан. Насърчаваме всички в мрежата на Инвиктус - и в по-широката военна общност - да потърсят подкрепа един от друг.''

https://people.com/royals/prince-harry-issues-statement-on-afgha … r_impression=true
Изявлението идва по повод на превземането на афганистанския град Кабул от талибаните, колапса на правителството, след като президента напусна страната и планираното напускане на американските военни. Превземането на Кабул доведе до страх и хаос сред хиляди местни жители, опитващи се да напуснат страната.

Последна редакция: вт, 17 авг 2021, 10:32 от Анонимен

# 760
  • Някъде там
Много голяма трагедия е случващото се в Афганистан.Sad

ЛГБТ+ форума продължава. Мери днес като патрон отново говори.

# 761
Харесва ми ризата.
Една Саса на морския бряг

# 762
Наистина ли това е изявлението? Насърчават ги да търсят подкрепа един от друг?!

# 763
  • Някъде там
Клип от тренировката на Мери и Фреди за royal run. Клипа е сниман от принц  Винсент.
https://www.instagram.com/p/CSrR323jLxD/?utm_medium=copy_link
Тирамису на мен и цвета на панталона ми харесва. Само ми идва една идея по широк.
Саса е чудесна. Роклята много приятно лятна.

# 764
Джак Бруксбанк е наследил баща си като директор на семейната им фирма Pangaea Land And Property Limited.
Джордж Бруксбанк се оттегля от поста поради здравословни проблеми.
Той е на 72 години, но изглежда по-възрастен.

Шаферите какви са готини и колко са пораснали за 3 години.

Общи условия

Активация на акаунт