Искам да кажа ... (185) през август 2021

• 45 930
  • 961
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Бъни, в крайна сметка я смених с парацетамол.

Руми, безалкохолната мента е чудно газирано сокче за жегите Stuck Out Tongue Winking Eye

Марто ми се събуди със запушен нос и кашлица. Не знам защо реших, че след скорошния АБ ще имаме спокойствие известно време. Основно хомеопатия нося тук, дано не се наложи тежка артилерия. Билки поне има в изобилие, ще се налива с чай.

Хубав да е денят ви, момичета!

# 91
  • Canada
Мари, голяма радост те чака, не само много работа 🙂

Селесте, да минава!

Иракли и нос Емине обикаляхме днес ❤

# 92
  • София
Добър вечер, моите снимки не могат да конкурират морските

# 93
Последен ден от отпуската. Така да не ми се тръгва на работа.
На почивката носих фотото с идея да снимам нашата госпожица, а то какво стана - тя иска да снима.

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 08:29 от Лятo

# 94
Малкият сладур от вчера си е намерил дом. Аз днес му купих храна от зоомагазина, та намазаха другите котки пред блока.
Мари, не мога да си намеря мазилото,  ще снимам веднага щом го намеря.

# 95
О Мери,в Хисаря ли сте? Много любимо местенце! Heart Eyes
Лято,много добре снима детето,но и модела си го бива!
И на Фонсчето снимките са супер!

# 96
Благодаря ви за хубавите снимки. Днес се раздадох в чистенето на етажа на брат ми, а снахата ме обяви за луда. Тези дни продължавам. Къносах се, няма бели коси, доволна съм. Не съм червена(от това съм още по- доволна). Нямам сили за наздравици.
Един плейстешън ме цапардоса по много мунски начин над коляното и сега е подуто и лилаво. Цвета го преглътнах, ама и ме боли.

# 97
  • при моите деца .....
Привет!
Отчитам се с 14370 крачки, 3 перални....
Планирах прахосмукачка, но и утре е ден..
Баба и дядо искат да вземат Митето с тях на почивка на Банско.
За 5 дни....
Без двете ми деца.....
Не знам как ще оцелея...
Днес Марти е на пяна парти....
Лека да е вечерта ви!
Много харесах Хисаря, искам пак...

# 98
  • Ямбол
Оф, пак ядове. Нямам ток. Дефектно токовата защита е тотал щета. Изгорял. Аз съм сама с дъщерята. Добре че едно от момчетата, наемател в единия апартамент, се съгласи утре да ме закара да купя нов предпазител и под ръководството на мъжа ми да го смени. Пренесох всичко от хладилника горе при леля, аз също се качих на светло. Стискайте палци утре да ни се получи, че ще се наложи да чакам до събота мъжа ми.
Тая година само ядове. Първо с тоя, който уж ни поддържа апартаментите, се сдърпахме за едни парко места. Беше си решил да загради всичко и да пуска само негови гости и евентуално и нас, ако много му се помолим, но не и наши гости. Пуснах сигнал в общината и си махна загражденията, ама сега не ми говори. После с кабелната ядове, пускат в един апартамент, в другия няма, в третия на половина. Една седмица се разправях и с тях. Сега и токът. Какво ли още ме очаква...

# 99
  • София
Ени, не сме в Хисаря, в Добринище сме. Има и други интересни склуптори -мечка например.
Лято, чудна си!
Лили, много неприятно, дано бедите скоро свършат!

# 100
  • на Мелмак
Боби, чудесно! Пет дни САМО за теб!
Свиквай, а и за малкия ще е по-добре!
Лиле, бял кахър Simple Smile
Мери, приятно ви!

# 101
  • София
Момичета, често пътувате към Банско, моля да ми кажете как е пътя от София, дупки, завои Grinning
sunny, ако го намериш, снимай, иначе трябва да разчитам само на виното Blush
fonce, имаш дарба да снимаш красотата.
лили, знам, че си притисната в момента, но аз лично не бих разрешила на лаик да пипа токовете, защото може да направи големи бели. Стискам палци да се справи.

# 102
Бъни, пътят е чудесен. До малко след Благоевград е магистрала, след това се кара до Симитли малко по-бавно, заради изграждането на магистралата,а по пътя за Банско има завои, но не са нещо фрапиращо. Няма дупки.
Чудесни снимки видях!
Уморена съм, а е още вторник:(

# 103
  • Ямбол
Бъни, благодаря за загрижеността, но не е съвсем лаик, а и тук просто няма кой.Това е предпазител, който ще се подмени. Моят мъж разбира не малко, но не е специалист и все пак той ги монтира и сменя по къщите ни. Въпреки това изпратихме снимки на елтехник и той каза, че няма нищо страшно. Сменя се изгорялото, дано няма и друго.На спрян ток и на включена камера за напътствия от мъжа ми и с фазомер се надявам да успеем. Иначе по принцип оня трябва да я свърши тази работа, плащаме му поддръжка, но второ лято нищо не е пипнал и смятаме вече да не го търсим, но и да не му плащаме. Водостокът на горния етаж тече и влиза в нашата тераса. Казах му - нищо. Казах на собственика, той вика ще кажем на оня. Ми, пак ние ще мислим какво да правим.

# 104
  • На брега на реката
Добро утро!

Лято, чудесна снимка! Браво на детето! Но, и модела си го бива!

Фонсче, благодаря за моренцето!

Мери, не съм ходила в Добринище, но май ще ме навиеш!

Селесте, как е Марти?

Боби, не се тревожи толкова, а използвай всяко предложениеза да си починеш. Пък и Митето, ще е на почивка.

Лилс, няма ли вариянт, друг човек да ви е поддръжка? Този явно не му се ще.

Али, оцеля ли?

Хубав да е денят ни, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт