На море в Гърция 2021 - V

• 53 696
  • 776
  •   1
Отговори
# 525
  • София
https://www.youtube.com/watch?v=dBZn2o7-BpA

От този клип добих доста добра представа какво да очаквам от пътя до Балос

Леле! Лошо ми стана, само докато го изгледах! Май ще ме е страх да карам по този път.
Ще бъде жалко, ако не го видя, но не мога да си го причиня. Има ли някакви други опции - автобус?

Може и по вода, има корабчета. От Кисамос, а май и от Ханя ще да има. Аз лично въпреки якото драпане после по пътеката нагоре, въпреки всичко бих отишла с кола. Ние си бяхме с нашата кола, и с бавно шофиране не сме имали проблем. Мъжът ми караше, но мисля, че и аз щях да се справя.

# 526
  • SF
Притеснява ме този тесен път и липсата на мантинела. На места видях, че се минава по ръба на пропаст.
Дано въобще да имаме късмет да наемем кола.
Корабчето приблизително каква цена е на човек?

# 527
  • София
Притеснява ме този тесен път и липсата на мантинела. На места видях, че се минава по ръба на пропаст.
Дано въобще да имаме късмет да наемем кола.
Корабчето приблизително каква цена е на човек?

Произволно хванати след търсене в Гугъл - 25 евро на калпак дава:

https://www.cretandailycruises.com/explorecruises/gramvousabalos/prices.en.html

# 528
  • SF
Да, да, и аз ги видях тези. Просто търсех от Ханя, но после видях, че има автобус, който тръгва от Ханя.
Май така ще го направим. С колата ме е страх.

# 529
Въобще не е страшно с кола до Балос, така изглежда поради мястото на заснемане. Ако нещо е страшно, то това са цените на колите в момента🤣

# 530
Нищо страшно няма по пътя за Балос, нито е тесен, нито е опасен за каране. Просто е камъни и тръска много, кара се бавно, 8 км май беше. И слизането не е трудно, както и качването също, просто е продължително, но пък гледката отгоре е уникална. Има и кораби, но ще изтървете гледката, освен ако не ви се качва нагоре само заради това.

# 531
  • SF
Изгледах клипчето и видях, че на места е много тясно, със завои. Отляво висока канара, а от другата страна - пропаст.
Ще търсим кола под наем поне за 2 дни, ако не може за целия период.

# 532
И черният път до Балос е много неприятен и стръмната пътека надолу и нагоре са изпитание, особено в жегата, но всяка крачка си заслужава. Аз, обаче, следващия път само с корабче до там. Ако трябваше да избирам без да знам какво ме очаква колата и черния път, вече като знам какво е- само по вода.

# 533
Здравейте. Спешно ми е. Днес пътуваме, попълнихме преди два дни документа за влизане, но получен код нямаме..На телефона  ли би трябвало да се получава?
Какъв може да е проблема, три пъти преглеждам, грешка при попълването няма..

# 534
  • София
Получава се на ел. поща, с която сте се регистрирали. Вижте да не е в спама.

# 535
  • София
Здравейте. Спешно ми е. Днес пътуваме, попълнихме преди два дни документа за влизане, но получен код нямаме..На телефона  ли би трябвало да се получава?
Какъв може да е проблема, три пъти преглеждам, грешка при попълването няма..
Попълнете друг, от нов имейл. Кодът идва веднага след натискането на Submit.

# 536
Дневния круиз с кораб -има голям и малък си е уникално преживяване.Освен това с кораба се спира и на един остров с венецианска крепост.Цената е 25 евро на човек но за мен си струва,а кола под наем за два дни като цена се доближава до седмична цена в слаб сезон.Ето и кратко видео с кораба.
https://www.youtube.com/watch?v=PD2X02UKS8Q

# 537
Започвам отново, мерси!

# 538
Много глупав въпрос, но просто не мога да го изчисля. Ваксина сложена на 9ти, в понеделник 23ти с тест ли трябва да се мине границата или ще е валиден сертификата на ваксината?
От 24.08. е валиден сертификатът на ваксината, броенето започва от деня след поставянето.

# 539
А как върви заболеваемостта в Гърция ? Мен ме притеснява повече нашите какво ще измислят за прибирането. И ние сме с резервация за началото на месеца

Общи условия

Активация на акаунт