Искам да кажа ... (185) през август 2021

• 45 961
  • 961
  •   1
Отговори
# 165
Мари, тази вкусотия се готви 2 дни и се изяжда за половин час Simple Smile

# 166
Готвя гръцка мусака. Нямам търпение да се наям като прасе.
Да давам ли адрес на лично?
Мнооого обичам Heart
Карах синко на зъбар, пак нищо не му прави. Има възпаление и чакаме да мине.
Сега отивам да купувам подарък за готвачката на работа, има рожден ден, и после застъпвам втора смяна.
Хубав ден желая!

# 167
Добър ден и от мен!
Бубе,тук съм,чета ви!
Мари, да не ти казвам вчера как се освиних с пълнени чушки,днес няма да ям нищо до довечера.
Моя близка приятелка стана баба.Кръстиха бебето на нея -Елена.Толкова щастлива не съм я виждала,а пък и за името я изненадаха,изобщо не го очакваше.
Снощи си мислех,ако имам внуци и аз ли ще се чувствам така?

# 168
Пеги, е как Grinning

Аз обаче не си представям някое внуче да е кръстено на мен.
Да избират каквото искат, само дано да мога да му произнеса името Joy

А, добър ден!

# 169
  • някъде ... тук ...
Таквиз манджи, дето се готвят 2 дни, не могат да ме съблазнят, а и патладжани не ям Simple Smile
И ние бяхме на пълнени чушки, но деконстриурани, по модерно му - пече се плънката с нарязаните на дребно чушки. Така моите ядат и чушките Bowtie

Пеги, най-вероятно Simple Smile
А и името ни е много хубаво!
И аз съм кръстена на баба си.

Нищо интересно при мен. Работа и рутина.
Дребният заминава на лагер в неделя.
Ние смятаме да поплажуваме с баща му и батко му през уикенда.
Отделно днес беше втората бронхоскопия на баща ми. Ще чака резултати другата седмица и евентуално тогава ще се разбере има ли някакво лечение и какво ще е то.

Последна редакция: пт, 06 авг 2021, 12:18 от ЕлиТ

# 170
Бих заменила чинийка от мусаката за пълнени чушки, пък били то и деконструирани. Simple Smile
ЕлиТ, дано всичко да е било лъжлива тревога при баща ти.
Пеги, живо и здраво да е внучето. А на баба дълго да ѝ държи влага тази радост и щастие.

# 171
  • някъде ... тук ...
Не е лъжлива тревога, Мари. Втората скопия е за да уточнят вида тумор.
Сега видях, че съм написала гастро, а то е бронхо-скопия. Оправих го.

# 172
ЕлиТ, стискам палци за добро развитие.

Мари, благодаря, че попита. Много по-добре съм. Като вдигна и хемоглобина, ще съм екстра. При изписването беше 72, а преди операцията и кръвопреливането 69. Сама съм си виновна, неглижирах проблема дълго време.

Съни, вземи пример от Боби, така се прави, когато имаш свободна вечер.

Днес ще си видя децата (на село са), а утре се надявам да се видим с приятелка от Германия, все се разминаваме.

# 173
  • някъде ... тук ...
Рей, ще го вдигнеш! Дано е по-бързо и се е изяснила причината. Оправяй се!

Щях да пиша за Добринище. Хареса ни като ходихме зимата. Но бяхме в къща за гости, там ни и храниха. Много вкусно беше. А и градския басейн беше ОК.  Ще повторим, определено.

# 174
Съжалявам, ЕлиТ. Все пак, ако има поне малка надежда, се моля да е най- най- безобидното.
Рей, хемоглобин се вдига И с червено вино. Малко му е рано в тоз сезон, но за среща с приятелка от Германия ще е супер.

# 175
  • Mediterraneo
Ели, надявах се да не е онова... Дано се пребори татко ти! Кураж, момиче, много ти се събра!

Днес погребват баба Sad Не бяхме близки, но ми е много мъчно. За мама ми е тежко, тя е тук, няма как да се прибере да я изпрати...

Много тежък месец на работа, не искам да виждам никого, нито шефове, нито колеги, нито клиенти, кисела съм, крива съм. Вкъщи се затварям в спалнята с лаптопа и не говоря с никого, да не се дразним взаимно.

# 176
Тарталета, съболезнования.
Прибрах се, сготвих пилешка супа и свинско със зеле, че утре ще правя основно почистване при вуйчо и ще ходя рано, та да съм готова с храната за него. Обаче как се наядох със зеле?! Направо ще се пръсна. А детето пък дегустира супата, няколко пъти.

# 177
  • Canada
Тарти, съболезнования 🤗

Ели, 🤗

Толкова неприятни новини/вести прочетох/получих и аз днес, че не ми се коментира даже.

Морето беше и то в унисон, точно като за изпроводяк.

# 178
  • на Мелмак
Ели Hug

Тарти, съболезнования!

Съни, завиждам ти! Не ми се готви, но ми се яде зеле, и гръцка мусака също Sunglasses

Фонси, лошо Hug

Неприятно ме изненада едно от новите момичета в работата. За съжаление, не й за първи път, а работи едва месец.

Наздраве! Beers

# 179
  • София
Тарти, съболезнования!
Хапнахме рано, че малкия като не спи на обяд е кисел. Заведоха го да спи. Утре последен ден и за нас.

Общи условия

Активация на акаунт