Искам да кажа ... (185) през август 2021

• 45 971
  • 961
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Добро утро

Аз търся една нощувка във Варна,направо разногледа станах

# 196

Алечка, все да те питам откъде си взела Лео? От развъдник ли или от човек?

От човек, Ес. И още съм бясна, първо,  защото ми го дадоха много малък и ме излъгаха, че се храни сам, а той не можеше. Как да е, хранихме се със спринцовка известно време.  И после се оказа "дефектен", като причината е вероятно генетична. Защото, според мен, се развъждат само с цел пари. Че е болен за мен не е проблем,  аз си го гледам и се грижа, обаче ако беше попаднал на хора,  които просто искат маркова котка... Да не говорим,  че случайно се запознахме със собствениците на сестра му,  с която иначе съвсем теоритично бихме могли да заплодим, защото сме в един град. Много съм против развъждането без контрол на породисти животни.  И, за съжаление,  мнението ми за развъдниците е още по-крайно. Лио ми беше подарък,  за да запълни малко липсата на Бела, иначе никога не бих си купила котка. Или куче.

Аз полях, оплевих, прострях две перални и завеждам апликейшъна айляк 😁

# 197
  • Бургас
Добро утро!

Ели, Hug

Тарти, съболезнования! Явно баба ти не случайно е настоявала майка ти да се прибере, усещала е.

Але, аз още кафе пия, ти работа за цял ден отметна.

Наплашихме се и два дни не мърдаме от селото, лежкундрим по цял ден, кафе, мента, книга, карти, в този и разбъркан ред. За цвят някой и друг служебен разговор или имейл. Вечер федербал, ластик и топка. Голям кеф, решават и излизат да играят, никой не чака да си свършиш работата, че да го изведеш на площадката, а през това време да цъка на таблета.

Снощи и тук заваля най-сетне и направо си застудя.

Всяка година на тази дата е панаирът в селото. Хората си знаят и всеки си чака гости откъде ли не. Преди три дни казаха, че сборът остава за другата седмица. Еми ще си изядем скарата без хорца на мегдана, кво да се прави като кметът е само за украса явно.

Играчките обикновено ги хвърлям в присъствието на собствениците им. Като се сетят по някое време за нещо, което е рядко, казвам „ми някъде из играчките е, то в тази лудница как да го намерите”.

След тоз ферман ви пожелавам хубав ден!

# 198
Селесте, много добре звучи!

Добро утро, варя макарони за децата и после съм на масаж и спорт.
Довечера ще излизаме, а утре планираме минерален басейн, та няма почивка и в този уикенд.

# 199
  • Бургас
Тути, той и твоят уикенд хич не е зле начертан.

# 200

Алечка, все да те питам откъде си взела Лео? От развъдник ли или от човек?

От човек, Ес. И още съм бясна, първо,  защото ми го дадоха много малък и ме излъгаха, че се храни сам, а той не можеше. Как да е, хранихме се със спринцовка известно време.  И после се оказа "дефектен", като причината е вероятно генетична. Защото, според мен, се развъждат само с цел пари. Че е болен за мен не е проблем,  аз си го гледам и се грижа, обаче ако беше попаднал на хора,  които просто искат маркова котка... Да не говорим,  че случайно се запознахме със собствениците на сестра му,  с която иначе съвсем теоритично бихме могли да заплодим, защото сме в един град. Много съм против развъждането без контрол на породисти животни.  И, за съжаление,  мнението ми за развъдниците е още по-крайно. Лио ми беше подарък,  за да запълни малко липсата на Бела, иначе никога не бих си купила котка. Или куче.
Точно там е въпросът, че те не са лицензиран развъдник.
Лицензраните развъдници правят генетични тестове и внимателно развъждат животните си. Нерядко ги давт и кастрирани, а да не говорим, че преди 3-я месец вероятността да разделят котенцето от майка му клони към нула. Затоа и цените са високи, оправдано високи. Много искам британка, казвала съм го, обаче с нашите 4 звяра, скоро няма да ми се открие възможност. И съм говорила много по темата с някои от най-известните лицензирани развъдници в България.
Ние избираме пътна врата, татко се е заел да смени всичките ни, 4 на брой, врати. Нямаме планове за днес, ще нищоправим.

# 201
Ходихме до Несебър все пак, чудесен е стария град, но цените в ресторантите са уау..

Алечка, и моя Чарли ми е подарък. Успях с голям зор да си издействам да остане при майка си два месеца. Мисля обаче че никак не са го хранели добре и горкия си дойде яко прегладнял.
Цените от развъдници също са ми супер солени, а и за няколко години се вдигнаха с едно 30%.
Виждам му кусурите на нашия, но на харизан кон...

# 202
Стегнах багажа, дано стигне мястото е колата 🤣😆😂 Поемам морската щафета от утре!

Не четох задълбочено предните дни, но на всички пожелавам грижи и неволи да минават бързо и безпроблемно. Ако е имало празнуващи - честити да са!

# 203
Лято, не съм задълбавала в темата с развъдниците сериозно,  но знам за едно марково куче и едно марково коте от "развъдници" с повече проблеми от моя гном, та мерси съм. Никой, до колкото знам, изобщо не следи дали се спазват някакви правила за развъждане и отглеждане, всичко зависи от съвестта на хората, та аз си оставам скептична, щом става дума и за бизнес.  С което не казвам, че няма и свестни. Просто аз съм твърдо против купуването на животни.

Дръпнах му един хубав следобеден сън и сега ще плажувам пак.

# 204
  • Бургас
Татко ни натовари всички на Ханса /вартбурга/ и ни заведе в гората за последна разходка. Накрая са хорището /мегдана/ с църквата и килийното училище.

# 205
Какво спокойствие лъха от снимките, Селесте. Хубаво да изкарате.
Лято, какво е пътна врата?
Рир, да се върнеш презаредена! Весело изкарване.

# 206
  • на Мелмак
Момичета, много добре си изкарвате Grinning

Ние сме забравили да платим тв-то. От снощи сме без, ми добре ми е.
Имаме си гостенче, доволни са децата, изяли са света.
Аз се наработих, една, две перални ще имам, утре имам за поръчка сандвичи за закуска.
Другата седмица познати ни организираха поход Simple Smile

# 207
Аз изобще нямам телевизор в къщата 😁 Не е болка за умирачка хич.

Стигнах се за рожден ден,  чакам да стане 19.30 да надрусам котката и отивам на партиии 😆

# 208
  • Canada
Але, весело!

Селесте, идилия ❤

Уморих се като за първи ден след почивката😁 А не е като да съм правила кой знае какво 🤷‍♀️

Едно кюнефе сглобих набързо, дано и на вкус съм го докарала 🙂

Рир, весело! Накъде?

# 209
  • Варна
Моят мъж взе само направление за пулмолог в петък. Още сме в неведение
Вие, които наемате персонал, колко внимавате.
Питам, защото имахме екшън снощи с колега. Явно не си е пил хапчетата.

Общи условия

Активация на акаунт