Кралски работи и клюки- август 2021

• 62 285
  • 1 038
  •   1
Отговори
# 810
  • Някъде там
Не се съмнявам, че Хари ще дари парите - Инвиктус не е нещо, с което се занимава от вчера, че да не го направи.

Много неприятно при такава хубава инициатива пак да си смучем от пръстите, че са потенциални измамници.
Това дарение е за другата негова организация която създават заедно с принца на Лесото.
Sentebale е благотворителна организация, основана от херцога на Съсекс и принц Seeiso през 2006 г.
Напълно достатъчно е че Sentebale не се съмняват в един от създателите си, а както виждаме в тях няма съмнения.🙂

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 09:53 от daviz

# 811
  • Яко в Матрицата...
Като няма какво друго да се каже и се ползва картата Андрю е педофил JoyJoy
За публиката не знам, но за мен дим без огън няма. Андрю със сигурност се е помислил за богопомазан и е сътворил ред глупости. Дали ще го видим осъден и в затвора, както зетя на Филипе испански - съмнявам се. Макар че и зетят много по кралски си избра женския затвор😆 Но винаги могат да ме опровергаят английските съдии 😀

# 812
Делото срещу Андрю е в САЩ, и е за пари, не е наказателно, така че затвор няма да има. Обикновено жертвите не гонят печалба. дори тук в темата беше писала една дама, която е била насилвана.

# 813
  • Яко в Матрицата...
Делото срещу Андрю е в САЩ, и е за пари, не е наказателно, така че затвор няма да има. Обикновено жертвите не гонят печалба. дори тук в темата беше писала една дама, която е била насилвана.
Съжалявам, не следя детайлите, но щом делото е в САЩ, че и за пари - нещата са прости. Ще се плати някои и друг милион и финото Grinning

# 814
  • Sydney
Не съм чела, нито гледала тая седмица. Сега погледах Мери - добре е.

Друго после.

Хари:
https://www.instagram.com/p/CSycgQosR5Z/?utm_medium=copy_link

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 11:15 от benitabeni

# 815
Не се съмнявам, че Хари ще дари парите - Инвиктус не е нещо, с което се занимава от вчера, че да не го направи.
Определено. А Инвиктус са създадени от принц Хари през 2014 и стават много популярни още тогава, след техния успех се създава и Инвиктус Геймс фондацията. Днешната инициатива е супер успешна и заедно с бая голямото лично дарение от Хари събраха сериозна сума, която ще бъде използвана за смислени каузи. А и както гледам за самия Хари е било удоволствие да поиграе поло (че и да спечели трофея😄) и да се види с добри приятели. Съжалявам само че не е довел Меган и децата, но пълно щастие няма🤣 все пак и Лили е още твърде малка за подобни събития.

# 816
  • Яко в Матрицата...
Нека да дарява Хенри, изобщо не е важно колко ще дари. Няма голямо и малко дарение, нито пък голяма и малка кауза. Важно е да е по сърце на дарителя.

От друга страна, мое право, а и на всички като мен, е да се съмявам в Хенри и в жена му.

# 817
Мери и Фредерик са имали гости за вечеря, като част от фестивала. Министър-председателя на Исландия и съпругата му. Те също са част от организаторите на "Копенхаген21".
Отново прекрасна Мери.

Съжалявам, но тук не я харесвам. Никак не ми е официално с този бял панталон.

# 818
Харесва ми на мен пък ризата на Мери.

Отборът на Хари с трофея

# 819
Определено. А Инвиктус са създадени от принц Хари през 2014 и стават много популярни още тогава, след техния успех се създава и Инвиктус Геймс фондацията. Днешната инициатива е супер успешна и заедно с бая голямото лично дарение от Хари събраха сериозна сума, която ще бъде използвана за смислени каузи. А и както гледам за самия Хари е било удоволствие да поиграе поло (че и да спечели трофея😄) и да се види с добри приятели. Съжалявам само че не е довел Меган и децата, но пълно щастие няма🤣 все пак и Лили е още твърде малка за подобни събития.
Не разбрах на каква стойност е личното дарение на Хари🙂

# 820
1.5 млн долара.

# 821
Става въпрос за бъдещото дарение ли?

# 822
# 823
Само дето имаше рапорти, че на Хари вече са му изплатили предварително поне 20 милиона долара. Колкото и да са му изплатили, такава си е практиката.
Така, че...дарението не е бъдещо, то си е факт.

# 824
Мери много ми хареса, но жената до нея е с малко странен тоалет:

Общи условия

Активация на акаунт