Искам да кажа ... (185) през август 2021

• 45 944
  • 961
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро.
Лили, дано свършат неприятностите.
Боби, децата ти ще са на почивка, забавлявай се и ти. Всички сме привързани към децата, но е за тяхно добро да са и с други хора.
Селесте, как е Марто?
Мари, намаза ли с нещо? Много неприятно. Ако ти останат сили, мини и през вкъщи да почистиш.
Хубав ден.

# 106
  • Ямбол
Добро утро!

Екстремно събуждане. Сега ще чакам нормално време, поне Мастърхаус да отворят.
Бубс, няма как. Ще му се на него, но започна много да ламти. Засега сме на вариант ние сами да се оправяме, по-натам във времето ще го умуваме. Той и други номера е правил, но това с паркирането просто преля чашата.
Хайде всички да се оправяте -деца и на Мари коляното и да е спокоен денят ни!

# 107
Добро утро. За сега не ме боли коляното, надявам се и като се разщъкам да си остане безболезнено.
Лиле, както каза и Ети- бели кахъри. Всичко е поправимо.
Успешен ден, мацки.

# 108
Момичета,  намерих си мазилото.

# 109
Съни, какъв е този рол-он?
Добро утро!
Боби, радвай се, че ти искат детето! Нека изградят връзка баба и внуче, пък и ти да си починеш!
Правим доматени шишета с майка ми. После съм на работа.

# 110
Лято, ползвам го при главоболие.

# 111
  • Ямбол
Всичко е наред вече. Имам ток.

# 112
  • Бургас
Добро утро, момичета!

Марто е сравнително добре, задна хрема с кашлица, пие си илачите и чая.

Марѝ, нещо с арника мажи. След процедурите склеротерапия мажех с гел Сераза, той пак е с арника, бил добър при вътрешни кръвоизливи.

Боби, баба и внуче ще си прекарат чудесно. Ще видиш, че и на теб ще ти се отрази добре време само за тебе. Вино, рисуване, книжка Simple Smile

Пак ще хващаме гората днес. Гущерчетата из двора вече не ми правят впечатление, но за гората имам една голяма сопа за среща с любимка Simple Smile Викам онзи ден на майка и сестра ми "видя ли змия, хуквам да се спасявам и ви оставям децата".

Лили, дано се намери кой да върши работата съвестно, а не като този тарикат сегашния.

Хубав ви ден!

# 113
  • София
Селесте звънни,къде ще бягаш?

# 114
  • Бургас
Бързо ни свърши разходката. Напълнихме дисагите с храна и тръгнахме към реката, която към днешна дата е едно поточе. Като малки ходехме там да перем пътеките и одеалата, после ловяхме раци, правехме пикник и целия ден се припичахме по камънаците. Днес тъкмо стигнахме и майка се завайка, че не сме се сетили да си вземем по една биричка и хоп, минават момчетата от Гранична полиция. Посъветваха ни да се прибираме, че гората гъмжала от бежанци. Още онзи ден се усетих аз, не знам защо тогава полицаят нищо не каза, хем ни вижда сами жени с малки деца.

# 115
  • Canada
За съжаление това е екстра към всичко останало, което се готви. Талибаните безчинстват в Афганистан, Турция и Гърция не желаят да задържат бежанците повече, ние сме следващите по пътя им 😏

Бурно и мръсно е морето днес, пак се разписахме на плажа де.

Ели, да, основно румънци, руснаци и украинци са, дочувам и други славянски езици - полски, чешки. Тук там и немски, френски.

# 116
  • Ямбол
Много са ми гадни словашкия и чешкия/ Дали защото основно такива бяха, а и все още са, туристите тук и са ужасно нагли и нахални и само като им чуя речта и ми се гади. Ужасни са, държат се като че сме им подчинени, а те са някакви величия, на които да слугуваме.
Е, от миналото лято са все по-малко, но пак се намират. Повече българи има и те са една идея по-възпитани от преди и доста по-поносими.

# 117
  • при моите деца .....
Привет!!!
Марти вече е на лагер, не ги пускат днес на дискотека, аз съм доволна 😜
Събрах багажа на Митето.
Ще бъдат в Св. Иван Рилски, в Банско.
Аз бях миналата седмица в хотела....
Планират в събота Добрин и ще-Септември с теснолинейка....
Новините мд напрягат и натъжават, не знам защо си ги причинява....
Наздраве!

# 118
  • Варна
Ехо, да се запиша и аз в новата тема!
При нас гърмим от много работа. Тази вечер се размечтахме с моя мъж и детето за почивка, като свърши сезона. Даже като за начало набелязахме хотел в Златоград.
Туристите ни са предимно българи, поляци, румънци, украинци, руснаци, чехи, словаци, унгарци.

# 119
  • при моите деца .....
Стейси, дано се състои планираната почивка .... Ще чакам снимки...
Дано не ни затворят....

Общи условия

Активация на акаунт