Искам да кажа ... (185) през август 2021

• 45 917
  • 961
  •   1
Отговори
# 60
Ес, как са очите на Борис?

# 61
  • Бургас
Мони, как ти завидях. Едно джелато хапни за мен, моля, както и едно хубаео кафе.

Мери, и на теб никак не ти е зле.

В Малко Търново сме днес. Страхотен природо-научен музей са си направили. Много идейно са подходили за деца.

# 62
  • sofia
Отдавна не съм ви навестявала, ама чат-пат ви четях.
Мина ни почивката, вече две седмици съм работна.

Приятна почивка на всички!

# 63
Ес, как са очите на Борис?

Капем капки по три пъти на ден и са по добре. Не му давам да мокри главата и очите никъде.

Лято, и ние така с климатика. Мъжа ми отиде да го допълни... И след три дни пак при майстора. Ами... Спукана не знам каква си тръба.. Ама не може да я оправи сега, след две седмици. Фреона останали 300гр.
Пътувахме рано сутринта вчера и не сме го ползвали... Но на прибиране се надявам да има някакви остатъци на пусти фреон,че ще е ад иначе.

# 64
  • sofia
Ес, а очила за плуване няма ли да помогнат?

Да ви кажа, май се запознах със скрипята на Лили, ама сега да не я занимавам на лични, че да потвърди това ли е лицето. При толкова съвпадения на разни факти, няма как да не е тя.

# 65
  • на Мелмак
Оо, Веси, интересантно Grinning

Ходихме до счетоводителката, до фирмата за софтуера, ако не беше климатика, на 40 С, нямаше да оживея, въпреки вятъра в София в момента!
Не мога без климатик Sunglasses

След малко сме на общо събрание за един нов имот, от 2 месеца имаме акт 16 и нотариален акт, нямаме още партида за ток. Да видим днес какво ще е развитието. Дано е поне 2-3С надолу.

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 17:31 от etty775

# 66
Ети, партида за личния или общия(на входа)?Нашия личен бая се забави,но ЕВН нещо не можаха да се разберат.Нямаме обаче идея с общия как се процедира.Скоро няма да го ползваме,има обаче живущ вече в сградата,но явно не ги вълнува,че няма входно осветление например.А на нас ни се иска да уредим тези неща,че и някаква поддържа да сформираме.
Веси,👀😆. Светът е малък

# 67
  • на Мелмак
Личния, Ренко. Дано скоро стане.

# 68
Здрасти, Веси!
Ети, честит нов имот! Сигурна ли си, че сте го полели солидно? Ако не- веднага се поправете, за да потръгнат нещата в правилната посока.

# 69
  • София
Ети, честито!
На мастичка съм, но ми хареса това цвете.

# 70
  • Бургас
Аз се чудя на една безалкохолна мента. Така ме боли глава от това обикаляне по жегите днес, та или ще ми просветне или ще зазлее положението. Децата са неуморни, играят отвън, аз ги вардя.

# 71
Намерихме гладно коте пред блока. Ходихме два пъти да го храним. Надявам се да оцелее. Много е сладко.

# 72
Съни котето е много малко и за жалост рядко оцеляват. Ако имате възможност го приберете.

# 73
Никакъв шанс за прибиране. Аз лично не мога да определя колко е голямо,  надявам се да се появи майката отнякъде.

# 74
Съни, не мога да видя с какво сте го нахранили, но не се дава прясно мляко.

Общи условия

Активация на акаунт