На море в Гърция 2021 - V

• 53 834
  • 776
  •   1
Отговори
# 165
Ние бяхме в Катерини 8 дни и си изкарахме чудесно. Спокойно,  чисто , има си всичко. Прекрасно е.  Преди 2 години ходихме на Тасос и мнооого ми се иска пак да идем. Много е красиво там.

# 166
Всеки път като дойда си припомням защо си струва висенето по границите, тестовете, риска от заповеди в последния момент.
Тук правят нещата с идеята да се върнеш, а не просто да отбият номера и да ти вземат парите
Даже и жегата е по-поносима Sunglasses

А ние вчера се прибрахме и абсолютно подкрепям твоето мнение. За щастие два пъти успяхме да почиваме тази година в Гърция. Надяваме се на още един уикенд.

Последна редакция: пт, 06 авг 2021, 10:59 от ketka111

# 167
А как е да почиваш на 46*?

# 168
Къде има толкова градуси? Сигурно е ужасно 🥵

# 169
Къде има толкова градуси? Сигурно е ужасно 🥵
Инфо от новините..

# 170
  • софия

От събота. Да ви кажа нищо особено не е 😂 Вървиш и течеш, всички около теб и те и на никой не му пука.
Предпочитам да се потя в Гърция.

# 171
  • Бургас
Звънче и аз така в Гърция дори горещината не се усеща, тук се разтичам, по няколко душа на ден и под климатика. Това от Метеора ми е? Преди 7г. бяхме там началото на септември. За един ден с ММ и децата изкачихме шест манастира в най голямата жега, като козички по скалите бяхме Joy

# 172
  • софия
Метеора.
Вие сте луди! Не че не може, ама защооо? Ние скромно катерихме 2 дни.
Тази година ми се стори най-топло. Всяка година ходим около това време, но такова потене не помня. На едно от първите ни ходения преди години имаше Т 38°.Тогава си мислех, че по-топло не може да бъде.
В понеделник в Солун ми беше по-топло или горе-долу толкова, колкото при тези 47°, но колата беше в подземен паркинг и не знам колко точно беше. Изобщо не ми пукаше, че съм вир вода до пръстите на краката. А имаше младоженци. Младоженецът в пълен костюм, булката с грим. Изглеждаха свежи.

# 173
На 46 градуса не знам как е, но в Закинтос стигна до 39. Оцеляваме с прием на много течности и 90% от времето сме във водата.
Вчера - Xigia. Много ми хареса. Особено когато кошничката ми спускаше ледено фрапе Trollface 
За съжаление имаше грандиозен проблем с тока и не можахме да хапнем в таверната за обяд.
За днес изтъргувах Porto Limnionas срещу половин ден в аква парка Relaxed

# 174
  • MJF
Гърция май е на ръба да бъде прехвърлена в червено, а ние пътуваме довечера. С такова притеснение никога не съм тръгвала натам.
https://m.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3033178146939780 … =1622143941376548

# 175
И как се почива на такива температури, бе хора?!
То си е по-скоро наказание..

# 176
  • софия
Всеки разбира почиването по различен начин. На мен не ми пречи на почиването.

Последна редакция: пт, 06 авг 2021, 08:44 от zvаnchе

# 177
  • София
Гърция май е на ръба да бъде прехвърлена в червено, а ние пътуваме довечера. С такова притеснение никога не съм тръгвала натам.
https://m.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3033178146939780 … =1622143941376548
Имат време до 500 на 100 хиляди за червената зона. Може нашите да се пренатегнат и да ги метнат там, ама каквото такова.
За пътуващите към Атина, следете си ситуацията там, пожарът е ужасяващ. Магистралата е затворена.

# 178
Всеки разбира почиването по различен начин. На мен не ми пречи на почиването.
Може.. но лично аз стъпвам там само май и септември ..

# 179
Някой влизал ли е в Гърция през Илинден? В декларацията нямам опция да избера този пункт, мога ли да напиша друг?

Общи условия

Активация на акаунт