Искам да кажа ... (185) през август 2021

• 45 928
  • 961
  •   1
Отговори
# 75
Никакъв шанс за прибиране. Аз лично не мога да определя колко е голямо,  надявам се да се появи майката отнякъде.
Това коте е максимум на два месеца, но по скоро и по малко. Трябва му редовна храна, а веднъж на ден е крайно недостатъчно. Ако няма майка да го пази лесно ще стане жертва на кучета, други котки или не доброжелателни деца или възрастни.
Опитайте да намерите дом за него.

# 76
Много хубаво котенце, хранете го, що да не оцелее. Ние вече второ спасяваме така.
Единият стана цар и господар у дома, другият го харисахме подарък на дядото;)
Тя Монката е спасител на животните.

# 77
  • София
selleste, наздраве, ммм що безалкохолна мента? Цял ден ме боли глава, избягвам лекарства, защото съм с тежък гастрит...но сега съм сипала чаша бяло вино и може и да ми мине Blush

# 78
Даже не знаех, че има безалкохолна мента!
Всичко можете да развалите мискинки такива 🤭

Много хубаво котенце 😍

# 79
  • На брега на реката
Добро утро!

Руми, и аз едва тази година на морето разбрах, че има безалкохолна мента. Много приятно питие е.

Рано скокнахме ние и то инфарктно. Събудихме се от страхотен трясък. Да вземе да се отлепи, кутията с ключове, която е залепена на гардероба в коридора и да ни изкара акъла още в 5 часа. След наколко минути и в някой съсед се чу някакъв трясук и после писък и всичко утихна, ама като ми се разби съня и ми се разтуптя сърцето, край със спането! Дано деня, да е спокоен!

Съни, сладко котенце. Дано оцелее!

Почиващите, пускайте снимчици, много добре ми действат!

Хубав ден, момичета!

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 13:05 от Бубoлина

# 80
Добро утро.
Мари, знам, че не се дава прясно мляко, но нямах други. В кварталния магазин имаха гранули само. Купихме, накиснахме, но не ги яде.
Бъни, в The Mall има един магазин за сапуни, кремове и т.н. и там си купих едно мазило за главоболе и честно казано ми помага. Но забравих как се казва магазина. Ще потърся мазилото, че го носих на морето и сега не съм го извадила още.
Хубав да е денят ви.

# 81
Добро утро!

Съни, можеш да му нарежеш кренвирш, ще яде. Или вземи човешки пастет, за предпочитане детски, защото няма много подправки.

Мръсна жега е тук. Втори ден вчера ходя замаяна и ми е лошо. Снощи не издържах и се преместих в градината. Към 2 се раздуха много и се прибрах. 
Ще отивам да закарам Сузито на ремонт,  нещо яко хлопа. Дано не е нещо скъпо 😆

Спорен ден, банда!

# 82
  • Ямбол
Добро утро!

Ени, благодаря за отмяната!

Днес вече се добрах до плажа. В края на седмицата ми е натоварено и леко изнервено. Вчера почти цял ден лежах, гледах филми, сериалче. Даже за храна не излязох, ползвах щерката, докато е още тук да ми пазарува.

Веси, бързо да кажеш впечатления, че събуди любопитството ми. Да не си била някъде на обучение, тя сега се изявява като обучител, но е гола вода. П.С. са ѝ инициалите.

Лек ден, момичета.

# 83
Добро утро.
Съни, нареждам се и аз за снимка на мазилото против главоболие.
От снощи знам, че брат, снаха и мома англичанка ще си дойдат в края на месеца. Чака ме много работа по етажа им. За днес съм подготвила къната и ще се къносвам. Така е, като разбрах, че прическата, която ви пуснах не е лесна работа. Ще я мисля пак след време.

# 84
  • на Мелмак
Добро утро!

Наспах се, но ме боли главата.
Мислим утре да отидем до Банско, уж малко по на хлад Sunglasses

Снощи се оказа, че съм объркала понеделника на общото събрание, след две седмици ще е Joy
Разходихме се, поИзпотихме се Grinning
Вечерта към 22ч вече беше приятно на вън.
Хубав ден ви желая, мацки!

# 85
  • София
Добро утро! Хубавото на планината е, че през нощта е хладничко. Даже прибираме хавлиите, че се навлажняват. А в София умирах от жега!
Утре очакваме внуците да се присъединят към нас!
Желая ви прохладен ден! Синоптиците обещаха малко да захладнее.

# 86
В София снощи си беше хладничко. Да не казвам обаче след обяд какъв луд вятър имаше. Видях доста пране да хвърчи:)
В Бургас сме и го играя парктроник… и разцъкваме бисквитката. После газ към Варна.

# 87
  • sofia
Добро утро и от мен!

Тит, как хладно, бе! Снощи бяхме на пазар и духаше един топъл вятър, ММ каза, че се чувствал като в air fryer... обдухва те едно такова, та чак те изпича Sweat Smile

Лили, тя е значи. Моите впечатления са положителни, ама не ми е била шеф Smiley Работата, която трябваше да свършим я отметнахме бързо и по план. Ние организираме обучения, а аз се занимавам с бумащината по отчитането, която трябва да бъде отразена и в една платформа на МОН. Всекидневно се занимавам с учители и директори и обяснявам кое как и къде да попълнят....

# 88
Говоря за към 10 вечерта

# 89
  • Ямбол
Аха, ясно. Много внимавай с нея, Веси. Когато получава пари, винаги е мила и добра.
На нас имаше наглостта да ни предложи обучение при нея, при положение, че никой не я понася и я знаем колко може да обучава, никак.
Другата седмица в неделя отиваме почти целия колектив на обучение в Слънчев бряг пак през тази платформа, но с друга фирма, от която сме много доволни. Бяхме пак там с тях преди 2 години.

Общи условия

Активация на акаунт