На море в Гърция 2021 - V

• 53 733
  • 776
  •   1
Отговори
# 375

Има и туристичека полиция. Ако проблемът не се разреши, може и с тях да пробвате.
http://www.greeceathensaegeaninfo.com/h-greece-tavel-tips/touris … -contact-info.htm

Тази Туристическа полиция официален орган ли е? Сайтът е доста странен

# 376
Напълно официален. Какво значение има сайтът? Това е любителски сайт, но дадените услуги и телефони са истински.

Ето официален сайт на гръцката полиция, това са контактите на Тур. полиция в област Атика, но в случая не те се търсят.
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform … emid=96&lang=

# 377
  • София
Нашето пътуване към Пелион се провали с гръм и трясък, мъжът ми не можа да излезе в отпуск. Затова сега пак сме в крадливия район, този път сме с някаква супер-дупер аларма, от цената на която още ме боли.

# 378
  • София
Може и да е коментирано, но към момента за Миконос има ли някакви специални изисквания за тестове или е както за останалата част на Гърция?

# 379
Напълно официален. Какво значение има сайтът? Това е любителски сайт, но дадените услуги и телефони са истински.

Ето официален сайт на гръцката полиция, това са контактите на Тур. полиция в област Атика, но в случая не те се търсят.
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform … emid=96&lang=

Защото правя аналогия с нашата Агенция за защита на потребителите, която не смятам за ефективна, ако да е официална.
Мисля да пратя оплакване относно техническото състояние на отдадения ни рентакар, защото от съответната фирма няма отговор.

# 380
  • София
Zvanche, а как беше водата при вас като температура (имам предвид като усещане, а не като число)? Въобще въпросът ми е отправен към всички, които са били в района на Сивота и Парга.
На Корфу хубавите според нас плажове (около северния Агиос Георгиос и около Палеокастрица) бяха с дооооста студена вода. Топла беше водата около Сидари и южния Агиос Георгиос, но самите плажове ми бяха скучновати като цялостен пейзаж.
А по другите Йонийски острови как е водата - топла, студена или зависи от мястото?

# 381
  • София
Нашето пътуване към Пелион се провали с гръм и трясък, мъжът ми не можа да излезе в отпуск. Затова сега пак сме в крадливия район, този път сме с някаква супер-дупер аларма, от цената на която още ме боли.

Видя ли във ФБ? Същият случай като вашия в Ставрос.

# 382
  • София
yovanka, нищо не съм видяла. Дай линк, моля.
Днес на плажа имаше изхвърлена лилава медуза. Диаметър под 10 см.
За мое най-голямо съжаление плажът е пясъчен, морето е с вълни и е страшна мътилка. И да искаш няма как да видиш какво има във водата.

# 383
  • София
yovanka, нищо не съм видяла. Дай линк, моля.
Днес на плажа имаше изхвърлена лилава медуза. Диаметър под 10 см.
За мое най-голямо съжаление плажът е пясъчен, морето е с вълни и е страшна мътилка. И да искаш няма как да видиш какво има във водата.
Във ФБ Кулата - обрана каравана, паркирана на плажа в Ставрос. И документите им взели.
Явно много се краде там, колко хора изгоряха това лято.

# 384

А добър ден 😜 Къдя сме 😇

# 385
  • SF
Прилича на България - планинско село в Рила, Родопите... Заради диаекта във въпроса и аутфита на дамата на снимката - Родопите.

# 386
В Мецово. Завид. Grinning

# 387
  • София

А добър ден 😜 Къдя сме 😇
в Мецово.

# 388
  • Варна
Здравейте, ние сме в Ираклица.Някой да е ползвал групови екскурзии с яхта и да даде препоръка? В Кавала бяхме в стария град, нещо интересно ако ми препоръчате ще е добре.Имаме още два дни и гледам да ги уплътня, че сме с две 10г госпожици

# 389
  • софия
Дай нещо по-трудно.

Общи условия

Активация на акаунт