Искам да кажа ... (185) през август 2021

• 45 958
  • 961
  •   1
Отговори
# 810
  • някъде ... тук ...
Добро утро!
Много хубави снимки!

Бел, звъннете на личния.
Моят мъж е на геломиртол, инфлуцид, цинабсин, а докторката му е изписала допълнително и муконазал спрей. Каза, че е доста по-добре.

# 811
  • Бургас
Добро утро!

Ели, Flowers Four Leaf Clover

Съни, Пеги, наслаждавайте се на макс на тези красоти.

Похвалих си вчера телефона, но пропуснах да го представя Simple Smile Huawei honor 8.

Така, децата. С Вики нищо не съм направила още, проучвам за читав кожен лекар. То не че в Бургас гъмжи от мед.специалисти.
Марти вчера държеше през повечето време по-висока Т, 38.2, което донякъде ме радва, защото имунната система явно се е задействала. Урината му е чиста, днес чакам гърлен секрет. Ако не меря Т, не бих ѝ помислила, че му има нещо. В настроение е, с апетит.

Бел, да му минава бързо на ТМ. Звучи като настинка, но не пречи едно обаждане до лл.

Але, дано не усетиш двата дни до морето. Свекърва ми все казва, че човек се връщал физически отнякъде, но душата му няколко дни след това. Това по повод на мое оплакване, че с влизането вкъщи, все едно никъде не съм ходила, даже още с пътя наобратно ме напускат емоциите. Та и твоята е още на морето, даже няма да има време да се върне, ти пак ще си там.

Хубав ден, момичета!

# 812
Ох, Селесте,  а дано, ама надали, вече ме тупна офисната реалност в челото 😆

Дано при Марто вече са на оправия нещата 🤗

# 813
Болки и болежки, грижи и неволи бързо да минават!
Под лифта всичко е спокойно, да нИ мЪ мислите

# 814
  • Бургас
Рир, а хотелът де е спрямо лифта? Simple Smile

Отдъхнах си малко. Марто е цял ден без Т, дано мина и замина всичко. И гърленият секрет е чист. Абсолютна мистерия ми е боледуване през 15 дни при всичките му резултати от изследванията. Явно по подсилване на имунитета ще се действа.
Намерих и кожен лекар за Вики благодарение на Катето, че даже и минахме преди час. Брадавица е, не е папилом и я изгорихме с течен азот. След две седмици контролен. Щях направо да ревна в кабинета от облекчение.
Сега хапвам и отивам на театър. Имам някакъв превод да правя, но днес ще отпусна малко душата, а от утре ще се постегна.

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 19:24 от selleste

# 815
Браво Селесте!
Да им купиш по един шоколад и на двамата от леля им тути.
Тук заваля егати пороя, искам си лятото пък:(

# 816
Браво, Селесте 🙂

Уж ви чета редовно, но нещо концентрацията ми куца.
Много хубави снимки видях.

Преди малко се прибрахме, хапнах малко и сега съм на розов тоник. Харесва ми, нищо че е газирано 😊

# 817
  • София
Аз съм на мохито,и сме на Св.Влас.
Утре ще идем до плажа,днес са о басейн.

За 19-ти Мари,нищо не правя.Осмислям само.

# 818
  • някъде ... тук ...
Руми, розовият тоник вървял с розов джин. Тъй ме светна дребният - било хит сред девойките Crazy

# 819
  • Бургас
Мид, приятна почивка и на вас.

На толкова глупости скоро не се бях смяла. „Горката Франция” гледах. То актьорите едва се сдържаха, какво остава на публиката. Постановка точно за разпускане.

Розов джин с розов тоник явно е хитът на сезона. Пусто не харесвам твърд алкохол.

# 820
  • На брега на реката
Добро утро!

Вчера, големият ми син имаше РД! Да ни жив и здрав и много успехи и късмет да има, в живота!  Те са на почивка в момента и не съм си виждала Палечка от 10-тина дни. Ей, как ми липсва, това малко човече.

Принца с мама и тати, си дойдоха и си имам гостенче, та си пуснах 2 дни отпуск, да му се порадвам!

Селесте, радвам се за дечицата!

Ети, Пеги, Мид, приятна почивка!

Хубав ден, на всички!

# 821
Добро утро.
Бубе, честит да е синът ти.
Аз явно съм девойка, защото много харесвам розов джин с розов тоник. Розовият джин го пия от 2-3 години.  То това е и единственият алкохол, който пия.
Тази сутрин сме така

А вчера бяхме на една панорамна площадка

Имаме хубави планове за днес, дано не ни мине котка път.
Хубав да е вашият ден.

# 822
Добро утро!

Бубе, честито да ти е момчето!

Селесте, радвам се, че всичко е наред с децата!

Съни,  весело да ви е!

Багажът е стегнат, косата ми е намазана с боя 😁 Снощи мама успя криво - ляво да даде лекарството на гнома, та няма да ходи пак на море 😆 Аз трябва да избутам някак днешния ден,  който се очертава доволно напрегнат и след работа газ.

Хубав да ви е денят, банда!

# 823
  • гр.София
Добро утро ☕
Не спах хубаво и сега ми е кофти!
Селесте радвам се че, всичко е наред 🤗
Съни, хубаво да си изкарате!
Але, радвам ти се, лек път и весело изкарване 🥂
Бубе, да ти е жив и здрав сина 🎂
Аз не го одобрих розовия тоник, много ми е сладък, фен съм си на класическата комбинация 🍹
Снощи бях на фризьор, да се приведа в приличен вид, че да не избяга ММ 😁
Хубав ден от мен 🤗

# 824
Добро утро!

Бубе, здрав и много успешен да е синът ти! ☺

Приятна почивка на всички почиващи! ☀

ММ е доста по-добре, дано това да е било. Спа на дивана, а ние с Бухтичка пак си будувахме от 2.30 до 4 😒.

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 15:35 от Belle_

Общи условия

Активация на акаунт